Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklarından Kaçıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 70%

Birine bazı faydalı tavsiyeler sunabilirsiniz. Sezgisel bir doğanız var ve psikolojiyi konusunda iyisiniz. Şu anda bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri kişisel bir zorluk yaşıyor olabilir. Bu konuda onunla konuşmak ve bazı tavsiyeler vermek isteyebilirsiniz. Ses tonunuz ve üslubunuzla bu kişiye karşı destekleyici olun, onun ruhunu ve enerjisini canlandırmak hoşunuza gidecek.

Bilim ya da uzay araştırmaları gibi belirli alanlar, çok güçlü bir takım ruhuyla desteklenmiş herkesin katılımını gerektirir. İnatçı Balık kişiliğiniz sizi, grup içindeki en büyük uzman yapmaz. Tabii ki, sorumlu olan siz değilseniz, hiç kimse sizin olmadığınız gruplarda çalışmaktan zevk almayacak. İlk adımı atmanız şartıyla böyle bir mucize mümkün.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Yaratıcı enerjin patlama yaşıyor olacak. Evi boyamaya karar verebilirsin. Yaşam alanında değişimler yapmak için güzel bir gün. Yeni renkler ve yeni ışık tasarımları enerjini tazeleyecektir. Nasıl daha ilham verici bir ortam yaratabileceğini düşün ve bu değişikliklerin üzerindeki etkilerine bak!Sonunda aklına takılan şeyleri çözmeyi başarmış bulunmaktasın; dünya da artık eyleme geçmen için hazır durumda. Her ne kadar temkinli bir yapın olsa da; cesur ve emin adımlarla ilerlemeye başla. Kendinden emin olmayan kişiliğini lütfen resme dahil etme! Başarısızlık korkusu ve özgüvensizlik en kötü düşmanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde olduğunuzdan daha yoğun bir farkındalık halinde olabilir, özellikle başkalarının yanında olmak üzere, her davranışınızla ilgili tetikte durabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan her kelimenin bilincinde olacağınızdan, doğru zamanda doğru kişiye doğru sözleri sarf edip etmediğinizi sürekli sorgulayabilirsiniz. Bu kendinizi ve çevrenizdekileri aşırı irdeleme hali dikkatli olmazsanız sizi çileden çıkarabilir. Her şeyi çok ciddiye almamaya çalışın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca güçlü tereddütleriniz olabilir. Gerçeği gizlemeniz ya da belki yüksek sesle söylemeniz gerekebilir. Aklınızdakileri söylerseniz, fikirlerinizi insanları şok etmeyecek şekilde formüle etmenize yardımcı olacak mevcut gezegen pozisyonları tarafından destekleneceksiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konuların ön plana çıktığı bir gün olabilir. İlişkinde sergilediğin güvensiz tavırlar eleştirilmene neden oluyor. Sorumluluk almaktan kaçtığın bir gündesin. Yakın dostlarından şaşırtıcı haberler alabilirsin. Kronik bir rahatsızlığı olan Akrabalarından birinin sağlığına kavuştuğunu öğrenmek seni mutlu ediyor. Duygusal olarak anlaşılamaz bir gün geçiriyorsun. Bazen kendin bile anlam veremeyebilirsin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç size yepyeni başarılara hazırlıyor olacaktır. Şımartılmaya ya da iltifat almaya ihtiyaç duyduğunuz bugün ufacık eleştirilere büyük duyarlılıklar geliştirebilirsiniz. Alınganlık içinde olmayın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay burcunuzda iken şahsi konularla, hassasiyetlerle ilgilisiniz. Öğle sonrasında maddi durumunuzu etkileyen konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenize karşı daha nazik olabilirsiniz. Hatta özür dilemeniz gereken noktalarda bunu yapmaktan çekinmezseniz ilişkileriniz düzelecektir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel yorgunluğunuzun daha ağır bastığı günlerdesiniz. Yaptığınız işten bıkmamak adına dinlenmeyi de öğrenmelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde duygularınız ön planda olacaktır. Kendinizi ve duygularınızı ifade etme isteği duyarsınız.Ay'ın Koç burcuna girişi ile finansal konular ön plana çıkıyor. Bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Plüton bugün duygularınızı büyük ölçüde etkiliyor. Normalden biraz daha sinirli olabilirsiniz. Kariyeriniz fazlasıyla durağan gitmiyor mı? Bu yeni biraramanın zamanı geldiğinin açık bir işareti olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere zayıf ve duygusal davranacaksınız. Onların bazı sırları, sizin için önem taşımasa da, kişisel sorumluluğunuzun güçlü olmasından dolayı, ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 27" R
Ay
Balık
27° 57' 54"
Merkür
Koç
19° 15' 01"
Venüs
Boğa
06° 27' 30"
Mars
Koç
03° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 38"
Satürn
Balık
16° 57' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 05"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 22"
Lilith
Başak
23° 49' 45"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>