Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailen Yorulduğunu Fark Ediyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiklerinize sevgi sözcükleri söylemeyi unutmayın. Odadan her çıktığınızda, bir daha asla o odaya giremeyebileceğinizi düşünün. Belki de o insanları bir daha asla görmeyeceksiniz? Sevdiğiniz insanlara ilgi gösterdiğinizden emin olun. İnsanlar sizin tarafınızdan sevildiklerini ve önemsendiklerini hissetmek için ekstra ilgiye ihtiyaç duyabilirler. Sizin için önemli olan insanlara samimi bir şekilde sarılın.

Bazen bir canavar tarafından yenildiğine pişmanlık duymayan bir gencin oynadığı bir video oyununda olduğunuzu hissediyorsunuz! Bugün yeni bir oyun denemelisiniz: stresten kaçınma! İster kariyerinizle ister kişisel hayatınızla ilgili olsun, gerçekte rahatlayabileceğiniz tarafsız bir bölge bulmanız gerekir. Bir arkadaşınızın evine gitmeye ne dersiniz?

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Evin ve çevresindeki şeylerle ilgilenmek isteyebileceğin bir gün. Odalarından birini yeniden düzenleyebilirsin; mobilyaların yerini değiştirip yeni alanlar yaratabilirsin. Jaluziler kullanarak evdeki ışığı da değiştirebilirsin. Biraz yaratıcı olmaktan korkma. Evindeki renkleri ve enerjiyi değiştirmelisin!Normalde olduğunuzdan daha yoğun bir farkındalık halinde olabilir, özellikle başkalarının yanında olmak üzere, her davranışınızla ilgili tetikte durabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan her kelimenin bilincinde olacağınızdan, doğru zamanda doğru kişiye doğru sözleri sarf edip etmediğinizi sürekli sorgulayabilirsiniz. Bu kendinizi ve çevrenizdekileri aşırı irdeleme hali dikkatli olmazsanız sizi çileden çıkarabilir. Her şeyi çok ciddiye almamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yarışmalar ve gelecek için düşündüğünüz olası hedefler hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Hayal etmek size iyi gelebilir. Çocukken neler düşlerdiniz? Ne olmak isterdiniz? Peki şimdiki hayatınızda o düşlediklerinize yakın bir yerde misiniz? Eğer değilseniz, sizin için bunun bir sakıncası var mı? Biraz ara verin ve üzerinde düşünülmeleri gerekiyorsa eğer, bunları düşünün, işleri olması gerektiği yere geri koyun.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularla tartılmamaya çalışın ama onların spot ışığında zaman geçirmelerine izin verin. Gerçekten hissettiğiniz şeyin gerçeğini örtbas etmeye çalışırken güçlü bir güç keşfedebilirsiniz. Bu, kendinizi açık ve dürüstçe ifade etmenizi daha da önemli hale getirir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte çok iyi anıların olmadığı bir kişi seninle tekrar iletişime geçmek istediğini söyleyebilir. Fakat edindiğin tecrübeler bunun yanlış olduğunu sana hatırlatıyor. Günlük Rutinlerin ile ilgili temponu biraz düşürmen gerekiyor. Bedensel olarak kendini fazla yoruyorsun. Ailen bu durumun farkına varıyor. Akşam yemeğinde sevdiğin yemekler ile dolu bir masa ile karşılaşabilirsin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza dair bazı gözlemlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz. Hemen sonuca ulaşmak istediğiniz konularda sizde hızlı davranmalısınız. Biraz daha sağduyulu olmayı tercih edin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha çok dikkat çekebilir ve kişisel adımlar atabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı nedenler de olabilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişi bırakmak istemeseniz de bırakmanız gereken noktaları biliyorsunuz. Kararlarınızı alın ve çevreniz ile paylaşın zira farklı perspektifler kazanmanıza vesile olabilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizden emin ve güvenli bir duruş sergileyebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Tek taraflı ve sübjektif davranmadığınızdan emin olun.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeteneğinizi fark eden bir arkadaşınız bugün sizeteklifinde bulunabilir. Bu teklif sizi korkutsa da göz önünde bulundurmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat etmeye devam ediyor. Bugün kendinizi her zamankinden daha duygusal ve hassas hissedebilirsiniz.Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Ay ile Venüs arasındaki sert etkileşim aile hayatında gerginliklere sebep olabilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle harika bir gün geçireceksiniz. İletişiminiz oldukça kolay olacak. Bu aralar arkadaşlarınız ile aranıza bir perde çekmiş gibisiniz. Daha sonra yalnız kalmak istemiyorsanız şimdi arkadaşlarınızdan uzak durmayın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 27" R
Ay
Balık
27° 57' 54"
Merkür
Koç
19° 15' 01"
Venüs
Boğa
06° 27' 30"
Mars
Koç
03° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 38"
Satürn
Balık
16° 57' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 05"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 22"
Lilith
Başak
23° 49' 45"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>