Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Destek Görmek Sana İyi Geliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, romantik hayatınıza heyecan ve değişim getirmek için iyi bir gün. Sevgilinize ona ne kadar önem verdiğinizi göstermek için özel bir hediye almak isteyebilirsiniz. Onu gülümsetmek için tuhaf bir hediye seçmekten çekinmeyin! Ya da kalplerine dokunmak için gerçekten güzel bir şey alın. Şu an hayatınızda biri yoksa, güzel bir öğlen yemeği ısmarlayarak birinin ilgisini çekmeniz muhtemel.

Zihninizi açık tutmaya çalışın. Günlük rutininize yeni fikirler veya bir takım ekipmanlar eklemeniz gerekebilir. Birden kendinizi yeni bir bilgisayar kullanırken bulabilirsiniz. Yeni uygulamalarda uzman olmanız biraz zaman alabilir, ancak pes etmeyin. Yakında halledeceksiniz. Ya da belki de önemli bir konuya farklı yönlerden yaklaşmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın veyaarkadaşlarınızın size yapabilecekleri önerilere açık olun. Size bazı yararlı ipuçları verilecek.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Suratı asık bir misafir evine gelebilir. Bu kişiyi neşelendirmek sana düşecek. Elinden geleni yap ama bunu ona yemekler pişirerek yapma! Sonuçları çok da sevimli olmayacak gibi duruyor...Fast food için güzel bir gün! Bu kişiyi konsere, filme ya da sanat galerisine götürebilirsin. İkinize de iyi gelecektir. Günün tadını çıkar.Kendinizi yarışmalar ve gelecek için düşündüğünüz olası hedefler hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Hayal etmek size iyi gelebilir. Çocukken neler düşlerdiniz? Ne olmak isterdiniz? Peki şimdiki hayatınızda o düşlediklerinize yakın bir yerde misiniz? Eğer değilseniz, sizin için bunun bir sakıncası var mı? Biraz ara verin ve üzerinde düşünülmeleri gerekiyorsa eğer, bunları düşünün, işleri olması gerektiği yere geri koyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi odağı olmaktan keyif alıyorsunuz, doğru. Fakat bazen bir adım kenara çekilip sahneyi başkalarına bırakmak gerekir. Özellikle bugün, insanlar eleştirel bir tavırda olacağı için bir kenara çekilmek daha önemli. Neden seyircinin olumsuz tepkisini alasınız ki? Havadaki gerginlik sebebiyle ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalara karışmayın, hiç gereği yok.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendini sorgulamak asla çok hoş değildir, Balık, ama bugünün göksel yönünün ana amacı budur. Yakında yeni maceralara atılıyorsunuz ve hazır olmak en iyisidir. İçine bakmak ve bazı arızalarınızın kaynağını bulmak için bu gezegen konfigürasyonu tarafından üretilen enerjiden yararlanın.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair yaptığın planlarda ailenin desteğini arkanda hissetmen kendini rahat hissetmene neden oluyor. Bugün aynı zamanda yaşam alanınla ilgili düzenlemelere gitmeyi tercih edebilirsin. Evine yeni bir tablo alabilirsin. Kardeşinle yapacağın bir konuşma bazı gerçekleri görmeni sağlıyor. İlişkisi olan bir Balık burcuysan sevgilinden alacağın bir haber seni mutlu edebilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahat bir nefes almaya başlayacağınız bir gündesiniz. Gereksiz yere meydan okumak ya da anlamsız rekabetler içinde olmak doğru olmayacaktır. Daha sağduyulu olun. Uzlaşmacı yönünüz her zaman kazanır.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizde cesaret bulacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Mücadele içine girdiğiniz konularda sabırsızlık hissedebilirsiniz. Küçük tartışmalara neden olan konulardan uzak durmakta fayda var. Aşk ilişkilerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar bir süre sosyalliğinize ara vermek size iyi gelecektir. Sosyal yaşantınızda sevdiklerinizle dahi tartışabilme potansiyeliniz oldukça yüksek.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeteneğinizi fark eden bir arkadaşınız bugün sizeteklifinde bulunabilir. Bu teklif sizi korkutsa da göz önünde bulundurmalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlayacak. Bugün kendinizi duygusal ve hassas hissedebilirsiniz.Daha kolay empati yapacağınız bugünü sevdiklerinizle bağ kurmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu sabah saatlerinde kendinizi gergin hissetmenize sebep olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Önceden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırın

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında işinizde terfi almanız için büyük bir şans elde edeceksiniz. Nazik olun ve en önemlisi sabırlı olun. Ne yaparsanız yapın, eşinizi yargılamayın. Onları anlamak ve yargılamamak için elinizden geleni yapın.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz..Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz.Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 47" R
Ay
Balık
28° 17' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 57"
Venüs
Boğa
06° 29' 11"
Mars
Koç
03° 09' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 26"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 27"
Lilith
Başak
23° 49' 54"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>