Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gereğinden Fazla Risk Zararlı Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün yoğun bir konuşmanın içine çekilebilirsiniz. Fikirlerinizi etkili ve güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sevgilinizle ilgili bazı görüşleri paylaşabilirsiniz. Din, politika veya çevre gibi sizin için önemli olan konular hakkında konuşabilirsiniz. Net ve tutkulu bir şekilde fikirlerinizi dile getireceğiniz için insanları zekanızla etkileyeceksiniz.

Bugün bazı yararlı profesyonel tavsiyeler alabilirsiniz. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun! Birinin bazı önemli haberleri açığa çıkarmasına kulak misafiri olabilirsiniz. Bunlar gazetede veya internette okuduğunuz bir şeyde gözünüze takılabilir bile. Bu tavsiyeyi aldıktan sonra kariyerinize yeni bir şekilde bakmaya başlayabilirsiniz. Yaklaşımınızı değiştirmek için zaman alabilir.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Gezi için olan tutkun, belki de yakın bir arkadaşı ziyaretetme isteğin baş gösterebilir. Tüm enerjini her şeyden kısa bir sürelik de olsa uzaklaşmak için harcıyor olacaksın. Yaratıcı projeler için sanatsal ilham alabileceğin yerlere gitmek istiyorsun. Enerjin ve isteğin yüksek; o halde temel işlerini aksatmadan istediğini alabilirsin!Yakın zamanda, kendinde gördüğün negatif imajı kırmaya yardımcı olacak biriyle tanışabilirsin. Sen de herkes gibi değerlisin. Bunu anlamanı sağlayacak kişi seni, en ufak negatif yoruma karşı olan ultra hassaslığından da kurtarabilir. Sana bir yardım eli uzanıyor. Hemen yakala!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonunda aklına takılan şeyleri çözmeyi başarmış bulunmaktasın; dünya da artık eyleme geçmen için hazır durumda. Her ne kadar temkinli bir yapın olsa da; cesur ve emin adımlarla ilerlemeye başla. Kendinden emin olmayan kişiliğini lütfen resme dahil etme! Başarısızlık korkusu ve özgüvensizlik en kötü düşmanlardır.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca güçlü tereddütleriniz olabilir. Gerçeği gizlemeniz ya da belki yüksek sesle söylemeniz gerekebilir. Aklınızdakileri söylerseniz, fikirlerinizi insanları şok etmeyecek şekilde formüle etmenize yardımcı olacak mevcut gezegen pozisyonları tarafından destekleneceksiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararların sonuçlarını sonuna kadar gördüğün bir günde olabilirsin. Bazı planlarının gerçekleşmesi adına aldığın risklerin meyvelerini almak seni daha güçlü kılıyor. Fakat bu olumlu sonuçlara güvenip yeni riskler almaktan kaçınmalısın. Finansal açıdan zarara uğrayabilirsin. Yeni aldığın eşyalarda çıkan sorunlar nedeniyle onları değişime yolluyorsun. Bu sefer farklı bir renk tercihi yapabilirsin.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça iyi ifade edebileceğiniz neşeli pozitif iyimser bir gün. Sosyal bağlantılarınızı güçlendirmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Bununla birlikte yeniplanları yapabilirsiniz. 

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanı çok iyi değerlendirirseniz korkularınızın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Kendinizi insanlardan kopuk hissedebilir ve nedenini anlamakta güçlük çekebilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyif ve konfor arayışınızın biraz daha ön planda olduğu bir gün olabilir ve bunun için para harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak hızlı harcamalara dikkat. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını arayabilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız işi teslim etmeden önce tekrar kontrol etmenizde fayda var. Böylelikle gözünüzden kaçan hataları düzeltmek için şansınız olur.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda seyahat edeceği bugün odak noktanızda finansal meseleler olacaktır. Gelir gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Kendi değerinizi ve değer yargılarınızı sorgulayabilirsiniz. Ani bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun vadeli ilişkilerde partneriniz hakkında bilmek istediğiniz bir şeyler sorun. Birbirinizi daha yakından tanımanızın zamanı geldi. Jüpiter, mesleğiniz konusunda size iyi enerji gönderiyor. Sıkı çalışın ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 29" R
Ay
Balık
28° 58' 47"
Merkür
Koç
19° 17' 51"
Venüs
Boğa
06° 32' 38"
Mars
Koç
03° 11' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 36"
Satürn
Balık
16° 57' 40"
Uranüs
Boğa
22° 36' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 36"
Lilith
Başak
23° 50' 13"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>