Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Negatif Havadan Sıyrılmak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

İnsanlarla ortak hedeflerinize ulaşmak için çalışmak sizi arkadaş ve sevgili olarak bir araya getirebilir. Aynı zamanda, bütünlüğün parçalardan daha çok olduğu bir durum söz konusu olabilir ve bu nedenle grup halinde daha iyi sonuçlar üretebileceğinizi görebilirsiniz. Bu kesinlikle bir "herkesin beraber olduğu" bir gün! Aşk hayatınızda ise, heyecan verici ve tutkulu bir karşılaşma yaşamanız mümkün! İyi günler!

Bugün biraz aşırı duyarlı olabilirsiniz. Başkalarının yanındayken, biraz alıngan olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bir konuda stresliyse, onların sözlerini kişisel olarak algılamamaya çalışın. Bazı açılardan, bugün sizin için iyi bir ders niteliğinde olabilir. Başkaları ile birlikte bazen biraz eleştirel olma eğiliminiz var. Şimdi bir olayın olumsuz sonuçlarına katlanmanın nasıl bir şey olduğunu anlayacaksınız!

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Zihinsel açıdan bir engelle karşılaşabileceğin bir gün. Her nedense işleri istediğin gibi kolay şekilde ilerletemediğini düşünebilirsin. Kilit nokta ise, geleneksel olmayan yöntemler benimsemek ve biraz ağırdan almak. Adeta diken üstündesin. Direkt ayağa kalkıp harekete geçmen senin için en iyisi olacaktır. Ne kadar uzun süre oturursan o kadar çok acı çekersin.Özgünlüğünüz farkında olmadığınız kadar şaşırtıcı. Sorun şu ki, bunu her zaman avantaja dönüştürebilme konusunda yeterince cesur değilsiniz. Topluma uyum sağlamak için bu yönlerinizi biraz bertaraf etmeniz gerektiği inancındasınız. Ancak buna yönelik çabanız muhteşem bir özgünlüğün açığa çıkmasını da tehlikeye atabilir. Kendiniz olma cesaretini gösterin, tamamen özgür olun ve böylece günün sonunda kendi uyumunuzu bulacağınızı göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda, kendinde gördüğün negatif imajı kırmaya yardımcı olacak biriyle tanışabilirsin. Sen de herkes gibi değerlisin. Bunu anlamanı sağlayacak kişi seni, en ufak negatif yoruma karşı olan ultra hassaslığından da kurtarabilir. Sana bir yardım eli uzanıyor. Hemen yakala!

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birisi her iyilik istediğinde evet mi diyorsun? Kendiniz için zaman bulmak bazen zor olabilir, çünkü çoğunlukla bir arkadaşınızın veya aile üyenizin kurtarılmasıyla meşgulsünüz. Bugünün göksel enerjisi kendinize vakit ayırmanızı ister.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin aktivitelerle uğraşmak üzerindeki stresi atmak için bire bir. Kendini yenilenmiş hissetmenin sebebi yaratıcı bazı aktivitelerle uğraşmış olman olabilir. Hobilerine vakit ayırarak üzerindeki stresi atabilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Balık burcuysan, evini dip köşe temizlemek de kafanı boşaltacaktır. Evli bir Balık burcuysan eşinin ailesiyle keyifli bir telefon görüşmesi yapabilirsin.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde olayları büyütmemelisiniz. Yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bunu bir daha gözden geçirin. Hızlı kararlar almak yerine olayları biraz daha zamana bırakmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçek isteklerinizi bastırmak size göğüs darlığı verecektir bu yüzden hedeflerinize yürüyün. Şartların iyileşmesini beklemeden, yaratıcılıkla elinizdekini kullanın.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemdegörüşmeleri, toplantılar ve geleceğe yönelik projelerinizi düzenleme gibi faaliyetlerinizle öne çıkarken, arkadaş çevrenizden destek görebilir, görüşmelerinizde pozitif fırsatlar elde edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde kendinize vakit ayırmanız gereken, dinlenip, pozitif ortamlarda, iyimser insanlarla vakit geçirmenizin faydalı olacağı, kişisel gelişiminize ağırlık verip, yalnız kalabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjinizin çok yüksek olmadığını fark edebilirsiniz. Kendinize yüklenmeyin ve biraz dinlenmeye çalışın.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana çıkarıyor. Kazançlarınızı artırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.Kontrol dışı bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi bir varlık konusunda yatırım yapmak isteyen Teraziler bugün gözlerinizi açık tutun. Yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz. İçinizde pek çok konuda acı hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi başka biriyle paylaşmadan önce sorunlarınızın iyileşmesi gerekir.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 11" R
Ay
Balık
20° 52' 47"
Merkür
Koç
18° 55' 40"
Venüs
Boğa
05° 51' 34"
Mars
Koç
02° 45' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 47"
Satürn
Balık
16° 54' 53"
Uranüs
Boğa
22° 34' 25"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 46"
Lilith
Başak
23° 46' 31"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>