Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İş Senin İçin Ön planda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 60%

Geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Eski ilişkiler veya geçmiş maceralar hakkında biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Üniversitedeki o çılgın yaz gezisini düşünebilir ya da lisedeki sevgilinizi hatırlayıp, neler yaptığını merak edebilirsiniz. Albümdeki bazı fotoğraflara bakmak veya o zamanlardan kalma eski mektupları okumak size keyif verebilir.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Hayatında önemli bir aktör olmuş birisi tüm gün aklında olabilir. Bu kişi her kimse, geçmişte hayatına büyük etkilerde bulunmuş. Kendisine ve yaptıklarına biraz içerlemiş olabilirsin ama bunu yapmamaya çalış. Onun yaptıklarından dersler çıkardın ve neticede bir şeyler öğrendin; her ne kadar süreç acı verici olduysa da. Böyle bir insanla bir daha karşılaşmak istememeyi dilesen de, aldığın derslerin ve çıkarımların değerini bil.Bu birkaç gün kendinize bir çok soru soracaksınız. Sabırlı olun, çünkü aradığınız cevaplar size kendiliğinden doğal yollarla gelecek. Kendi kişisel gelişiminiz hakkında düşünebilirsiniz bugün. Günün geri kalanında dinlenmeyi denemelisiniz. Rahat olmaya ve anlayamıyor olsanız bile olayların size rehberlik etmesine izin verin

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dünya fenomeni olan Star Wars'a karşı daha fazla umursamaz kalmanız imkansız! Muhtemelen siz de diğer hayranlar gibi ekrana yapışacak, bilinmeyen diyarlara doğru çıktıkları maceralarda hissettikleri tüm o harika şeyleri hatırlayacaksınız. Eğer hayatınızdaki mevzuu bu değilse, geleceğiniz hakkında düşünmeye çalışmalısınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer iyi hissediyorsanız, iyi görünüyorsunuz! Bugün kendinizi biraz şımartın ve en sevdiğiniz kıyafetlerinizi giyin. Kendiniz için ne yapacağınız hakkında büyük düşünün. Başkalarına karşı davranış biçiminizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Çok daha az riskle daha sağlam ve zenginleştirici ilişkiler kurma sürecindesiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Net ve çözüm odaklı olacağın bir gün geçirebilirsin. Kendi işinin sahibi bir Balık burcuysan çalışanlarının sorunları ile yakından ilgileniyorsun. Onlarıkonusunda motive ediyorsun. İş hayatın özel hayatının önüne geçebilir. Akşam evinde internet üzerinden yatırım yapılabilecek alanları araştırıp, inceliyorsun. Aklına yatan birkaç projeyi ortakların ile paylaşabilirsin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizle ilgili önemli durumlar oluşabilir. Ciddi kararlarınızı bir an önce duyurmak isteyebilirsiniz. Acele etmeden hareket etmeniz daha doğru olacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantık ve manevi yönünüzün ortak paydaya geldiğini görebilirsiniz. Bu hal sizi daha keyifli yaparken ayrıca sanatsal, edebi ya da mesleki konularda başarı getirebilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün İkizler burcunda meydana gelen yeni ayla birlikte ev ve aile konularında yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Yeni bir ortama veya mekâna geçebilirsiniz, bulunduğunuz ortamda yenilikler yapabilirsiniz veya ailenize yeni bir üye katılabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi hissettiğiniz zamanlarda bunun dış görünüşünüze yansıdığını da unutmayın. Sizi mutlu edecek aktiviteler yapmaya odaklanmaya devam etmelisiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay ev ve aile hayatınızı ön plana çıkarıyor. Taşınma kararı alabilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz.Aile içinde süregelen problemleri çözmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Önümüzdeki 10-15 gün gayrimenkullerle alakalı konular ön planda olacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar Yeni şanslar ve fırsatlar yakında ortaya çıkıyor. Bugüngirişimleri için iyi bir gün, ama siz yine de sınırlarınızı bilin. Bu dönemde duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sistemli hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Bugün, çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. Bir yeniliğe başlamak, sizin için farklı bir değerlendirme sürecinin başlangıcı demektir. Alışkanlıklarınızla yeni oluşumları çok güzel sentezleyebiliyorsunuz. Böbreklerinize dikkat etmelisiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 08' 22" R
Ay
Boğa
04° 33' 40" R
Merkür
Koç
21° 07' 48"
Venüs
Boğa
09° 31' 43"
Mars
Koç
05° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 46"
Satürn
Balık
17° 09' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 44"
Neptün
Balık
29° 06' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 34"
Lilith
Başak
24° 06' 20"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>