Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sevdiklerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Huzuru ve mutluluğu genel olarak elinizde bulundurabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Güzel gelişmeler gündeme gelecek.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha temkinli ve planlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Başarıya ulaşmak için aceleci davranmamanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili pürüzler gündeme gelse de çözüme kavuşturma şansınız var. Daha net adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin ne dediğini anlayarak karşılık vermeniz, sizin de anlaşılmanız için önemli olacaktır. Hukuki ve ticari anlamda bazı sorunların çözümü, size yeni bir yol haritası oluşturabilir.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine inebilir ve içsel keşifler yapabilirsiniz. İletişim konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir, karşınızdaki kişileri anlamak için empati kurmaya çalışmalısınız. Ayrıca, kendi duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Dinlenme ve kendinize zaman ayırma gereksinimi duyabilirsiniz.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yoğun bir gün seni bekliyor. Mesai dışında bile çalışmaya devam etmenden ailen şikayetçi olabilir. Onlara daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan Balık burcuysan, hiç beklemediğin biri sana ilanı aşk edebilir. Şaşkınlığını belli etmemede zorluk çekiyorsun.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin ne dediğini anlayarak karşılık vermeniz, sizin de anlaşılmanız için önemli olacaktır. Hukuki ve ticari anlamda bazı sorunların çözümü, size yeni bir yol haritası oluşturabilir.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcunda gerçekleşen dolunay eşinizi ya da ortaklıkları ilgilendiren bir sonuç ve değerlendirme getirebilir. Bazı muhasebeler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi tarafınızı yükseltebilir, dua etmeyi tercih edebilirsiniz. Enerjisel anlamda şifalanmak için oldukça uygun bir günde olduğunuz bir gerçek.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikir ayrılıklarına karşı vereceğin tepkiler önemli olacak bugün. Duygusal tepkiler vermek ve acele kararlar almak yerine sakince düşünmeli ve olayları kişisel algılamamalısın bugün. Kendini bu konularda zorlamamaya çalış.

24 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, son zamanlarda gözlemlerinizi sıklıkla kendinize saklamakla yetinirken şimdi biraz daha fazla etkileşime ihtiyaç duyuyorsunuz. Yine de bu, daha çok soyut kararlar aldığınız, eleştiriler konusunda daha az endişelendiğiniz ve sizin için gerçekten neyin işe yaradığına daha çok odaklandığınız bir zamandır. Bugünlerde gerekli açıklamaları yapma fırsatı bulabilirsiniz. Şimdi etrafınızdaki dünyaya, özellikle de onunla iletişime olan ilginiz kat kat artıyor. Aslında bu zihinsel düzeyde bir güç kazanma dönemi de olabilir. Geçmişi arkanızda bırakmaya hazırsınız ve gelecek için pek çok yeni fikriniz var.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz. Yapmak istediğiniz projeler için daha derin çalışmalar içindesiniz. Herkesin farklı bir tarzı var. Davranış biçiminizde, sınırlarınızı zorlama durumu var.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık veya mahkeme konuları ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

24 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 25' 42" R
Ay
Boğa
08° 55' 38" R
Merkür
Koç
21° 22' 46"
Venüs
Boğa
09° 53' 47"
Mars
Koç
05° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 59"
Satürn
Balık
17° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 45' 46"
Neptün
Balık
29° 07' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 32"
Lilith
Başak
24° 08' 19"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>