Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumlulukların Gündemde Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

Her türlü partnerlik gündemde olacak. Bir ilişkinin belli bir yönü sona ermiş gibi gözükse de, gerçekler görünenin tam tersi olabilir. Yepyeni bir evreye adım atıyorsun. Şu anda hissettiğin her kaygı, bilinmeyenin kaygısı. Fakat esnek ve uyumlu olabilirsen başın düşündüğün kadar ağrımayacak. Ayrıca herhangi bir karar alırken, kısadan öte uzun vadeli düşünmelisin.Kendi kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Başkaları sizden ilgi bekleyebilir ve halletmeniz gerek kendinizle ilgili işler olmasına rağmen onlara tavsiyede bulunup yardımcı olmanızı isteyebilirler. Bugün kendi sorunlarınıza eğilin. Gerekirse biraz bencil olun ve kendi ihtiyaçlarınızı sakın ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birine, ona ne kadar değer verdiğinizi ifade edebileceğiniz bir gün. Duygusal bir ilişkin varsa bir çiçek alabilir veya kart gönderebilirsin. Evren melekleri bize her çeşit formda yollayabiliyor. Bugün sana birisi yardım etmiş ve gününü güzelleştirmiş olabilir. Hayatında yaptıkları bu farklılığı onurlandırmalısın. Minnettarlığını dile getirmeye çalışmalısın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile büyükleri, sosyal çevre ön planda olabilir. Sosyal medya aracılığıylave kazanç kapıları gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızda, arkadaşlarınızla paylaştıklarınızda daha seçici olmanız sizin adına daha iyi olacaktır.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle iletişiminin yüksek olduğu bir gündesin. Paylaşımlarının artacak olması, aranızdaki bağların kuvvetlenmesini de sağlayacak. Ailesiyle yaşayan bir Balık burcuysan, sorumlulukların gündeme gelebilir. Kendini oldukça cesur hissedeceğin bir gündesin. Yapamam dediğin bazı önemli konularda, ciddi adımlar atabilirsin. Uzun süredir görüşemediğin arkadaşlarınla bir araya gelerek eğlenceli saatler geçirebilirsin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize düzenleme getiriyorsunuz. Duygularınıza hitap etmeyen kişilerden uzaklaşacaksınız. Bu soğukluk uzun vadeli olabilir. Böylelikle kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Saka burcundayken, bugün kendinizi kısıtlamamalı ve izole etmemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan yükler yüzünden zorlanabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızı değerlendirmeli ve kendinizi iyi hissettirecek kişilerle beraber olmalısınız. Dostlarınızı ve yanınızda olacak kişileri iyi seçmelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay sizin burcunuza geçiş yapıyor. Odağınızı kendi yaşamınıza yöneltip yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak bunları uygulamaya koymak için şimdilik beklemeniz iyi olabilir. Harekete geçmekte zorlanabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz ortamda bazı gruplaşmalar sezebilirsiniz. Herkesin bazı insanlarla daha iyi anlaşması ve tercihler oluşturması normalken, bunun kasıtlı olduğu ortamlardan uzak durmak daha iyi olacaktır. Kendinize uygun bir alan oluşturursanız oldukça güzel anılar edinebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla,potansiyelinizi daha da arttırabilirsiniz. Bugün net olmayı denemelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek istiyorsunuz, fakat kendinize göre bir partner adayı bulamıyorsunuz. İş yerinizde yükselebilmek istiyorsanız sıkı çalışmaya devam etmelisiniz. Daha sağlıklı beslenemeye başlamalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız nedeniyle gelişen süreçleri kısaltmanız, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Beklenmeyen düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>