Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevren Tarafından Seviliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, sizi iyi fakat düşünceli bir ruh haline sokan felsefi bir bakış açısına sahip olacaksınız. Ayrıca bugünün enerjisiyle, herhangi bir durumun merkezine inebileceksiniz, bu nedenle sezgilerinizi iyi bir şekilde kullanın. Kişisel ilişkinizde yeni bir yön keşfetmenin ya da normal bir arkadaşınıza kendinizi daha fazla açmanın zamanı gelmiş olabilir. Kalpten yapacağınız şeyler, sevgi ile ödüllendirilecek bu yüzden doğruyu söylemekten korkmayın.

Cazibeniz tamamen kendi başınıza çalışmaktan geliyor olabilir. Bir raporda, belgede veya tam konsantrasyon gerektiren bazı karmaşık hesaplamalar içinde kaybolabilirsiniz. Bu arada, etrafınızda sosyal bir enerji olacak ve insanlar sizi rahatsız etmeye çalışacaklar. Öğlen yemeği davetlerini geri çevirirken arkadaşça davranmaya çalışın. İşlerin yapılması konusunda sabırsız olsanız bile, başkalarına karşı huysuz davranmak ya da bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz!

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Bir proje üstlenmek veya planlar yapmak konusunda adım atmaktan çekinme. Organizasyon yeteneklerin ekstra enerjiyle desteklenecek ve neredeyse her şeyin üstesinden gelmeni sağlayacak. Hedef ve planlarını not al. Bugün temizliğe girişmeyi düşünürsen, kullanmadığın her şeyden kurtulmaya çalış. Bazılarını bağışla; ihtiyacı olanlar elbet çıkar.Bugün gerçeklerden kaçma isteği yaşaman mümkün. Senden fikrini beyan etmeni talep eden bir durumla yüzleşme konusunda çok da istekli değilsin. Bunun sebebi bu yeni sorumluluğu üstlenecek beceriye sahip olmadığını görmekten çekinmen olabilir mi? Yine de bu sorumluluk, başarı hayallerini gerçekleştirebilmen için kaçırılmaz bir fırsat. Kaçırmak için bir bahanen olamaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin için her şey yoğunlaşmaya hazır. Yolunuza çıkan çok fazla bilgi olacak, ancak hepsi mutlaka harika olmayacak. Birisi yolunuza barikat koyuyor, bu da geçmenizi zorlaştırıyor. Bunun seni durdurmasına izin verme. Herhangi bir engeli aşmanın yollarını bulmak için yaratıcı yeteneğinizi ve kararlı doğanızı kullanın. Bunun gibi deneyimler sizi sadece daha güçlü yapacaktır.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde oldukça güçlü olduğun bir gündesin. Gün içerisinde karşılaşacağın kişilerle sağlıklı iletişim kurarak sevimli bir profil çizebilir kendine yeni fırsatlar yaratabilirsin. Çevirendekiler tarafından bu kadar çok seviliyor olmak sana iyi geliyor. Yeni bir ilişkiye kendini hazır hissediyorsun. Bu konuda kafanda belli bir aday yok. Doğru insanın karşına çıkmasını bekliyorsun.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kimseyi kırmadan, arkadaşlarınızın ve çevrenizin vereceği tavsiyelere kulak asmanız bakış açınızı olumlu yönde etkileyecektir. Derin dostlukların temelini atabilirsiniz. 

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedeceksiniz. Risk almaya açık zamanlar var. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz. Akşam saatleri daha yorucu geçebilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki yeniliklere alışmak için kendinize zaman vermelisiniz. Rutininizden vazgeçmek kolay olmayabilir. Kendinize yüklenmeyin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati romantik konuları ön plana çıkarıyor. Flört etmekten keyif alacağınız bir gün olacak.Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Hobilerinizle ilgilenmeli ve kendinizi mutlu etmeye odaklanmalısınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar her zaman duygusal ve hassas olduğunuz söylenir. Ancak acil durumlarda hiç olmadığınız kadar sakin ve mantıklı olabiliyorsunuz. Bugün bu yanınızı etrafınızdaki insanlar da görecek.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bırakın olayları kendi iç yapısı içinde beklesin. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Bugün, kendinizi ihmal ettiğiniz konularda eğitmeyi amaçlayabilir, gerekli kurslara ve seminerlere katılabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>