Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uzun Vadeli Planlar Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

İlişkinizde büyük bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Son zamanlarda, muhtemelen eski ilişkilerinizin en iyisini ve en kötüsünü analiz ediyordunuz. Bugün bu analizleri pratiğe dökebilirsiniz. Sevgilinizle içten bir sohbet edebilirsiniz, bu da ilişkinizde iyileşme ve gelişme sağlayabilir. Ya da gizli platoniğinize duygularınızı açabilirsiniz!

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Günün enerjisi seni şaşkın ve aklı karışmış bir hale getirebilir. Nasıl davranman gerektiğini ve ne yöne gitmen gerektiğini kestiremeyebilirsin. Duyguların karman çorman olabilir. Bu kargaşayı yok etmenin yolu küçük adımlar atmak ve yavaşlamak. İlk düğüm çözüldü mü, diğerleri de kendiliğinden açılacaktır. Koşturmana gerek yok; ağırdan al ve biraz rahat ol.Bugün sizin için mükemmel bir gün ve bastırılmış duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. Fakat tek seferde yuları sertçe çekmeye çalışmayın. Hassasiyet ve destek bugünün en önemli unsurları. Daha sistemli ve ölçülü davrandıkça giriştiğiniz her işte daha başarılı olacaksınız. Şans sizden yana!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Başkaları sizden ilgi bekleyebilir ve halletmeniz gerek kendinizle ilgili işler olmasına rağmen onlara tavsiyede bulunup yardımcı olmanızı isteyebilirler. Bugün kendi sorunlarınıza eğilin. Gerekirse biraz bencil olun ve kendi ihtiyaçlarınızı sakın ihmal etmeyin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile büyükleri, sosyal çevre ön planda olabilir. Sosyal medya aracılığıylave kazanç kapıları gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızda, arkadaşlarınızla paylaştıklarınızda daha seçici olmanız sizin adına daha iyi olacaktır.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde bazı inatlaşmalar söz konusu olabilir. Sakin kalmayı denemeli ve olası tartışmaların önüne geçmelisin. Hedeflerinin büyüdüğü bu günlerde, gelecekle ilgili konularda daha uzun vadeli planlar yapmayı tercih edeceksin. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir organizasyonda bir araya gelebilir ve özlem giderebilirsin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlam kargaşası içerisindesiniz. Geçmişin tecrübesini sorgularken geleceğin modern yapısına ayak uydurmakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Öncelikle içinizdeki kaosu sonlandırmalı, ondan sonra yeni hayata uyumlanmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dolunay etkisi devam ediyor. Bugün geçmişten kaynaklanan ve üzerinizde duygusal bir yük yaratan konular olabilir. Kendi kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekileri olumlu etkilediğiniz kendinize de şifa olduğunuz bir gündesiniz. Barışçıl bir ruh hali benimseyebilirsiniz ve bu da size iyi gelebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilgiyi açık tutmak için konuşurken ağzınızdan bazı şeyler kaçırabilirsiniz. Eğe saklamak istediğiniz sırlar varsa sohbet odağını bu konulardan uzak tutmanız gerekiyor. Kendinizi tek bir sıfatla aktarmak zorunda hissetmeyin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların size kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki tüm problemleri çözeceksiniz. İş yerinizde hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz ve finansal olarak harika bir konumdasınız. Bugün size birçok yeni ve heyecan verici fırsat getirecek.  

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Bu geçici bir durum olmasına rağmen yaratıcı yönünüze zarar verebilir. Paylaşım ve karşılıklı duygu alış verişlerinizin önemli olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 13" R
Ay
Balık
06° 44' 05"
Merkür
Koç
18° 19' 27"
Venüs
Boğa
04° 39' 12"
Mars
Koç
02° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 01"
Satürn
Balık
16° 49' 56"
Uranüs
Boğa
22° 31' 02"
Neptün
Balık
28° 59' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Başak
23° 40' 00"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>