Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Senin İçin Karar Günü Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün bazı yeni beceriler kazanmakla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeyi çok seviyorsunuz, ama kitaplardan bilgi edinirken her zaman sabırlı olmayabiliyorsunuz. Bir şeyi deneyimleyerek öğrenmeyi tercih ediyorsunuz. Bir projede çalışırken kendinize yeni bir şeyler öğretmeyi seviyorsunuz. Bugün, yeni bir yazılım programı öğrenirken veya özel bir muhasebe şekli öğrenirken bazı yeni beceriler kazanabilirsiniz.

Bugün başkalarını düşünmek için bir gün. Büyük bir şirketin CEO'su olsaydınız, bugün şirketinizin hangi tür etkinliklere sponsor olmasını istediğinizi düşünmeniz için iyi bir gün olurdu. Çalışanlarınız, değerli sebeplere yatırım yapan bir şirket için çalışmayı takdir edecektir. Bu tür kararların başındaki kişi olmasanız bile, kesinlikle harekete geçme yetkisi olan birine öneride bulunabilirsiniz.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Yerinden kalkıp hareketli bir şeyler yapma isteği içinde olacaksın. Çocukların varsa onları bir spor dalı öğretebilirsin - ya da onlar sana şakalar vs. öğretebilir... Alternatif olarak, arkadaş grubunla bir araya gelebilirsin ve birlikte spor yapabilirsiniz. Göksel açılar sayesinde, hem bedenin hem zihnin harika bir formda!Bugün bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızdan bir telefon alabilir ya da o sizi ziyaret edebilir. Bu buluşmayı duygusal bir takım konuşmalar takip edebilir. İlgi çekici bir takım haberler sizi bir süreliğine endişelendirebilir. Spiritüel aktiviteler gününüzün büyük bir kısmını oluşturabilir. Konuşan birisini dinlemek normalden çok daha öngörülü biri olmanızı sağlayabilir. Bu durum soyut kavramlara karşı iyi bir içgüdü oluşturmanıza da yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ikili ilişki gündeminizde olabilir. Karşınızdaki kişilerin hassas ve alıngan tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde beklentiler önem kazanıyor.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Balık, uzun zamandır üstünde düşündüğün eğitimin ile ilgili bir karara varabilirsin. Ailen ve sahip olduğun ilişkin verdiğin kararın arkasında duruyor. Bu destek sana güven veriyor. Kendi işinin sahibi bir Balık burcuysan işini genişletmenin adımlarını atmaya bugün başlayabilirsin. Ekip arkadaşların ile aranda olan iletişime güveniyorsun.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürekli geleceğinizi düşünmek veya bununla ilgili kaygı içinde olmak çevreniz tarafından yanlış algılanabilir. Bu korkularınızdan uzaklaşmalısınız. Ne kendinizi ne de sevdiklerinizi huzursuzlandırmayın. Özel ve sosyal ilişkilere dair karşınızdaki kişilerden aldığınız adımlar size kendinizi değerli hissetmenize vesile olacak ve bu konuda doğru yolda olduğunuzu bir kez daha anlayacaksınız. Partnerinize karşı daha samimi ve açık olmanız gereken konuşmalar yapılabilir. 

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizde engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizin aksadığını hissedeceğini zamanlar var. Çalışma hayatınızda sizi yoran durumlar söz konusu olabilir. İlerleyen saatlerde etkiye daha çok açık olabilirsiniz. İlişkilerinizde aşırı verici davranabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün düz seyrine geçmesi ile birlikte 7 Ağustos'a kadar hane içindeki ilişkileri toparlamak, ben neredeyim/burada mı yaşamalıyım/ailemle ilişkilerim yeterince iyi mi gibi sorgulamaları bir kenara bırakıp, bunlara yönelik olumlu adımlar atmak için şansınız olacak.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketlilik sürüyor. Karşınızdaki kişiyi çok da idealize etmeden gerçekçi ve objektif yönünüzü korumalısınız. Denge ve uyum bugün vazgeçilmeziniz olabilir. Ancak bunun sabır gerektirdiğini unutmayın.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rüzgârda savrulup gidiyormuş gibisiniz. Ne yaptığınızı bilmemeniz bir kenara herhangi bir hedefiniz bile yok. Derhal kendinizi toparlamalısınız.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Geçtiğimiz bir buçuk ayda ev ve aile konularında problemler yaşamış olabilirsiniz.Önümüzdeki günleri aile bağlarınızı güçlendirmek ve evinizle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Taşınma konusu gündeme gelebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Devam eden bir ilişkiniz varsa dışarıdaki insanların sizi etkilemesine izin vermeyin. Paranızı nelere harcadığınız konusunda öncelikli davranmaya çalışın.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda geniş hayalleriniz var. Bugün, bir çok problemin çözümünü aynı anda incelemek zorunda kalacaksınız. Çevrenizde iyi niyetli dostlarınızın size sağlayacağı destek memnun edici bir şekilde seyredecek. Sonuçlardan memnun kalacağınızı bir performans sizi bekliyor. Kendinizle ilgili yeni keşiflerde bulunabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 28" R
Ay
Balık
13° 13' 56"
Merkür
Koç
18° 35' 41"
Venüs
Boğa
05° 12' 34"
Mars
Koç
02° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 22"
Satürn
Balık
16° 52' 13"
Uranüs
Boğa
22° 32' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 00"
Lilith
Başak
23° 43' 00"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>