Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Huzuru Kucaklıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 50%

Sevgiliniz ile romantik bir akşam planlamak isteyebilir ve birlikte şık bir akşam yemeği için dışarı çıkmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir şişe şarap alın ve yavaşça yudumlayın. Umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşun. İlişkinizdeki hedeflerinizi ifade edin. Bu kişiye biraz daha bağlılığınızı göstermek istiyorsanız, bugün konuşmanın tam zamanı. Tutkularınızı takip etmek için harika bir gün.

Gösterişli yaklaşımınız bugün istediğiniz kadar dikkat çekmeyebilir, bu nedenle işe yaramayan bir şeyi başarmak için kendinizi zorlamayın. Bir şeyin belirli bir şekilde yapılması gerektiği konusunda ısrar ederek - kendi yönteminizle - her ne üzerinde çalışıyorsanız onu yapın, böyle yalnızca düşmanlar ve engeller yaratacaksınız. Daha düşünceli, bilinçli, kontrollü bir yaklaşım, bugün pastanın büyük dilimini elde edecek olan şey olacak.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

İyi haberler alabilirsin. Günün enerjisi sana kişisel bir dönüm noktası vaat edebilir. Sen ve romantik partnerin ilişkinizdeki bir sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Veya kariyerinle alakalı olarak harika bir deneyim yaşayabilirsin. Patronundan güzel geri dönüşler alabilirsin. Bir müşterin seni uzmanlığın sebebiyle övebilir. Geçmişte yaydığın pozitif enerji şimdi sana geri dönüyor.Bugün her şeyin ne denli hızlı değiştiğini görmek sizi biraz huzursuz edebilir. Düzenelerce müşteri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz susmamacasına çalabilir. Gün boyu anlaşmalar yapılabilir ve bazıları da bozulabilir. Bu tempo başınızı döndürecek! Bağlı çalıştığınız biri önemli konularda pek çok kez fikrini değiştirebilir ve bu da günlük planınızı alt üst edebilir. Yeniden düzene girmeniz birkaç gün alabilir bu yüzden her şeyin hemen çözülmesini beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklerden kaçma isteği yaşaman mümkün. Senden fikrini beyan etmeni talep eden bir durumla yüzleşme konusunda çok da istekli değilsin. Bunun sebebi bu yeni sorumluluğu üstlenecek beceriye sahip olmadığını görmekten çekinmen olabilir mi? Yine de bu sorumluluk, başarı hayallerini gerçekleştirebilmen için kaçırılmaz bir fırsat. Kaçırmak için bir bahanen olamaz!

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu aralar kendinizi yorgun ve hevessiz hissedebilirsiniz. Ancak bunu değiştirmek sizin elinizde. Yorgunluğunuzu geçirmek için izin alın güneşin ve temiz havanın tadını çıkarın. Kendinizi iyi hissettiren şeylere odaklanmaya çalışın.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bayramın son günü senin için oldukça sakin geçiyor. Bu boş zamanı sana huzur veren müzikler dinleyerek geçirmek istiyorsun. Ancak aklına takılan bazı sorunları düşünmeyi bırakmalısın. Yakın bir dostunla uzunca mesajlaşabilirsin. Bu seni mutlu ediyor. Uzun süreli ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin anlayışlı tavırları ona karşı olan sevgini başka bir seviyeye çıkartıyor.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşantınız ile ilgili kendinizi iyi hissedebileceğiniz ve değerli bulacağınız önemli teklifler alabilirsiniz. Gelen şartları iyi değerlendirip harekete geçmenizi önerebiliriz.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güzel olan şeyler için rahatlıkla harcama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel açıdan yararlı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerde abartıya kaçabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı tutumlar söz konusu. İş hayatınızda risk almak isteyeceğiniz durumlar olabilir. Hoşça vakit geçirmek isteyeceğiniz yerlere gidebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne ilişkiler, flörtten yana şanslı olarak başlıyorsunuz. Akşam saatlerinde tutku yüksek ancak karşı tarafın beklentileri sizi biraz yorabilir de.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yengeç burcuna ilerlerken aşk yaşamınızla ve sevdiklerinizle ilgili insiyatifi daha fazla ele alabilirsiniz ancak aceleci davranmaktan veya ısrardan sakınmalısınız. Keyif aldığınız uğraşlara zaman ayırabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara farklı bir açıdan bakmak daha kolay çözüm yolu bulmanıza yardımcı olabilir. Belki de en başından beri ortada olan şeyi görmek için sadece bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyordur.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat ediyor. Romantizm, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Sanatsal aktivitelerle ilgilenebilir, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Aşk hayatında gerginlikler gündeme gelebilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Balıkların eşleriyle güzel bir gün geçirmesi bekleniyor. Eğer kariyeriniz yaratıcılığı içeriyorsa, muhtemelen her zamanki gibi ilham hissetmeyeceksiniz. Sahip olduğunuz bazı eski fikirlere geri dönün ve bunlar üzerinde çalışmayı deneyin.

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>