Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Alternatifler Hazırlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

İşler şu anda biraz tahmin edilemez durumda. Neredeyse her şey olabilir, bu yüzden açık fikirli olun. İnsanların garip şekillerde davrandığını fark edebilirsiniz: çocuklarınız normalden daha duygusal olabilir veya eşiniz karakteri dışında bir şey söyleyebilir. Bugüne spontane yaşamak için bir fırsat olarak bakın. Anı yaşamak için elinizden geleni yapın, insanların davranışlarını kontrol etmeye çalışmayın.

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Bazı yoğun rüyalar sizi geçmişe götürebilir, belki çocukluğunuza belki de geçmişteki yaşantınıza. Hatırladığınız rüyaların hepsini not edin. Şu anda, size bir anlam ifade etmeyebilir ancak geçmişe gidip onları incelediğinizde önceden farkında olmadığınız bir çok şeyi açığa çıkardıklarını göreceksiniz. Hatta yeni projeler için ilham kaynağı olabilirler. O yüzden, dikkatli düşünün size ciddi paralar getirebilirler.

Flörtöz bir moddasın. Genelde sevimli ve utangaç davranıyorsun ama bir yanın da oldukça gösterişli ve sırnaşık. Çekici bulduğun arkadaşlarınla biraz şakalaş. Sevimli bulduğun bir komşunla sohbet edebilir; arkadaşlarınla topluca yemeğe gidebilirsin. Bugün kendine rahatlamak ve kendi kişiliğini gösterebilmek için izin ver.Bu aralar çok güçlü bir fiziksel iradeniz olduğunu fark edebilirsiniz. Bir işe başlamak için gaza geldiğinizde, herhangi birinin sizi durdurma ihtimali yok gibi görünüyor. İnsanlar çoğu zaman sizi tembel olmakla ya da kolay yoldan gitmeyi istemekle suçluyor, ancak bu sefer işler farklı. Muhtemelen coşkulu ve harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz. Ezici gücünüzün karşısında durabilecek tek şey duygularınız ya da başka birinin duygularının zarar görmesi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için mükemmel bir gün ve bastırılmış duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. Fakat tek seferde yuları sertçe çekmeye çalışmayın. Hassasiyet ve destek bugünün en önemli unsurları. Daha sistemli ve ölçülü davrandıkça giriştiğiniz her işte daha başarılı olacaksınız. Şans sizden yana!

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde planlarınız değişebilir. Sevdiğiniz ve arzuladığınız şeylere karşı güçlü bir hırs ya da tutku geliştirebilirsiniz. Zaman zaman kıskançlık duygusu ortaya çıkabilir. Çocuklarınızla iletişimde psikolojik sağlıkları için kelimelerinizi seçerek konuşun.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın aksilikleri ortadan kaldırmak için kendine çeşitli alternatifler hazırlayacaksın. Sezgilerin ve kreatif yönün bugün ön planda olabilir. Sosyal çevrende farkını ortaya koymayı başarıyorsun. Söylemlerin ve tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Kariyerinde hedeflediğin pozisyona bir adım daha yaklaşman seni biraz daha umutlandıracak. Evli bir Balık burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilir ve çeşitli planlar yapabilirsin.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerini belirlediğiniz geleceğiniz için emin adımlarla ilerliyorsunuz. Hayallerinizi gerçekleştirmek adına içsel güce sahipsiniz. Artık hareket vakti! Sizin olanı almak için harekete geçin.   

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda risklere biraz daha kolay girebilmeniz gereken, çoğu zaman şansın sizden yana olabileceği bir dönemden geçiyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars’ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn’ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı gerçekleştirmek için beklediğiniz uygun zaman henüz gelmemiş olabilir. İnsanlar tarafından ruh halinizin anlaşılmadığını düşünebilirsiniz. Bugün çok zevk almasanız dahi bazı sosyal aktivitelere katılmanız gerekecektir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz hazırlayın. Taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. Kariyer basamaklarından başarılı ve azimli bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz. Fiziksel sağlığınız için spor yapmaya başlamalısınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Bazı arkadaşınızın da kişisel sorunlarına destek olacaksınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>