Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mutlu Olmayı Başarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 70%

Bu aşk hayatınızda heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Önemli kişilerle olan ilişkinizde son zamanlarda bir miktar sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Bütün bunlar değişmek üzere. İkiniz de büyük bir şeye hazırsınız. Muhtemelen bir adım atacak ya da ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyacaksınız. Bu durumda sezgilerinize kulak verin; sizi olmanız gereken yere yönlendirecekler.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Bugün adeta dünyanın zirvesindesin. Manzaranın keyfini çıkar. Durdurulamazsın!Ailen ve arkadaşların da bu modundan hoşlanıyor olacak. Hem maddi hem manevi açıdan bonkörsün ve gün geçtikçe insanlar senin ışığından faydalanabilmek için sıraya girebilir! Aşırı isteğini zaptetmeye çalış ve biraz sağduyulu ol. Çok kişiye azar azar vermektense hakeden bir azınlığa yeteri kadar vermek çok daha iyidir. Anladın sen...Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin ne denli hızlı değiştiğini görmek sizi biraz huzursuz edebilir. Düzenelerce müşteri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz susmamacasına çalabilir. Gün boyu anlaşmalar yapılabilir ve bazıları da bozulabilir. Bu tempo başınızı döndürecek! Bağlı çalıştığınız biri önemli konularda pek çok kez fikrini değiştirebilir ve bu da günlük planınızı alt üst edebilir. Yeniden düzene girmeniz birkaç gün alabilir bu yüzden her şeyin hemen çözülmesini beklemeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu aralar kendinizi yorgun ve hevessiz hissedebilirsiniz. Ancak bunu değiştirmek sizin elinizde. Yorgunluğunuzu geçirmek için izin alın güneşin ve temiz havanın tadını çıkarın. Kendinizi iyi hissettiren şeylere odaklanmaya çalışın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hal ve hareketlerinde herhangi bir değişim olmasa da ailenden bu konuda bazı eleştiriler duyabilirsin. Bu seni kaygılandırsa da kendini en iyi sen biliyorsun. Çizginde ilerliyorsun. Sanatçı bir Balık burcuysan, bugün her zamankinden daha yaratıcı bir günde olabilirsin. Uzun zamandır yemediğin bir yemek varsa onu yapmak için kolları sıvıyorsun. Olumsuzluklara karşı kendini bir şekilde mutlu ediyorsun.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi negatif insanlardan soyutlamayı öğrenmelisiniz. Hayatınızın enerjisini çeken değil tam tersine enerjinizi arttıran insanları hayatınıza dahil edin. Çatışmaları büyütmeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kendinize güveninizin yüksek olacağı bir gündesiniz. Yapıcı enerjiler sayesinde sorumlu olduğunuz konuların üstesinden çok rahat gelebileceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içindeki hareketli saatler çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratabilir. Çatışmalara girmemeye özen gösterin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda haksız rekabete karşı çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Beklentinizden farklı davranan insanlar sizi şaşırtabilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren ev taşıma, yer değiştirme, eve ait düzenlemeler, aile büyükleri ile ilgili konular, finansal durumda artış, miraslar, primler ve ortak gelirlerden faydalanma, araştırmalara ağırlık verme ve aşk hayatınızla ilgili gelişmeler ve kalıcı ilişkiler geliştirme başlıklarını yaşayacak olsanız da, gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğundan ve Neptün karesi de devrede olacağından depresif etkiler hissedebilir, ailenizle anlaşmazlık ve özel hayatınızda ilişkilerinizde iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. Bu etkinin ardından ilerleyen günlerde giderek yeniayın olumlu etkilerini hissetmeye başlayacak ve önünüzdeki olumlu döneme giriş yapmış olacaksınız

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız bugün kendinizi ifade etmeniz için aracınız olacak. Bunun için de mutfak aradığınız alan denilebilir. Mükemmel lezzetler yaratmanın tam zamanı!

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular bugün ön planda olacaktır.İş yükünüz artabilir, sorumluluklarınızı yerine getirirken sağlığınızı ihmal etmeyin. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar sağlığınız bugün oldukça iyi, ama zayıf noktanız kollarınız olabilir. Onlara zarar verebilecek hiçbir şey yapmadığınızdan emin olun. Yakın arkadaşlarınızdan biri sizi yeni biri ile tanıştırmak isteyebilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı tarafın duyguları sizin için önemli olsa da, siz sadece kendi hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir..Onun alınganlık sınırları içinde olması, sizin işinizi zorlayacaktır. İlişkinizde nazik bir gün. Detaylar önemli olacak.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 04" R
Ay
Koç
08° 57' 14"
Merkür
Koç
19° 46' 36"
Venüs
Boğa
07° 22' 55"
Mars
Koç
03° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 38' 41"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 51"
Lilith
Başak
23° 54' 44"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>