Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kaygıların Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kendinizi açın ve bugün daha hassas tarafınızı ortaya çıkarın. Siz insanlarla bir şeyler paylaşmaya ne kadar istekli olursanız, onların da sizinle bir şeyler paylaşma konusunda o kadar rahat hissedeceğini göreceksiniz. Aklınız ve kalbiniz aynı fikirde, bu yüzden bunu kendi lehinize kullanın. Gerçekçi olun ve duygularınızda mantıklı bir yaklaşım benimseyin. Böylece durumun gerçeği netleşecek.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Hayal gücünüz fazla mesai yapıyor olabilir ve heyecan verici yeni fikirlerle ortaya çıkabilirsiniz. Bu yeni fikirler evinize uygulanabilir ya da kişisel bir hobiyle ilgili olabilir. Aklınıza gelen herhangi bir fikri unutmamaya çalışın. Bir web sayfası, bir sanat eseri ya da ev için bir marangozluk projesi açısından tasarım vizyonu elde edebilirsiniz. Ya dayerinde bir şeyle uğraşmanın yenilikçi bir yolunu keşfedebilirsiniz.

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Enerjik hissediyorsun ama bu enerjinin çıkış yolu bulabileceğinden şüphelisin. Artan miktarda bir asabiyet ve hüsran hissi seni arkadaşlarına, çocuklarına ya da sevgiline saldırmaya yöneltebilir. Böyle günlerde yürüyüş, yoga ve aerobik gibi aktiviteler düşünebilirsin. Bunlar gerekli enerji çıkışı yaratacaktır; ayrıca stresi yok edebilecek olan endorfin hormonunu salgılayacaktır. Hadi bunu bir dene!Kendinizi yarışmalar ve gelecek için düşündüğünüz olası hedefler hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Hayal etmek size iyi gelebilir. Çocukken neler düşlerdiniz? Ne olmak isterdiniz? Peki şimdiki hayatınızda o düşlediklerinize yakın bir yerde misiniz? Eğer değilseniz, sizin için bunun bir sakıncası var mı? Biraz ara verin ve üzerinde düşünülmeleri gerekiyorsa eğer, bunları düşünün, işleri olması gerektiği yere geri koyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar çok güçlü bir fiziksel iradeniz olduğunu fark edebilirsiniz. Bir işe başlamak için gaza geldiğinizde, herhangi birinin sizi durdurma ihtimali yok gibi görünüyor. İnsanlar çoğu zaman sizi tembel olmakla ya da kolay yoldan gitmeyi istemekle suçluyor, ancak bu sefer işler farklı. Muhtemelen coşkulu ve harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz. Ezici gücünüzün karşısında durabilecek tek şey duygularınız ya da başka birinin duygularının zarar görmesi olacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Güne kendi istekleriniz, kendi ihtiyaçlarınız odağında başlayabilirsiniz. Öğleden sonra ilişkiler ve özellikle kadınlarla ilişkiler daha önemli hale gelebilir. Küslük veya barışma durumlarına açık enerjilerin çalıştığı bir gün.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki her konunun yolunda gitmesi için planlarından vazgeçmiyorsun. İşlerinin beklediğin gibi gitmemesi, gelecek kaygılarının artmasına neden olabilir. Çalıştığı işte mutsuz olan bir Balık burcuysan,değişikliği gündemine gelebilir. Evin eksiklerini tamamlamak için çıktığın alışverişte, farkında olmadan limitleri zorlayabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle katılacağın bir organizasyon için hazırlıklar yapabilirsin.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda yavaş hareketlerinizden dolayı eleştiri alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizi kanıtlamalısınız. Böylece kimse size dokunamaz. Emeğinizin hakkını savunun!

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkındalığınızın yükseldiği bir dönemde olduğunuz için özgüveninizde de belirgin bir artış olabilir. Etrafınızda pozitif kişileri bulundurun.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız oldukça gerilimli bir noktada. Bazı derin konuşmaları yapma düşüncesi aklınıza gelse de daha durgun bir ruh halini beklemek akıllıca bir davranış olacaktır. Bazı işleri erteleyip sakinleşmeyi deneyebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin oldukça yüksek olduğu fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, çevrenize negatif enerji yaymamalısınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunsunuz ve kendinizi aşık hissediyorsunuz. Gelecekte rahat bir nefes alabilmek istiyorsanız, şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Gün boyunca kendinizi neşeli hissedeceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, etrafınıza enerji saçıyorsunuz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapabilir. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için çevrenize ters gelebilirsiniz. Sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Aşk ilişkilerinizde farklı bir değişim söz konusu. Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen kişiler ortaya çıkacak.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>