Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Soru İşaretlerinden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi kuvvetlendirmen gerekebilir bugün. Bazı konulardaki fikirlerinizi çok farklı bir şekilde anlamış olabilirsiniz. Bu yanlış anlaşılmaları düzeltmek ve aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmek önceliğiniz olmalı.

Kendinizi aşmak istiyorsunuz. Sizi engelleyen tek olgu, çabalarınızın yetersiz karşılığı. Zaman, zaman güç kararların başında yalnız kalmanız sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek.

Maddi olarak önem taşıyan harcamalar dışında fazla masrafa girmemelisin. Bugün sadece fatura ve acil ödemeleri göz önünde bulundurmanda fayda olacak. Fazladan para harcamamalısın.

Bugün sindirim sistemini yormamak önemli olacak. Ağır yemeklerden uzak durmalı ve mideni gereksiz yere yormamalısın. Daha fazla egzersiz ve bol su ile fazladan yediklerini sindirmek için çabalaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyguların aktif olacağı bir gündesin. Yapacağın konuşmalar da vereceğin tepkiler de kalbinden gelecek. İster pozitif olsun isterse negatif, içindeki hisleri ortaya koyman sana daha güzel bir gün geçirmen için fırsat sağlayacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir döngünün bitişi bir yenisinin başlangıcını müjdeler. Küllerinden doğan anka kuşu gibisiniz. Bugün, enerjinizi toplamanızı sağlayacak yeni bir anlayışı benimseyeceğiniz döneme giriyorsunuz. Geçtiğimiz birkaç haftada, normalden daha fazla risk almış, normalde ifade etmediğiniz duygularınızı gün yüzüne çıkarmış olabilirsiniz. Bunu başardınız mı yoksa fazla mı ileri gittiniz? Önünüzde bunu açıkça düşünebileceğiniz bir süreç var.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Balık burcuysan günü onlara ayırmak istiyorsun. Onların ruhsal ve bedensel gelişimi senin için çok önemli. Kaygılarından ve soru işaretlerinden kurtulmak isteyeceğin bir gün olabilir. Tavırlarının net ve eleştirel olması yakın dostların ile sorunlara yol açsa da gerçekleri söylemen hoşlarına gitmiyor değil.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek olmak istedikçe bir baskı altında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatın her zaman istediğiniz düzlemde ilerlemeyeceğini unutmamalısınız. Bazen yaşamak istediklerinizden giden yol mecburiyetlerden geçebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizi ilginç işlere ya da kendinizi geliştirebileceğiniz konulara ayırabilirsiniz. Bugün sevdiğiniz bir konu da oldukça başarılı olabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstikrar konusunda problem yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir işe adapte ederken onun disiplin gerektirdiğini ve süreç olduğunu mutlaka aklınızda bulundurun.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birçok konuda yeni kararlar aldığın bir dönemdesin. Bugün de bu karar alma aşamaları seni yorabilir. Rehavete kapılmadan adım atman gerekebilir. İyi bir planlamayla yola çıkmanın etkisi daha büyük olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda kişisel gelişim konusunda bir aşama atlamak, eleştiri almayı bırakacağınız anlamına gelmez. Bir aile üyesi veya birlikte yaşadığınız biri, tam potansiyelinize ulaşamadığınıza inanabilir ve size bunu söyleyerek, daha üretken veya saygın görünmek için hobilerinizi ve ilgi alanlarınızı saklamaya itebilir. Motivasyonlarınızı anlamayabilirler ve yöntemleri onlar için motive edici olsa da, kesinlikle size göre değiller! Tavsiyelerine ihtiyaç olmadığını onlara kibarca bildirmenizde bir sakınca yoktur. Bu insanlar sizin için sevilen ve sayılan kişiler olsa dahi bazı düşüncelerinde haksızlar ve bunu gereğinden fazla ciddiye alarak kendinizi üzmemelisiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmaya çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapmanız, size yarardan çok zarar veriyor.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularını saklayabilen biri değilsiniz. Hissettiğiniz her şey, anında yüzünüzden okunuyor. Ancak bu kötü bir özellik değil. Bu özelliğiniz sayesinde, karşınızdaki kişinin sizin hissettiklerinizle ilgili reaksiyonunu anında alabilir ve buna karşı bir adım düşünebilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. İlişkileriniz canlanıyor. Hoşlandığınız kişiye düşünceli ve sevgi dolu yaklaşımlarınız, mutlu bir beraberlik sağlayacak. Bu kişiden uzun süredir duymak istediğiniz sözleri arka arkaya duyacaksınız. Amirinizden terfinizle ilgili olumsuz bir haber alabilirsiniz ve bu durum sinirlerinizi yıpratabilir. Tanımadığınız kişilerle maddi ilişkilere girmemeniz yararınıza olur. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 04' 47" R
Ay
Kova
04° 29' 24"
Merkür
Koç
17° 09' 50"
Venüs
Boğa
01° 49' 49"
Mars
Koç
00° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 38' 05"
Uranüs
Boğa
22° 23' 08"
Neptün
Balık
28° 55' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 49"
Lilith
Başak
23° 24' 45"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>