Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal İniş Çıkışların Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Romantik, hassas doğanız bugün ön planda ve kendinizi sevdiğiniz kişinin kollarında güvende olmak isterken bulabilirsiniz. Bugün her zamankinden daha seçici olmanız muhtemel. İnsanlara, duygulara ve genel olarak yaşama dair derin sezgilerinizi paylaşabileceğiniz bir ilişki istiyorsunuz. Daha azına razı olmayın.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Bugün takılmak için arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsin. Sadece sorumluluklarını aksatmadığına ve yapılması gereken işlerin yığılmadığına emin olmalısın. Yapılacakları sonraki güne ertelemek gayet basit elbette; ama sürekli bunu yaparsan yığın gittikçe büyümez mi? Neden arkadaşlarını sana yardım etmeleri ve birlikte akşam yemeği yemek için eve davet etmiyorsun?Bugün aile yükümlülükleri arasında kaybolmanız muhtemel. Birkaç küçük işle ilgilenebilir, çocukları arabayla arkadaşlarına bırakabilir ve evinizi temizlemeye çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun bir gün olacak, dolayısıyla hızınızı ayarlamanızda fayda var. Bir işten diğerine koştururarak iyi bir egzersiz yapabilir ve hatta tüm bu koşturmacada birkaç kalori bile yakabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatındaki ilişkilerinize dikkat edin ve anlaşmazlıkların gerilimine kapılmayın. Bir süredir emek verdiğiniz işlerin ve sorumlulukların tamamlanması ve sonuçlanması,görüşmelerinin sonucunu ulaşmanız bugünlerde oldukça mümkün.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devamlı içine attığın konuların su yüzüne çıkması, duygusal iniş çıkışlarının artmasını tetikleyebilir. Şans gezegeni Jüpiter, bugün hava burcunda geri gitmeye başlıyor. Geçmişte yaşadığın kötü tecrübeler, seni güvensiz birisi haline getirebilir. Boşanma süreci içerisinde olan bir Balık burcuysan, dava sürecinin uzaması seni rahatsız edebilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım bıraktığınız günlük işlerinizi toparlamak için harekete geçebilirsiniz. Hem yaşam alanınızda hem içinizde bir toparlanma sürecinde olmak, işlerinize daha verimli zaman ayırmanızı sağlayacaktır.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Işıltınız karşı cinsin ilgisini çekmenize vesile olabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bu ışıltınızı dışarıya da göstermek istediğiniz bir dönemden geçebilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelirinizin istediğiniz hayatı sağlayabilecek seviyede olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Bir süre sabrederseniz, maddi ve manevi dünyanız kesişecektir. Hayat istediğiniz yönde ilerlerken, ritmi kaçırmayın ve sorumluluklarınızı aksatmayın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün, burcunuzda geri giderken; kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyen çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki tüm problemleri çok yakında çözeceksiniz. İş yerinizde ortaya başarılı çalışmalar çıkardığınız için çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Uyku programınızda bazı değişiklikler yapmalısınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 47" R
Ay
Balık
10° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 35"
Venüs
Boğa
05° 00' 15"
Mars
Koç
02° 13' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 02"
Satürn
Balık
16° 51' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 27"
Lilith
Başak
23° 41' 54"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>