Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hızlı Tepkiler Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 80%

Yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyın. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenin birçok yolu var, o yüzden birini seçip o yolu takip edin. Sahnede olma arzunuzun yanı sıra hayallerinzi ve iç dünyanızdaki tutkunuzu paylaşmak istiyorsunuz. Güçlü duygularınız ve hayali bakış açılarınız bir servet niteliğinde, bu yüzden onları bastrmaya ya da uzaklaştırmaya çalışmayın. Aklınızı çok fazla dinlemek, sizi kalbinizde ve hayal gücünüzde sakladığınız servetten mahrum edebilir.

Bugün büyük büyük düşünmeye cesaret edin! Güçlü ve aynı zamanda analitik bir zihne sahipsiniz. Bugün yeni icatlar için bazı fikirleri bir araya getirerek aklınızı iyi kullandınız. Patronunuz sizden bilgisayar sistemlerini hazırlamanızı isteyebilir ve tamamen yeni bir sistem tasarlamaya başlayabilirsiniz! Bu kadar teknik bir kişinin bu kadar yaratıcı olması alışıldık bir durum değil. Yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmalısınız!

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

İlginç bir şekilde zaman yolculuğu yapmış hissine kapılabilirsin. Geçmiş ilişkiler ve işler kendini tekrar sana hatırlatabilir ve yoğun duygular yaşayabilirsin. Günün enerjisi geçmişe kafa yormanı istiyor; fakat bu iyi bir şey olsa gerek. Nereden geldiğini anlamak önemlidir ki böylece şu anda olduğun yeri daha iyi bilesin...Bugün boşa koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da mantıklı, planlı, düzenli ve tertipli bir yaklaşımı sahiplenmekten endişeli olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da değerli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün fikileriniz ve planlarınız daha hızlı değişebilir. Ertelediğiniz işlerle ilgilenmek, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için güzel bir gün. Zihnen size yük olan gündemlerden özgürleşme zamanı.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı tepkiler vermen gereken konular karşına geliyor. Her ne kadar soğukkanlı olsan da bazı haberler sana panik yaptırabilir. Yalnız bir Balık burcuysan, yakın çevrenden beklemediğin bir kişiden aşk itirafı ile karşılaşabilirsin. Seni oldukça şaşırtacak bu itiraf ayaklarını yerden kesebilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Komşularınız veya yakın çevrenizle aranızda yaşanan gerginliği tatlıya bağlıyorsunuz. Birbirinizi dinlemek ve anlamak bugünün kilit cümlesi olabilir. İlişkileri daha iyi bir hale getirmek için bu çabayı sürdürmeniz karşılıksız kalmayacaktır.      

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde ve ruhsal planda asilik olarak adlandırılabilir. Ancak yoğun derin düşünceler ve aşırı tedbir isteği panik atak gibi problemlere sebep olabilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte aile içi iletişiminiz artıyor. Ailenizle daha sık görüşebilir ya da onların görüş ve fikirlerine başvurabilirsiniz. Aranızda anlaşmazlık olan konuları çözebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, işle ilgili sanal bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya karar verebilirsiniz. Bu sadece eğlenceli olmamalı, aynı zamanda kariyerinizi bir şekilde ilerletebileceğinden heyecan duyabilirsiniz. Muhtemelen bunları bir araya getirmenin çok fazlaolduğunu göreceksiniz,arkadaşlarınızdan yardım istemelisiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak çevrelerin aranılan  kişisi haline geleceksiniz. Finans gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiyor. 

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize olan aşkınızı daha sık dile getirmeye özen gösterin. Bugün kariyeriniz ile ilgili önemli kararlar almak zorunda kalacaksınız. Beslenme listenize daha fazla sebze ve meyve eklemeye önem göstermelisiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sağlam ve kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda şairane yönünüz ortaya çıkabilir ve karşınızdaki kişileri konuşmalarınızla anlamlı bir şekilde etkileyebilirsiniz. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 14"
Ay
Kova
18° 41' 29"
Merkür
Koç
17° 38' 09"
Venüs
Boğa
03° 05' 16"
Mars
Koç
01° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 11"
Satürn
Balık
16° 43' 24"
Uranüs
Boğa
22° 26' 39"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 15"
Lilith
Başak
23° 31' 33"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>