Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İkazlar Alabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 70%

Geçmişte yaşadığınız bir soruna yaratıcı bir çözüm uygulayabilirsiniz. Belki işle ilgili bir konuya yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz ya da romantik bir ilişkinizde yeni bir yaklaşım deneyebilirsiniz. Aklınız yeni stratejilerle dolup taşacak. İyimser ve yenilikçi ruhunuzun size ilham vermesine izin verin. Geçmişte sizi üzen bir durumu şu an düzeltebilirsiniz.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek Balık olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yalnızca akışına bırakmanız gerekebilir. İşleri kontrol etmeye çalışırsanız, kontrol etmeye çalıştığınız şey muhtemelen ellerinizden kayıp gidecek! Biraz keyifsiz hissetmeniz mümkün. Etrafınızdaki insanlar bazı şaşırtıcı fikirleri ifade ederken sabırlı olmaya çalışın. Yarın uyandığınızda, işler çok farklı olabilir! Öyleki bugün sanki bir rüyaymış gibi görünebilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal hassasiyetleriniz artabilir. İç dünyanızda farklı yerlere gidebilir, geleceğe kafa yorabilir, özlem hissi içerisinde olabilirsiniz. Çocuklarınız için fedakarlık, çaba ve şefkat öne çıkabilir. Eski dostluklar, eski ilişkiler hatıralarınızda canlanabilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyadan gördüğün bir kıyafeti satın almak isteyebilirsin. Bu konuda fikrine güvendiğin bir aile üyesine görüşünü sorabilirsin. Maddi açıdan yaptığın birikimleri harcamak isteyebilirsin. Fakat aceleci kararlar almamaya özen göstermelisin. Yakın arkadaşın sana bu konuda ikazlarda bulunabilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önceden beraberyaptığınız kişilerle yeniden aynı ortamda bulunmak sizi rahatsız edebilir. Daha mutlu olacağınız bir ortama geçiş yapmanız söz konusu değilse, bu durumun etkisini aza indirmek için geçmiş konulara aldırış etmeden profesyonel bir tutum sergilemelisiniz. 

30 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız hobilerinize yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Sezgilerinizle hareket etmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Aşırı korumacı tavrınız karşınızdakini rahatsız edebilir. Dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde hayalci tarafınız ön plana çıkabilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi hedef ve isteklerinize yürüyün ve başkalarının etkilerini üzerinizde taşımaktan özgürleşin. Eleştiriler yapıcı olmadığı sürece dikkate değer değillerdir, unutmayın.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız kalmak için mükemmel bir gün çünkü düşüncelerinizle en azından biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Size sadece hafif bir müzik eşlik edebilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, ailenizle ilgili özel toplantılara katılabilirsiniz. İş engellerinizin sorun yaratması yüzünden uzak kaldığınız yakınlarınız var. Bazı değerlerin ön plana çıkmasıyla, farklı duyguların sizi sardığını göreceksiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizi çok seviyorsunuz ve onun için her şeyi yapabilirsiniz. Finansal durumunuz giderek daha iyi bir hal almaya başlıyor. Hayatınızdaki değişikliklere kolay bir şekilde adapte olabiliyorsunuz. Daha fazla sebze tüketmeye çalışın.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması, maddesel bağlarınızla ilintili ilerliyor. Bugün satın alma konusunda aşırı istekleriniz gözleniyor. Başarınızı ve veriminizi kişisel yeteneklerinizle sınırlamak istemediğiniz için, geniş çapta yaptığınız araştırmalar sizin için çok önemli. Duygularınızı ortaya çıkarmaktan yanasınız.

30 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>