Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Birkaç gün boyunca yaşanan ilgisizlik ve lakaytlık sonrası bugün enerjin tekrar yükseliyor. Seni zaptetmeye çalışan her kim olursa olsun dikkatli olsa iyi olur çünkü bu tarz engelleme girişimlerine hiçbir şekilde hoşgörülü yaklaşmayacaksın. Basıtırılmayı reddediyorsun! Ayrıca harika bir lider olarak da itibarını geri kazanacaksın.Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsin. Ve bu durum senin ilerleme kaydetmen önünde bir engel teşkil ediyor. İnsanlar sana sorular ve fikirlerini soruyor olacak. Onlara "gerçeği" söylemek isteyebilirsin ve bunu nükteli bir biçimde yapmayı tercih edebilirsin. Tüh, nükte şu an senin dostun değil. Ama istiyorsan tabi ki de deneyebilirsin! Fakat şimdilik akla uygun bir bakış açısı en iyisi olacaktır.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Olaylara, durumlara somut tarafından bakabilir, gerçekçi ve mantıksal adımlar atabilirsiniz. Düşüncelerinizin, sözlerinizin enerjisinin güçlendiği bir gün. İlahi adalete teşekkür edebileceğiniz bir durum olabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin bir anda gelecek mesai haberi, hafta sonu için planlarını olumsuz etkileyecek. Yapmaya cesaret edemediğin konularda, bugün ciddi adımlar atabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, ailenle beraber vakit geçirmek için çeşitli etkinlikler organize edebilirsin. Daha fit bir görüntü için spora başlamayı düşüneceksin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış sırlar ortaya çıkacaktır. Gerçekleri öğreneceksiniz. Kova dolunayı, içinizdeki bütün krizleri çözüme kavuşturuyor ve hayatınızın merkezine kendinizi koymanız için sizi destekliyor. Bu sayede, eski döngüyü kırıyor ve ikili ilişkilerle de şansınızın döndüğünü görüyorsunuz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yöneticiniz Neptün ile Ay olumlu etkileşimde. Kendinizi daha iyi hissedebilir, yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz her şey gerçekleşmeye yakın. Kalbinizden iyi niyetler geçirin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla iç içe olmak keyifli olabilir fakat bedeninizin dinlenmeye ihtiyacı varsa onu dinlemelisiniz. Hepsine yetişmeyecek kadar teklifle karşı karşıya kaldığınız zaman, size en çok faydayı sağlayacak olanlara yönelin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere önyargılı olmamalısınız. Dostlarınızı ihmal ettiğinizin siz de farkındasınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile durmadan ilerlemeye devam etmelisiniz. Bugün size birçok yeni heyecan verici fırsat getirecek.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissediyorsunuz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>