Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tedbirlisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, şu anda evinizde meydana gelen her şeyi değerlendireceğiniz bir gün. Son birkaç ay öncesini düşünürseniz, dikkatinizi sevdiklerinizden ziyadehayatınıza odakladığınızı göreceksiniz. Sonuç olarak, bunun bazı etkileri oluyor. Neyse ki, birkaç gün ailenizle yakın temas halinde olmanız her şeyi yeniden yoluna koyacak. Sizi sevdikleri ve sizinle birlikte olmak istedikleri için onları suçlayamazsınız. Onları biraz şımartmaya çalışın.

Bugün karşılaştığınız hiçbir şeyi gördüğünüzden ibaret saymayın, özellikle de işin içinde para varsa. Bir arkadaşınız ya daarkadaşınız size reddemeyeceğiniz kadar iyi bir teklifle gelebilir. Hızla kazanılacak büyük meblağlar vaadine kanmayın. Şu an karşınıza çıkan her teklif "Gerçek olmayacak kadar iyi" tekliflerle aynı kefede. Konuyla ilgili bilgi alın ve bunları daha sonra değerlendirin. Sakin kafayla gözden geçirdiğinizde bu işteki bir yeniklerini görmeye başlayacaksınız.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

İşleri dengeye sok. Kendine o kadar odaklanmış durumdasın ki diğer insanları tamamen unutuyorsun. Şimdi biraz da başkalarının hissettiklerine odaklanma zamanı. Denge hayatının her alanında önemlidir; çünkü sağlıklı bir bakış açısıyla ilerlersin ve gerçekte olan biteni görebilirsin.Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eşiniz veya partneriniz, seçtiğiniz arkadaşlarınız hakkında size ayar verebilir. Ve bağımsız doğanız göz önüne alındığında, bu durumun size iyi gelmesi muhtemel değildir. Kendinize şunu sorun: Bu kişi, gerçek bir endişe duymaksızın sizi kontrol etmek istediği için mi bunu söyledi? Seçimleriniz sizi (doğru, yanlış veya kayıtsız) siz yapmak için yapılmış olsa da, bu sorunun cevabı nasıl tepki verdiğinizle büyük ölçüde ilintilidir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alınganlık ve hassasiyetlere açık olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı daha korumacı olabilir, duygularınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gündemler olabilir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı bir şekilde hareket edeceksin. Olumsuz durumlar karşısında önceden tedbir alman elini güçlendiriyor. Her türlü şarta karşı kendini hazırlamayı başarıyorsun. Eksiklerini tamamlamak için çıkacağın alışverişte fazladan para harcaman, eşinle aranda tartışmalara sebep olabilir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilere karşı çocuksu yaklaşımlarınız onları boğabilir. Bu yaklaşımlar onların özel alanlara bir müdahale haline geliyorsa ilişkileriniz zarar görecektir. Yetişkin ve bilge tutumunuzu ön planda tutmalısınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağ, bahçe toprak işleriyle ilgilenmek negatif enerjinizi atmanıza yardımcı olabilir. Böylelikle daha huzurlu hissedebilir, rahatlayabilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecekte ne olacağını bilme çabası içinde, çaresizce tüm işlerinizi planlamaya, düzenlemeye ve tahmin etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Her şeyi açıklayamayacağınızı unutmayın. İşin içinde pek çok beklenmedik değişken var.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal konular yüzünden eşiniz ile tartışmanız olasıdır. İş yerinizde yaratıcı çalışmalara imza atıyorsunuz ve patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Zihninizi rahatlatmak için meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması, maddesel bağlarınızla ilintili ilerliyor. Bugün satın alma konusunda aşırı istekleriniz gözleniyor. Başarınızı ve veriminizi kişisel yeteneklerinizle sınırlamak istemediğiniz için, geniş çapta yaptığınız araştırmalar sizin için çok önemli. Duygularınızı ortaya çıkarmaktan yanasınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 47" R
Ay
Akrep
18° 34' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 40' 02"
Mars
Balık
25° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 48"
Satürn
Balık
16° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 03' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 57"
Lilith
Başak
22° 46' 04"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>