Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailen Senin Yanında Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 30%

Bugün yeni bir proje tüm dikkatinizi tüketebilir ve yeni bir macera ya da hedef istiyor olabilirsiniz. Kariyerinizi ilerletmeyi düşünmek ve bazı şeylerde cesaret verici seçimler yapmak için iyi bir gündesiniz. Aşk hayatınızda da benzer bir strateji izleyebilirsiniz. Belki de kafede rastladığınız o sempatik kişiyle daha doğrudan iletişim kurmalısınız?

Bugün bazı büyük hayallerle dolu olabilirsiniz. Kariyerinizde özellikle iddialı hissediyor olabilirsiniz. Şimdilik, şöhret ve zenginlik kazanmaya hazır olabilirsiniz. Bu kesinlikle mümkün olsa da, şu anda pratik bir plan üzerine konsantre olmanız gerekebilir. Bazı küçük adımlar atmaya başlayabilirsiniz, zaman ve kararlılıkla birlikte daha sonra hedefinize ulaşacaksınız.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Geniş açılı ve felsefi düşünüyorsun. Gerçekleşmekte olan şeylere bakıyor ve onları çok daha detaylı bir bakış açısıyla değerlendiriyorsun. Kişisel hayatın nereye gidiyor? Öğrendiğin dersler ve deneyimler neler? Kariyer hedeflerine ulaşmak konusunda neredesin? Bu tarz sorular gün boyunca zihnini meşgul edecek.Ölçülü bir hızla ilerlemeyi seviyorsunuz. Fakat bugün her şey düşündüğünüzden çok daha hızlı bir biçimde cereyan edecek. Günün temposu biraz yoğun olabilir. Bir şeylerle ilgili hızlıca bir yargıya varmanız istenebilir. Değerlendirme rakamları hazır olmadan kafadan yorumlar yapmanız istenebilir. Yanlış veriler vermemeye çalışın çünkü bu vicdan azabı peşinizi bırakmaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda hassasiyet artabilir. Alınganlıklara ve karşınızdaki insanların enerji alanından etkilenmeye karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde bazı duygu ve düşüncelerinizi, deneyimlerinizi kendinize saklamak isteyebilir, açık ve net olmayabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal Medya paylaşımlarını daha dikkatli yapmaya başlıyorsun. İlgi alanın dışındaki sayfaları takip etmemeye çalışabilirsin. Boşanma sürecinde olan bir Balık burcuysan işi hukuka götürebilirsin. Ailenin her konuda yanında olduğunu bildirmesi kendine duyduğun güveni artırıyor.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde koruyucu yapınız bazen kısıtlayıcı olarak yansıyabilir. Herkese ebeveyn muamelesi yapmak yalnız kalmanıza neden olabilir. Özgür bırakmak ve kabullenmek sizlere ikili ilişkilerinizde artı puan kazandıracaktır. 

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal kısıtlanma hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde planlarınızdaki değişiklikler gerilmenize neden olabilir. Akışta kalmaya çalışın. Akşam zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birtakım şikayetleriniz varsa doktora görünebilirsiniz. Ayrıca imaj değiştirmek gibi konularda da şanslı olacaksınız. Kendinize yatırım yapmak için uygun bir gün.

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizdeki yerini korurken Ay'ın akşam saatlerinde burç değiştirmesiyle aşk ve sevdikleriniz öne çıkıyor. Sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz konulara zaman ayırmaya başlayabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyler doğru gitmiyor ve ruh haliniz oldukça iyi olsa da, hemen hemen her şey hakkında karar vermekte zorlanıyorsunuz. Biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat edecek. Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Size keyif veren aktivitelere vakit ayırmalısınız. Flörtlerinize ve çocuklarınıza vakit ayırmak iyi gelir. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim finansal konularda yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Finansal konularda riskli yatırımlardan uzak durun.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir balıksanız, eşiniz ile ufak bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz söz konusu olduğunda işler yolunda gidiyor. Hayal kırıklığı ve stres hissinin sizi yıkmasına izin vermeyin. Pozitif enerjinizi geri kazanmanın iyi bir yolunu bulun.

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün merak ettiğiniz ruh eşinizle karşılaşma şansına sahip olacaksınız ve ilerleyen günlerde zihniniz bu konuyla meşgul olacak. Yeni fikirleriniz ve projeleriniz bugün dikkat çekecek. Özellikle gün içerisinde katılacağınıztoplantısında yeni projelerinizle göz dolduracaksınız. Bu sizi yeni anlaşmalara doğru götürebilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı. Maddi ve manevi kazançların kapısı ardına kadar açılıyor

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 37" R
Ay
Aslan
12° 26' 24" R
Merkür
Koç
28° 27' 40"
Venüs
Boğa
18° 25' 40"
Mars
Koç
10° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 59"
Satürn
Balık
17° 42' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 36"
Lilith
Başak
24° 54' 27"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>