Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Takdir Topluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün gerçek sevgi ve şefkatle karşılaşmaya hazır olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve çok özel olan sevgiliniz size normalden çok daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Bir grup etkinliği veya başka bir sosyal etkinlikte, sevgilinizle beraber arkadaşınız olabilecek ilginç insanlarla temasa geçebilirsiniz. Önemlibağlantıları olabilecek kişilerin isimleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişi yapacaksınız. İyi eğlenceler!

Bugün belirli sınırlar içinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sıkışık bir tarih aralığında bir teslimi olan bir projeye dahil olduğunuzu öğrenebilirsiniz. İsyan etmek veya depresyona girmek yerine, kendinizi işe verin. Bazı ekstra coşkular, birkaç bardak kahve ve biraz da olumlu düşünceyle, yakında önünüzdeki görevleri tamamlayacaksınız. Ve sonra başardığınız her şey için harika hissedeceksiniz!

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Tahmin edilemez şeylerle dolu bir gün. İnsanların ruh halleri inişler ve çıkışlar şeklinde işliyor. Borsa da bu enerjiyi taşıyor olacaktır. İşleri bekletmeye çalış, sakin ve kendine odaklı ol. Kontrolün dışındaki şeyler hakkında gereksiz tartışmalara girme. Zıtlıklardan kaçın ve başını dik tut. İşlerin çözülüp yoluna girmesi için yarını beklemelisin.Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biriyle bazı şeyleri açığa çıkaran bir sohbet edebilirsiniz. Bazen din, spiritüelizm ve felsefe gibi konulara derinlemesine dalabiliyorsunuz. Bugün biriyle derin bir sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet sırasında karşınızdaki kişi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi hakkında da önemli bir şey öğreneceğiniz muhakkak. Değerleriniz ve inançlarınız hakkında net bir cevaba varmak için iyi bir zaman.

9 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde önemli görüşmeler yapabilir, karşınızdaki kişileri ikna etme ve etkileme konusunda daha başarılı olabilirsiniz. Gizli bir durum açığa çıkabilir, daha sorgulayıcı olabilir, saklı durumları sezgilerinizle anlayabilirsiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılarının karşılığını alacağın bir gündesin. Eğer çalışan bir Balık burcuysan,yerinde terfi haberi ile ödüllendirilebilirsin. Uzun süredir düşündüğün değişim fikri için bugün harekete geçeceksin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle geleceğe dair önemli adımlar atmak isteyebilirsin. Ufak tefek estetik operasyonlarına ilgin artabilir, araştırmalara başlayabilirsin.

9 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmek istemiyorsunuz. Duygusallığınızdan ve acılarınızdan kopmak istemeyeceksiniz. Bu kabulleniş sizin kendinizi geliştirdiğiniz yoldaki en büyük engeliniz olabilir. Artık büyümek için mantığınızı devreye sokmanın vakti geldi. Sizi tutsak eden duygularınızdan özgürleşin. 

9 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.

9 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir arada bulunmak, ve onlara zaman ayırmak size çok iyi gelebilir. İşiniz konusunda vizyonunuzu genişletecek ilhamlarla dolabilirsiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

9 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek duygularınızı ifade etmek şu anda pek mümkün olmayabilir. Bu, kendinizi ikiyüzlü hissetmenize neden olsa da bazen etrafınızdaki insanların ihtiyaç duyduğu şeylere uyum sağlamanız gerekebilir. Kendi gücünüzle yeniden bağlantı kurmak için dikkatinizi içe yönlendirmeyi ve hayatınıza huzur getirmek için manevi ritüeller yapmayı düşünebilirsiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz insanın karşısında her zaman belli bir seviyeyi tutturmak için, temkinli davranışlar içindesiniz. Oysa, yaşamınızı paylaştığınız insana karşı bu kadar kontrollü davranmanız, gerçekten anlamsız. Daha içten olun.

9 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

9 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayata karşı kendinizi daha sorumlu hissetme ihtimaliniz var. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha kontrollü olmaya çalışın. Enerjinizi doğru yönetmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

9 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın

9 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>