Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki ilişki bir gün bir gün kötü gibi. Bir türlü ilişkinizi düzene sokamadınız. Sorunlarınız ortadan kalkmıyor. Bugün onunla bir barışık bir küskün olacaksınız.

Büyük beklentiler ve istekler içerisindesiniz. Daha önceden başlattığınız çalışmalara bugün de devam edeceksiniz. Bu aralar dikkatsizsiniz. Bu yüzden bazı hatalar yapacaksınız. Ancakarkadaşlarınızın müdahalesi ve yardımlarıyla hata büyümeden kapatılacak.

Bugün evinizle ilgili yapmak zorunda kalacağınız bir takım harcamalar bütçenizi zorlayacak. Bu beklenmedik harcamalar yüzünden yapmayı planladığınız bazı şeyleri yapamayacaksınız.

Para biriktirme alışkanlığını kazanmalısınız. Bugün olduğu gibi iler ki günlerde de beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğal olarak sorumlu olduğunuz bazı konularda, bu sorumluluğu aksattığınız şeklinde düşünceler var. Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi kararlarınız olabilir. Geçmiş hatalarınızla yüzleşmeniz biraz problem getirse de bunun yararını göreceksiniz. Bu kararı verirken kendinize göstereceğiniz direnci kırmanız gerekiyor.

9 Mart 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  Tam Güneş Tutulması,  saat 03:58 de, burcunuz üzerinde oluşacak. Kişisel girişim, dış dünyadaki imajınız, kararlarınızı uygulama biçiminiz, çevrenizle olan ilişkiniz anlamında önemlidir. Kişiliğinizde, seçimlerinizde, görünüşünüzde öncekiyle alakası olmayan değişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi dışa karşı farklı göstermek istersiniz. Tutulmanın görünümleri, bu gelişmelerin hangi alanda nelere işaret eder. Bir inceleyelim ve ona göre değerlendirmede bulunalım. Ay-Pluto görünümü gayet olumlu, güçlü ve ilerisi adına verilecek başarılı kararları işaret ediyor. Duygular tabii ki ön planda ancak siz kendinizden eminsiniz. Yolunuzu, amacınızı biliyorsunuz. Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişki konularında bir yanıyla iyimserliği, diğer yanıyla seçiciliği işaret ediyor. Bu Tutulma, baskıyla değil, gönül birliğiyle, sevgi, şefkat ve bilinçli şekilde beraberliğinizi sürdürmek arzunuzu işaret ediyor. Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki meselelerinde bugünün değil, yarınların önemini vurguluyor. Duygularımız kadar aklımız da önemli. Ay-Mars görünümü, maddi konularda aceleyle, bir heves verilecek kararlara dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor. Maceraya atılmamalı, ölçüp tartmalıyız. İlerisi adına düşünmeliyiz. Bu Tutulmanın hepimiz için hayırlı gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Mart 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamı kendi kuralları içinde yargılıyorsunuz. Bugün, kişiliğinizin güçlü yönlerini kullanma konusunda ketum davranacaksınız. Dostlarınızla görüşeceğiniz konularla ilgili ortak karar alma konusunda zorlanabilirsiniz. Sizi ikna etmek için çaba sarf etmeleri gerekebilir. Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız.

9 Mart 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz sınır tanımıyor. Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz. Atak yapma arzunuz yüksek, ama hızlı kararlar sizi yanıltabilir ve yanlışa sürükleyebilir. Dolayısıyla, hayallerinizi gerçekleştirirken gerçekçi olup olmadığını birçok kez test etmeniz gerekebilir. Tüm seçenekleri değerlendirmeden adım atmamalısınız, aksi takdirde zayıf duruma düşebilirsiniz. Tutulma önümüzdeki günlerde, hayatınızda önemli karar ve değişiklikleri gündeme getirebilir.

9 Mart 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde ise dalgalanmalar olabilir. Çok fazla üstelememelisiniz. Tamamlanmalar olabilir. Bazı konularda fazla kontrolcü davranmamaya çalışın. Olayları kabullenmek sizi rahatlatacaktır. Bırakmanız gereken şeyleri görmeye çalışın.

9 Mart 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden bir şeyler gizlendiği kanısındasınız. Kendinizden emin olduğunuz sürece böyle yersiz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermemelisiniz.

9 Mart 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Mart 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Hayatınızda önemli değişimler olabilir. Hem sağlığınızla hem de hayati kararlarınızla ilgili çok önemli konular karşınıza gelecek.

9 Mart 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hakkınız olan maddi alacakları tahsil edebilirsiniz. Enerjiniz ve hakkınız olanı almaktaki azminiz bugün tavan yapmış durumda. Ancak biraz sabır ve sakinlik gerekebilir. Oysa en duyarlı, yaratıcı, merhamet ve empati yeteneğinizin tavan yapacağı bugün, insanlarla olan iletişiminizi kendi faydanıza döndürmeniz olasıdır. Sosyal projelere destek vermelisiniz. Genel olarak ise; Ay bugün Koç burcunda ilerleyecektir. Enerjiler gözle görülür biçimde değişmeye başlar. Enerjiniz yükselir, daha dinamik ve dışa dönük hissettiğiniz bir süreç başlar. Duygu dünyanız ve ruh haliniz de bu enerjiden etkilenerek tazelenir. Yeni düşünce ve hedeflerle dolu olursunuz. Ay Koç burcundayken atmosfere hız hakimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli ve mücadeleci taraf ortaya çıkar. Bugünün ortaya çıkan gökyüzü görünümü Merkür ve Neptün arasındaki kavuşum olacak. Hayal gücünüzün, yaratıcı yanınızın ve önsezilerinizin yüksek olduğu, karşınızdakilere merhamet ve empati ile yaklaşabileceğiniz ve fedakarlık gösterebileceğiniz bir transittir. Yardım organizasyonlarında çalışıp iyilik yapmayı planlayabilirsiniz. BALIK BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

9 Mart 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

9 Mart 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 07" R
Ay
Başak
17° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 12' 15"
Venüs
Koç
18° 26' 02"
Mars
Balık
21° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 00"
Satürn
Balık
15° 37' 27"
Uranüs
Boğa
21° 46' 30"
Neptün
Balık
28° 35' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 22"
Lilith
Başak
22° 12' 25"
True Node
Koç
15° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>