Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretinizin biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dağınık düşünceler içindesiniz. Zihninizi toparlamanız, son zamanlarda bir esasa dayanmayan konuları yeniden ele alıp değerlendirebilmenize bağlı. Ayrıntıları tırmandırıyorsunuz. Yakın bir zamanda ikili görüşmelerde etkilenmeniz söz konusu. Bu anlamda fikir değişiklikleri, kendi özgün düşüncelerinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek.

5 Mart 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:43 itibariyle etkili olacak Merkür-Mars görünümü, yeni bir şeyler yapmak, tecrübenize uygunalanlarında kendinizi göstermek arzunuzun işaretçisidir. Sizi zorlayan fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınızı bu istek ve kararlılıkla aşabilirsiniz. Uzun süredir hazırladığınız projeleri yürürlüğe koyabilirsiniz. 5 Mart saat 12:23-22 Mart saat 02:19 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, ev-ailevi-yerleşim-ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde kişisel kararlarınızı gözden geçirmeniz ve bunu gerçekçi bir şekilde yapmanız gereken zaman dilimidir. Merkür burcunuzda, gereğinden fazla özverili davranmaya, sevdiklerinize aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle iyi niyetinizin kullanılmasına yol açabilir. Lütfen bilinçli olunuz. Bu süreç home-ofis tarzı çalışanlar, yeni bir yere taşınmayı düşünenler, evle alakalı değişiklik düşünenler, aileyi ilgilendiren kararlar vermek isteyenler için önemli bir zamandır. Ancak her ayrıntının gözden geçirilmesinde yarar vardır. Mistik konularla ilgili çalışanlar, sanatçılar, dansçılar, müzisyenler, şairler için ilham gücünün yüksek olduğu bir zaman dilimidir. Saat 18:05-18:22 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde  işlerinizi yerli yerine koymakta zorluklar yaşanabilir. Bu zorlukların altında yatan nedenler bazen sizin bakış açınızdan kaynaklanabilir veya durumun hassasiyeti böyle düşünmenize yol açabilir. Konu her ne ise, öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta, neyin üzerinde yürüdüğünüzü bilmenizdir. Bazen aklımızın onaylamadığını, yüreğimiz ister. Fakat gönlümüz tatmin olmaz. Bunun için şöyle bir etraflıca incelmemekte yarar var. Saat 18:22 itibariyle etkili olacak, Ay-Kova burcu geçişi, yeniliklerde bulunabilme, değişimler yapabilme cesaret ve kararlılığımızı yükseltir.  Şöyle bir geriye dönüp,  eski deneyimlerinizin ışığı altında hayatınızı bir düşünürsünüz. Ve anlarsınız ki, aslında yaşananların tümü birbirine zincir misali bağlı. O durum yaşanmasa, öbürü de yaşanmazdı. Onun içindir ki, hayatı bir armağan gibi düşünüp kıymetini bilmek lazım. Bu saat itibariyle  gözlerden uzak, iç sesinizle arkadaşlık edebilirsiniz. Bu ses sizi yanıltmaz hiç merak etmeyiniz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

5 Mart 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. . Bugün Ay'ın konumu takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz..

5 Mart 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda bazı endişeler veya soru işaretleriniz mevcut. Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz. Bazı aktivitelere veya sosyal ortamlara katılımda bulunmanız belli ilişki veyabirliklerinizi geliştirmenize, güçlendirmenize ve mevcut problemlerin ve zorlukların üstesinden gelmenize yardım edebilir. Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bir süreliğine mantığımızla vedalaşıyoruz. Hayalperest yönümüz ön plana çıkabilir, yaratıcılığımız yükselir veya hayallere dalabiliriz. Ne yöne gideceğimize karar vermekte zorlanabileceğimiz, kararsızlıklar, birbirimizle iletişimde zorluklar ve kafa karışıklıklarına açık günlerde olacağız. Zihnimizi toplamakta zorlanabiliriz. Birkaç günden beri etkili olan, Merkür' ün Mars'la olumsuz etkileşimi ise, tartışmacı taraflarımızı ön plana çıkartabilir. Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir. Düşünmeden konuşmak veya detaylandırılması gereken konularda acele hareket edip yanlışa düşmek riski mevcut. Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir. Karşılıklı olarak birbirimizi kırabileceğimiz günlerdeyiz. Dikkat edelim. Akşam üstü civarında tempo kazanıyoruz, hareketli işler ve aktiviteler kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde ise, zihinsel veya sosyal aktiviteler, hayata aynı yönlü baktığımız kişilerle görüşmeler, fikir alışverişleri ön planda. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Mart 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, gelecekle ilgili beklentileriniz, planlarınız üzerinde durabilirsiniz. Gün boyunca sezgilerinizden yararlanabileceğiniz ilginç fırsatlar olabilir.

5 Mart 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı geldi. Farklı fikirlere ve insanlara açık olmalısınız.

5 Mart 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Mart 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel anlamda kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Önemli konuşmalar, yazılı anlaşmalar ve seyahat yapmak açısından uygun bir dönemdesiniz.

5 Mart 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamında daha çok taktir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir, başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya özen göstermelisiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Oğlak burcundaki geçişini sürdürüyor. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğimizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün. Akşam saat 20:00'den itibaren Ay/Plüton kavuşumu olacak. İç sıkıntısı ve stres hissetmek mümkün. Üzerinizde duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güçlü ve derin duygular içinde olursunuz. Manipülasyon etkisi taşıyan isteklerden ve arzularınızı empoze etmekten uzak durunuz. Güçlü bir muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

5 Mart 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizden bir türlü söküp atamadığınız güvensizlik hissi nedeniyle kendi dünyanıza kapanabilirsiniz. Yapmanız gereken ise, çevreye açılmak, güvensizliğine neden olan şeyi insanlarla paylaşmak ve onların sizi rahatlatmasını sağlamaktır. Bu, size inanamayacağınız kadar huzur verir.

5 Mart 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 02" R
Ay
Akrep
28° 53' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 09"
Mars
Balık
26° 23' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 16"
Satürn
Balık
16° 11' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 46' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 48"
Lilith
Başak
22° 51' 34"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>