Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle olan ilişkiniz bir gün iyi bir gün kötü gidiyor. Bu değişkenlik sizi oldukça yıpratıyor ve yaşam enerjinizi alıyor. İlişkinizin gidişatını belirlemeli ve bu ilişkiyi bir düzene sokmak için gayret göstermelisiniz.

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Maddi açıdan zor bir dönemde olsanız da bunu hiç belli etmiyor, gönlünüze göre harcama yapıyorsunuz. İlerleyen günlerde bugünlerde yaptığınız harcamaların zorluklarını yaşayabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili problemler bugün sizi bir hayli rahatsız edecek. Gün içerisinde keyifsiz ve halsiz olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz.

28 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  saat 07:51 Ay-Güneş görünümüyle Pazar günümüz başlıyor. Duygularımız, arzularımız, isteklerimiz birbiriyle örtüşmüş durumda. Hayattan beklentilerimiz var ve bunlara kavuşma  isteğimiz bir hayli yüksek. Güzel bir şeyler olsun ve ruhumuz huzur bulsun dileğindeyiz. Saat 08:39 Ay-Neptün olumlu görünümü etkisi,  çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Saat 17:47 Güneş-Neptün kavuşumu,  burcunuz üzerinde gerçekleşmesi gayet kıymetlidir. Birkaç gün boyunca etkili olup, rahatlatıcı, huzur verici, sezgilerinizi güçlendiricidir. Özellikle mesleğiniz sanatsal ve mistik konularda ise tabii ki ilham gücünüzü arttırır. Moral motivasyonu yükselticidir. Bir tülün ardından bakmak gibidir hayata. İnsan yarının ne getireceğini bilmese de, bu enerji sayesinde bugünün kıymetine erişir. Nefes alıyorsam, umut her dem vardır diyerek sevgi ile yaşamı kucaklar. Saat 18:16 itibariyle Ay-Venüs arasında etkili olacak görünüm, işlerinizi gözden geçirmeniz anlamında etkilidir. Ancak sabırsızlığa neden olabilir. Adım attığınız konularda olumlu sonuçlar almak istersiniz. Gecikmeler, terslikler canınızı sıkar. Pek haksız sayılmazsınız tabii ki. Saat 23:39 Ay-Pluto görünümü size kuvvet aşılıyor.  Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için size ışık oluyor. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen gezegenler sayesinde son derece cazip ve çekici bir görünüm sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün. Onun da, sizinle aynı fikirde olduğunu görmek, rahatlamanıza neden olacak. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

28 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, mülk, arsa, taşınılmaz tüm mallarla ilgili zarar, ziyan ve sıkıntılı haberler alacağınız bir gün sizi bekliyor. Bu süreçte bu konular ile alakalı ne kadar parlak bir teklif gelirse gelsin kesinlikle beklemede kalmalısınız. Bir süre beklemede kalmanız sizi zararlardan korumaya yetecektir.

28 Şubat 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizden daha çok yararlanabileceğiniz, yaratıcı bir gündesiniz.Uzaklarla ilgili konular, yolculuklar da gündeminize gelebilir.

28 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın zamanda yarım bıraktığınız herkarşınıza çıkabilir. Yeni hedeflerinize ulaşmak için, yarım kalmış kalan tüm hesaplarınızı tamamlayın.

28 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

28 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olmalısınız. Sizi manevi olarak destekleyen işlerinizden güzel sonuçlar almanız mümkün.

28 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki sorumluluklarınızı karşılamakta zorlanabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir döneme giriyorsunuz. Kararlarınız kendinizden çok yakın çevrenizin menfaatlerine olacağı bir transit etkisindesiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Akrep burcundaki seyahatine devam edecek. Günümüzü Ay‘ın Akrep enerjilerine uyan etkinliklerle değerlendirebiliriz. Dedektiflik, casusluk, gizemler, okült konular, korku, gerilim, metafizik konularla ilgili yayınları takip edebilir, bu konularla ilgili filmler izleyebiliriz. Diğer taraftan Güneş/Neptün kavuşumunun gerçekleştiği bir gün olacak.

28 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli aktif olacak ve yeni düşünceler geliştirecektir. Ufkunuzu daha da genişletmek isteyebilir ve bunu yapmak için eğitim programlarına kayıt olma veya seyahatlere çıkma fırsatlarını değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

28 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>