Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde beklediğiniz gelişmeler gecikmeye uğrayabilir. İlişkinize kaldırabileceğinden daha çok yükleniyorsunuz ve partnerinizden beklentidesiniz. Daha esnek ve sabırlı olmalısınız.

Sabah saatlerindeki huzursuzluk daha sonra kaybolarak yerini iyimser bir hevese bırakıyor. Bugün, çalışmalarınız veilişkilerinizin gelişimi için uygun.

Parasal konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Ani harcamalar ve belki de pahalı alışverişler size fazlasıyla çekici gelebilir ve sizi zor durumda bırakabilir.

Geleceğe ilişkin planlarınızla ilgileniyorsunuz ama bu konuda sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Duyarlı ve dış etkilere açıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Birlikte olmak istediğiniz kişilerin isteksizliği sorun olabilir. Bugün bazı anılar size fasılalı hüzünler yaşatacak. Geçmişle, orada size ait bir şeyleri unutmuşsunuz gibi bir ilişki içindesiniz.

27 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cumartesi günümüz 01:02 Merkür-Uranüs olumlu görünüm etkisinde başlıyor. Bu görünüm sizin,  kendinizle ve hayatla olan iç muhasebeniz anlamına geliyor. Aslında bu durum hiç de olumsuz değil. Sadece yüklerinizden kurtulmak, yeniye yer açmak için bu muhasebenin yapılması gerekiyor. Para, değişik ve sıra dışı yeteneklerinizi kullanmaya başladıkça size akacaktır. Bol bol fikir paylaşımında bulunun, sürekli okuyun ve insanlarla bağlantılar kurun. Çünkü iletişim sizi güçlendirici ve kazandırıcıdır. Bu arada karşılaştığınız kişilere dikkat edin. Duygusal değil, bilakis mantıklı düşünün. Saat 13:26 Ay-Akrep burcu geçişinde, dünyaya şöyle bir baktığınızda, hırslı olanların, kendi isteklerini elde etmek için her türlü mücadeleden kaçınmayanların haksız yere yükseldiklerini düşünürsünüz. Size göre böyle bir yükseliş pek hoş olmasa da, geldikleri noktaya baktığınızda şaşırırsınız. Bu saatlerde gayet tutkulu davranır ve sevdiğiniz her şeye sahip çıkarsınız. Akrep  burcunda ilerleyen Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dağılmadan ilerlemenizi sağlar. Hepimiz için keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,  

27 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.

27 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde katıldığınız toplantılar, kurslar, seminerler veya konferanslar seçeneklerinizi daha iyi görmenizi sağladı veya sağlayabilir. Geçmişiniz veya kendinizle ilgili bilgileri başkalarıyla paylaşmak istemeyeceğiniz ve bu şekilde doğru olanı yapacağınız günlerdesiniz. Yeni bilgiler veya özellikler edinmek için kişisel gelişiminize önem vermeniz gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mental açıdan hareketli ve kafaların iyi ve özgün çalıştığı günlerdeyiz. Düşüncelerimizi özgür şekilde kullanabilir, olaylara farklı açılardan yaklaşabiliriz veya farklı fikirlerimizle dikkat çekebiliriz. Ancak, öğle üzeri saatlerine kadar, Ay boşlukta olduğu için, kısmen de olsa, hiçbirşey net olmayabilir, ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz veya genel bir halsizlik durumu söz konusu olabilir. Gerçekçi olmakta zorlanabiliriz. 14.00 Sonrası ise, ne istediğimizi biliyoruz, kendimizi daha rahat ifade ediyoruz, karşımızdaki kişilere anlayışla yaklaşmak istiyoruz, sezgilerimize güvenebileceğimiz, karşılıklı anlayış prensibine göre hareket etmeye çalışmamız ve birbirimize şefkatle yaklaşmamız gereken bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, bazı uğraştıran işler olabilir. Öğleden sonra ufuklarınızı genişletebileceğiniz daha şanslı koşullar içindesiniz.

27 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırsızlığınız ve dikkatsizliğiniz yüzünden işinizle ilgili önemli detayları kaçırıyorsunuz. Bunun farkında bile değilsiniz. Patronlarınız sinirlenebilir.

27 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

27 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeye çabuk sinirlenmekten vazgeçmelisiniz. Siz özünde oldukça naif birisiniz. Fakat son zamanlarda kendinize hakim olmakta zorlanıyorsunuz. Agresif tavırlarınızla her tür ilişkinizi zora soktuğunuzun farkına geç kalmadan varmanız gerekiyor. Aksi takdirde kayıplara hazır olmalısınız.

27 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktiviteleriniz Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle öğlen saatlerine kadar düşük olabilir. Ay Akrep burcuna geçtikten sonra konuşmalar derine inebilir. Karşınızdakilerin kalplerindeki sıkıntıları açığa çıkarmak için onlarla uzun uzun sohbet edebilir derin felsefi konulara dokunabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün saat 14:26'da Ay Terazi burcundan çıkıp Akrep burcuna geçiyor. Terazi burcunun sosyal, girişken halinden çıkıp daha derin ve yoğun olacağımız bir güne geçiş yapıyoruz. Konular yüzeysel, sevimli, sosyal gereklilikleri yerine getirmek üzere planlanmış konuşmalardan çıkıp daha özel, karanlık, içsel ve krizlere çözüm bulma odaklı bir ruh haline bürünebilir.

27 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün uzağı görebileceğiniz, bu yüzden de geleceğe yönelik planlar üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Miadını doldurmuş kalıplar da sizi engelleyemeyecektir. Açık fikirlilik ile uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz.

27 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>