Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın rahat açısının yaptığı olumlu etkiler iç huzurunuzun ve kişisel çekiciliğinizin yüksek olabileceğini belirtiyor. Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz

İşyerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşacaksınız. Fakat yine de diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz.

Kişisel gelirinizi ve parasal durumunuzu etkileyen hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar ve riskler söz konusu olurken daha dikkatli olmalısınız.

İleriye yönelik hedefleriniz ani değişiklikler gösterebilir. Bu arada, önümüzdeki dönemde yakın çevreniz ve arkadaşlarınız kararlarınızı yakından etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kış ortasında gelen bahar duygusallığınızı iyice ön plana alabilir. Ama, şu sıralar her konuda kontrollü hareket etmeniz yönünde alacağınız sinyallere de kapalı değilsiniz. Arkadaş çevrenizde son zamanlardaki birtakım ilişkilerin, artık zararsız olarak görülemeyeceği düşüncesindesiniz. Bu konuda doğru yorumlamalar içinde olmanız, sizi baskıcı uyarılara yöneltmemeli.

21 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Dünden bu yana etkili olan bu enerji,  halledilmesi gereken işlerin yenilikçi bir bakış açısıyla ele almanın  doğru olacağını gösteriyor. Saat 09:31 Ay-Satürn görünümü, daha ciddi projeler, planlamalar yapmak için idealdir. Büyük düşünüyorsanız, o zaman çaba sarf ediniz. Pes etmek yerine, nasıl daha başarılı olurum bunları düşününüz. Gelişime önem veriniz. Saat 14:06 Ay-Uranüs olumlu görünümü bazı kişileri yüreğinizin içinde affedebilir ve sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Eğer yanlış ilişki ve hatalı  kararlarınız  nedeniyle  kendinize kızıyorsanız o zaman lütfen sakin olunuz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki giz siz mutlu ediyor. Bazı olayların açığa çıkarak konuşulmasından yana değilsiniz. Akrepte ilerleyen Mars sizi olumlu etkiliyor. Bugün, Ay'dan aldığınız etkileri yadsıyamazsınız. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle, inatçı yönleriniz de atağa kalkıyor. Bugün, farklı konular üzerinde inatla duruyorsunuz

21 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz. Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir. Gerçekleri görmezden gelmemeli ve oyunu kuralına göre oynamalısınız. Evinize, ailenize, varsa çocuklarınıza odaklanmalı ve keyifli zaman geçirmeye çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcunda bulunan Ay, gün boyu hareketli, sosyal ve aktif bir ruh halinde olacağımıza dikkat çekiyor. Sosyal aktiviteler hoşumuza gidebilir, ama öğle saatlerine kadar Venüs'ün, öğle sonrası ise Merkür'ün konumu ilişkilerde tartışmaları veya gerilimi tetikleyebilir. Daha anlayışlı olmaya çalışmamızda, egomuzu veya kibirli yönlerimizi arka plana atmamızda ve karşımızdaki kişilerin hassasiyetlerini anlamaya çalışmamızda fayda var. Dikkatli davranmamız ve cümlelerimizi dikkatle seçmemiz gereken bir gündeyiz. İlişkilerimizden dersler çıkartabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın boş durmamalısınız. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek fırsatlara da açık durmalısınız.

21 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her anlamda güzel geçecek bir gün. Motivasyonunuz da yüksek. Yeter ki kendi moralinizi düşürmemek adına geçmişte kalan konulara takılmayın.

21 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

21 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlara yardım etme isteğiniz öne çıkabilir. Yapmanız gerekenleri tamamlamalı ve işin içine duygularınızı katmadan yolunuzda ilerlemeniz gerektiğini bilmelisiniz.

21 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer pazar günü de çalışan bir kişiyseniz müşterilerinize ve çalışma ortamındaki insanlara coşkulu, hevesli ve kollayıcı tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Eğlence organizasyonu düzenliyorsanız bugünün enerjisi işlerinizi kolaylaştıracaktır. Evcil hayvan sahibi değilseniz bugün bir kediyi sahiplenmeniz ruh durumunuza çok iyi gelecektir. Genel olarak ise; Ay Aslan burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Plan ve organizasyon yapmayı, yönetmeyi ve koşulları idare etmemizi gerektirecek koşullar oluşabilir. Alışveriş yapma ihtiyacı bugün daha da artabilir. Cömert olabilirsiniz. Konser, davet, parti gibi hareketli, eğlenceli aktivitelere katılmak için çok uygun bir gündesiniz. Bugün saç bakımı yaptırmak ve kuaföre gitmek için de doğru bir zamandasınız. Çocuklarla ilgilenmek ve onlarla hobilere eğilmek için çok olumlu bir gündesiniz.

21 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi tüm dünyaya tanıtmayı, sosyal statünüzü, kariyerinizin bulunduğu noktayı veya çevrenin gözündeki imajınızı herkesin bilmesini arzu edebilirsiniz. Bugünkü eylemleriniz de, bu arzuya yönelik olacaklardır.

21 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 21' 41" R
Ay
Akrep
05° 04' 21" R
Merkür
Koç
16° 04' 22"
Venüs
Koç
23° 18' 53"
Mars
Balık
24° 54' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 35"
Satürn
Balık
16° 00' 20"
Uranüs
Boğa
21° 59' 40"
Neptün
Balık
28° 42' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 09"
Lilith
Başak
22° 38' 45"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>