Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin.

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız harcamaları gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz.

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanızın, son günlerde egemen olan duygusallığınızın önüne geçmesi gereken bir dönem. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bunların bir kısmının tasfiyesine bağlı. Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili bilgilendirileceksiniz. Bu oluşumun negatif yanlarını, oluşuma dahil olduktan bir süre sonra göreceksiniz.

20 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cumartesi gününe,  saat 04:17 Ay-Aslan burcu seyriyle merhaba diyeceğiz. Hayata yaklaşım biçimimiz duygularımızı ifade etmemizin önüne geçebilir. Ya olanı olduğu haliyle kabul etmeye zorlanırız veyahut zorlukların üstesinden gelebilmek için kendimize yükleniriz. Hayatımızda hangi meseleyi  öncelikli bir şekilde ele almamız gerekir  veya hangi konuyu bu kadar kafamıza takmamamız gerektiğini tespit etmek pek kolay olmaz. Ancak şu var ki, Aslan burcu geçişlerinde kendinize güvenmenizde fayda vardır. Bu sizi başkalarının ezmesinden, iyi niyetinizi kullanmasından korur. Saat 11:45 Ay-Venüs karşıtlığında bazı kişilerle anlaşmakta, onları anlamakta,birliği yapmakta zorlanırsınız. İnsanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Sizi baskı altına alan ne varsa ona karşı tepkide bulunursunuz. Eğer huzurunuz yerinde ise, yediklerinizden zevk alırsınız. Eğer canınız sıkkınsa hiç bir şeyden tat almazsınız.Saat 21:28 Ay-Merkür karşıtlığında fikirlerinizi istediğiniz gibi ifade edemediğinizi düşünürsünüz. Oysaki benim tavsiyem, birileri memnun olmasa da, eğer hoşunuza gitmeyen bir durum varsa bunu söylemekten çekinmemenizdir. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeli davranışların size zarara verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Bugün, alıngan ve kuşkucu yönleriniz ön plana çıkabilir. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını bildiğiniz halde, tavırlarınızda mantık eksikliği var. Çevrenizdeki kişilerin duygularından etkilenmemelisiniz.

20 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz. Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir. Gerçekleri görmezden gelmemeli ve oyunu kuralına göre oynamalısınız. Evinize, ailenize, varsa çocuklarınıza odaklanmalı ve keyifli zaman geçirmeye çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcunda bulunan Ay, gün boyu hareketli, sosyal ve aktif bir ruh halinde olacağımıza dikkat çekiyor. Sosyal aktiviteler hoşumuza gidebilir, ama öğle saatlerine kadar Venüs'ün, öğle sonrası ise Merkür'ün konumu ilişkilerde tartışmaları veya gerilimi tetikleyebilir. Daha anlayışlı olmaya çalışmamızda, egomuzu veya kibirli yönlerimizi arka plana atmamızda ve karşımızdaki kişilerin hassasiyetlerini anlamaya çalışmamızda fayda var. Dikkatli davranmamız ve cümlelerimizi dikkatle seçmemiz gereken bir gündeyiz. İlişkilerimizden dersler çıkartabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda tamamlanması gereken işler olabilir. Ancak güzel şeylere de zaman ayırabileceksiniz.

20 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

iş hayatınızda daha az konuşmaya özen göstermelisiniz. Fazla konuşuyor olmanız çevrenizde itici olabilir. Söyledikleriniz kafa karıştırıcı olabilir.

20 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

20 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda yapılması gereken işlerinizi bitirmek isteyeceksiniz. Günlük uğraşılarınız düşündüğünüzden daha çok vaktinizi alabilir. Sonrasında dış ortamlarda bulunacaksınız.

20 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Genel olarak ise; tüm hafta sonu boyunca Ay neşeli, yaratıcı, eğlenceli, sıcak enerjiler taşıyan Aslan burcunda kalacak. Ruh halimiz enerjik, neşeli, hevesli, candan, samimi ve kalp enerjisini açığa çıkaran, gönülden davranmayı isteyeceğimiz, hayattan zevk alma isteğiyle dolu bir ruh hali taşıyacağımız Aslan burcu enerjilerine açılıyoruz.

20 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili gelişmeler, içinizi ferahlatacak nitelik taşıyabilirler. Ancak günlük işleriniz yoğunlaşabilir ve boş vakitleri değerlendirmek için yaptığınız programları iptal etmek zorunluluğu doğurabilir. Bunu kabullenin ve somurtup durmayın.

20 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 30"
Ay
Akrep
23° 30' 56"
Merkür
Koç
26° 25' 19"
Venüs
Balık
21° 31' 10"
Mars
Balık
04° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 46"
Satürn
Balık
13° 17' 36"
Uranüs
Boğa
20° 39' 30"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 21"
Lilith
Başak
19° 47' 19"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>