Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Ay, kendinizi aşka çok yakın hissedebileceğinizi belirtirken, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. İş yerinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulayabilirsiniz. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar, bugün verimli olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç in konumu , enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Birçok yolculuk yapabilirsiniz. Yeni adımlar atıyorsunuz, ama bugün öğleden sonra saatlerinde isteklerinizi elde etmeniz pek kolay olmayabilir. Akşam parasal konular ön plana gelebilir.

Parasal konularda daha önlemci olmanızda fayda var. Kimi zaman gereksiz harcamalar son derece can sıkıcı olabilir; özellikle öğle saatlerinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişim niyetleri taşıdığınız alanlarda iyimser baktığınız bazı paylaşımların, beklediğiniz verimi sağlamaması sizi üzecek. Bununla ilgili olası tartışmalarda göstereceğiniz uzlaşmacı tavır, önem verdiğiniz birtakım ilişkileri zedelenmekten koruyabilir. Kendinizi bağlanmış hissettiğiniz bir ilişkide çarpıcı yanılgılar içindesiniz.

19 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 19 Şubat -20 Mart arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş dönemi bir yıl sonra kendinizi tam da istediğiniz gibi ifade edebildiğiniz, huzuru yüreğinizin derinliklerinde hissettiğiniz, izlenimde bulunarak hayatı algılamaya çalıştığınız, ruhsal anlamda şifalandığınız, bütünlük arzusu içinde etrafınızdaki insanlarla kaynaştığınız süreçtir. Tabii ki olumlu yönleri sizler açısından genel olarak ön plandadır. Mistik, yaratıcı çalışmalar, bilinmeyenleri rüyalar ve sezgiler yoluyla algılama, hisleri yazıya söze dökme bu dönemin karakteristik niteliğinde vardır. Bunun yanı sıra balıkların özündeki hassasiyet bu süreçte daha fazla yükselebilir. Fedakarlık haddinden fazla yükselir. Hayatın gerçeklerinden ziyade bizim ona verdiğimiz değer daha fazla önemsenebilir. Ayarımızı bilmeyi de unutmayalım. Saat 10:48 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinin geleceği hakkında planlar yapmamızı sağlar. Aşk daha ciddi seviyelere taşınır. Saat 15:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kararlarımızı ciddi anlamda ele almamızı, ileriye taşımamızı sağlar. Saat 16:36-20 Şubat saat 04:17  arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında sakinlik, ılımlılık ve hoşgörünün son derece önemli olduğunu her zaman söylüyorum. Yengeç burcunun son derecelerinde oluştuğu için doğal olarak güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Bu güçlü hassasiyet beraberinde tedirginlik yaratır. Her şey üzerimize geliyormuş gibi düşünürüz. Ailemizi, sevdiklerimizi özleriz. Birisi ters bir söz etse, sanki dünyanın sonuymuş gibi algılarız. Bütün bu ruh halleri çoğumuzda yaşanabilir. Benim tavsiyem, kısa molalar vermek, biraz rahatlamak, mümkünse dinlenmek, müzik dinlemektir. Sevgi, barış, kardeşlik duygusunun tüm dünyada değerinin anlaşılacağı günlere. Canı gönülden sevgilerimle,

19 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularınıza ailenizin karışması hiç de hoş olmuyor. Bugün, onların fikrini almak için fikir danıştığınız konular başınızaaçabilir. Karşıt tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, partnerinizle aileniz arasına bazı sınırlar koymalısınız. Yaşamınızı renklendirmek için çaba sarf etmelisiniz.

19 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha iyi bir gelecek için, günümüzü ve geçmişi en iyi şekilde analiz etmeniz ve detaylı düşünmeniz gereken zamanlardasınız. Yeni başlangıçlar yapmak sizi korkutabilir. Sil baştan başlamanın zorlukları olduğu kadar canlandırıcı etkisi de vardır malum. Dolayısıyla, daha özgür ve şanslı durumlar yaratabilmek için önünüzdeki yolu temizlemenin faydalı olabileceğini düşünebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal ve şefkatli olacağımız bir gündeyiz. Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir. Jestler ve yardımlar söz konusu olabilir ya da başkalarının mutluluğu için bir şeyler yapmak isteyebiliriz. Şartlar veya koşullar değişiyor. Yüksek hayalgücümüzle kendimizi bile şaşırtabiliriz. Yaratıcılığımızın boşa gitmemesi gerek, yerimizde oturmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınız kullanacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

19 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... Tuttuğunuzu koparıyorsunuz. İnce ve nazik oluşunuz sosyal çevrenizde çok beğeniliyor.

19 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

19 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

19 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızın keyif alanlarında size ruhen iyi gelecek faaliyetlere yönelebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren bir parça kendinize dönüp sezgilerinizi akışta bırakmalısınız. Güneş bugünden itibaren bir ay boyunca sizin burcunuzda ilerleyecek. Sezgilerinizi, duygularınızı ve hassasiyetinizi parlatacaktır. Enerjilerinizin yükselmesine müsaade ediniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:36'da Yengeç burcunda boşluğa girecek ve ertesi gün saat 05:18'e kadar boşlukta kalacak. Güneş ise Balık burcuna giriyor. Ay‘ın Yengeç burcunda boşluk etkisinde kalacağı akşam saatlerinden itibaren daha yavaş, daha sakin ve sizi fiziksel olarak zorlamayacak işlerle meşgul olabilirsiniz. Bu süreçte kendi içinize çekilme ihtiyacınızın olabilmesi oldukça muhtemeldir. Aktiviteyi, eğlenceyi ve dinamik eylemleri yarına ertelemeniz doğru olacaktır. Güneş‘in Balık burcuna geçmesiyle birlikte kişiler kolektif değerlere daha fazla önem verirler. Diğer insanların acılarını, sevinçlerini paylaşır; şefkatli, fedakar, merhametli ve anlayışlı bir tutum takınabilirler. Balık enerjisi çevrenizdeki insanlarla bir olmaya, çevresel koşullara adapte olmaya daha çok yardımcı olur.

19 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile bağlantılı gelişmeler, endişe duymanıza yol açabilirler. Onlarla olan ilişkinizde de bazı beklenmedik olaylarla karşılaşabilir ve siz de bu durumdan doğrudan etkilenir hale gelebilirsiniz.

19 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 05' 54" R
Ay
Akrep
14° 21' 37" R
Merkür
Koç
16° 00' 11"
Venüs
Koç
24° 14' 52"
Mars
Balık
25° 29' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 05"
Satürn
Balık
16° 04' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 12"
Neptün
Balık
28° 44' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 47"
Lilith
Başak
22° 43' 48"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>