Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. İletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bu gün tasarlamadığınız gezilere çıkabilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak.

25 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:40 Ay-Terazi burcu geçişinde,  herkesin yararına olacak şekilde hareket ediyoruz. Fakat böyle hareket etmenin bize faydası olur mu diye de içimizden geçirebiliriz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Ancak bizim bu enerji altında istediğimiz en önemli şey, güven içinde olmak ve huzursuzluktan uzak durmak. Saat 10:05 Merkür-Satürn görünümü, adım atılmış veyahut ertelenmiş işlerimizle alakalı yeni gelişmelerin işaretçisidir. Olumlu diyebiliriz.  Günün genelinde, daha ciddi düşünmemiz gerekebilir.  İşimizle alakalı görüşmelerde bizim şartlarımıza uymayan noktalar üzerinde durabiliriz.  Gördüğümüz aksaklıkları gidermek adına çaba sarfedebiliriz. Saat 22:17 Ay-Venüs olumlu görünümü, ortak değerlere, toplumsal konulara, paylaşımlara özel önem verdiğinizin göstergesidir. Kimsenin kimse üzerinde baskı kurmaya, görüşlerini değiştirmesi için telkinde bulunmaya hakkı olmadığını düşüneceksiniz. Benim fikrim bana, başkasınınki başkasına aittir diyerek tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Mali konularda sıkışıklığınız için çözümler bulmaya çalışırsınız. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

25 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. Bugün, ortak duygu paydası içinde buluşmayı denemelisiniz. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok.

25 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir. Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir. Hamlenizi yapın ve ilgi alanlarınızı ya da önemsediğiniz şeyleri koruyun. Kazanabilmek için, esnek, dürüst, açık ve adil olmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda hareketliyiz. Grup aktiviteleri veya ekip çalışmalarında başarı elde edebiliriz. Merkür'ün olumlu görünümleri,hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor. Mental açıdan hareketli ve kafaların iyi çalıştığı günlerde olacağız. Önemli kararlar, önemli anlaşmalar, hatta bir süredir konuşmaktan kaçınılan kişilerle konuşmalar gündeme gelebilir. Konusunda uzman ve tecrübeli kişilere danışabileceğimiz, raporlamalar, tezler, sınavlar, sözlü ve yazılı ifadeler ve görüşmeler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Ortak konularda otorite sahibi kişilerden yardım alabilirsiniz. Bazı konular sizi zorlayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişimde sıkıntılar çıkabilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

25 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev veyadeğişikliği gibi konularda beklentisi olan Balıklar bu konuda yakınlarınızla beraber kararlar alın. Zarardan kaçınmanız için bu şart!

25 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda yeni bir adım atmak yerine, hedeflediğiniz yaşam şartları ile ilgili konuları gözden geçirmek, neyi ne zaman yapabileceğinizi planlamak ve kariyerinizle ilgili yeni düşünceler edinmek için ideal bir gün. Önemli konuşmalarınızı bugün için ertelemeniz faydalı olacaktır. Akşam saatlerine geçici sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

25 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirleriniz, patronlarınız ve sizi destekleyen olgun insanlar açısından etkili olacak. Önemli bir anlaşma karşınıza gelebilir. Sezgilerinizi doğru kullanmalı, işlerinizi gizlilikle yürütmelisiniz.

25 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir. Borçlarınız, vergi ve kredilerinizde mali dengeyi yakaladığınız gibi, başkalarının parasını yönetiyorsanız uzlaşma ve dengeli planlama sayesinde başarıya ulaşmanız ve taktir toplamanız olasıdır. Genel olarak ise; bugün saat 01:42'de Ay dengeli, uyumlu, barışsever ve diplomatik Terazi burcuna geçiş yapıyor. Endişe ve streslerimizden arındığımız, daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay‘ın Terazi burcuna geçiş günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır. İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrenizle bir arada olmak için çok uygun günlerdir.

25 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal dünyasından çıkacak olsanız da, hayalgücünüzün destekleyeceği yaratıcı yönünüz güçlü kalmaya devam edecektir. Kalıpları ve geleneksel olan şeyleri bırakıp yeniliklere, değişikliklere, yeni plan ve programlara odaklanabilirsianiz.

25 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 49" R
Ay
Başak
09° 16' 42"
Merkür
Koç
17° 32' 32"
Venüs
Koç
17° 32' 35"
Mars
Balık
21° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 06"
Satürn
Balık
15° 33' 10"
Uranüs
Boğa
21° 44' 07"
Neptün
Balık
28° 33' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 51"
Lilith
Başak
22° 07' 37"
True Node
Koç
15° 36' 36"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>