Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. ama dik başlı tavırlarınız bir türlü değişmiyor. Elinizi atıp başarılı olamayacağınız alan yok ama siz bazı aşk meseleleri yüzünden başarılı olduğunuz alanlarla aranıza mesafe koyabiliyorsunuz. Bugün sevgilinizi hediyeye boğabilirsiniz. Eliniz yine çok açık.

Önemli bir başarı yakalamak üzeresiniz. Doğru stratejiler geliştirmede üzerinize yok. Lider yönünüzü tatmin edebileceksiniz. İş ilişkilerinde sıcakkanlı tavırlarla karşınızdakini etkiliyorsunuz. Ama gereksiz yakınlıklardan kaçınmalı, kendinizi korumalısınız.

Parasal konularda şanssız bir dönemdesiniz. Borçlarınız , ödemeleriniz birikti ve yeterince paranız yok. Bu yüzden akrabalarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi

23 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Ay-Başak burcu geçişiyle  Salı gününü selamlıyoruz. Saat 07:32 itibariyle Ay-Neptün karşıtlığı meydana geliyor. İlişkinizi gözlem altına almanızı ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Saat 20:02 Ay-Satürn görünüm etkisinde, hoşgörülü davranmak kolay değildir. Eleştirilere gelemeyiz. Ancak problemleri olgunlukla çözmek zorundayız. Saat 22:00 Jüpiter-Chiron karşıtlığı, ilişkimizle alakalı konularda bazen nasıl da kendimizden taviz veriyor, kırılıyor, üzülüyoruz. Bizi eleştiren, hatta bir hayli zorlayan kişileri kendimize çekiyor gibiyiz. Kimi Balıklar ise tam tersine fazlasıyla dikkatli, oldukça endişeli, kimseye güvenmeyen ve bu yüzden yalnızlığı tercih eden kişiler. Bu iki durum da beraberliklerde yanlışlık içeriyor. Biz ne kurbanız ne de köleyiz. Her zaman söylerim. İlişki bir hayat ortaklığı ise, kendimizden taviz verip bir başkasını yüceltmemeli, partnerin de bize karşı özenli davranmasını talep etmeliyiz. Böyle olursa doyumlu bir hayat yaşanır. İlişki kriterlerimizi ve durumumuzu bugün bir daha bilinçli şekilde ele alalım. Sorunlara ortaklaşa çözüm bulmaya çalışalım. Kendimize güvenelim, inanalım ve sevilmeye layık özel biri olduğumuzu unutmayalım. Saat 22:17  Ay-Pluto görünümü olumludur. Sizin beraberliğinizi bilinçli şekilde derinlemesine ele almanızı sağlar. Aynı şekilde eşiniz veya partneriniz de buna gönüllü olabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her detayı göz önünde bulundurarak sınavlardan düşük notlar alma ihtimalini azaltmalısınız. Bugünden itibaren öncelikle eğitim ve öğretim ile işlerde aksamalar meydana gelecektir. Öğrencilerin hayatında problem yaratan olumsuz açılar ayrıca öğretmen ve eğitim sektöründe çalışanlar için de zorlayıcı olacaktır.

23 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birlikleriniz veya ekip çalışmalarınız açısında yeni bir dönem başlıyor. Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir. Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor. Baskı altında hızlı düşünmeniz gerekebilir, ama uzmanlara danışmanız gereken zamanlar. Başkalarının duygu ve düşüncelerine kayıtsız kalmanız problem yaratabilir. Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünkü yazımızda uzun uzun ele aldığımız yanıltıcı etkiler, yanıltıcı kişiler ve bu duruma bağlı yanlış kararlar ya da yanlış yargılara varma türünde gelişmeler günün ilk yarısında devrede olabilir. Akşam üstünden itibaren, engellenmişlik hissi, ruhsal huzursuzluklar ve dün bahsettiğimiz dolunay etkisi yüzünü belirgin şekilde gösterebilir. Ancak, genel anlamda bakıldığında, yarım kalan işlerin tamamlanabileceği, gardrop düzeltme, rapor hazırlama, bahar temizliği yapma, mevcut işlerdeki problemleri giderme ve olayları detaylandırma türünde çalışmalar yapabileceğimiz, sağlılığımıza veya kendimize zaman ayırabileceğimiz, detaylara hakim olabileceğimiz bir gündeyiz. Endişeli, eleştirel veya huzursuzsak nedeni yine dünkü dolunaydır. Abartmamalıyız. Gece saatlerinde ise, ortam yumuşuyor, enerjimiz yükseliyor ve neşeleniyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinize yardımcı olmakta zorlanabilirsiniz. Olayların sizi etkilediğini hissedebilirsiniz. Yeni bir konuya başlamak kolay olmayabilir. Gün içinde sorgulayıcı davranabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyumlu olmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde içinize dönmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalarak durum değerlendirmesi yapmak isteyebilirsiniz.

23 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsar, kuşkucu, mutsuz tavırlar sergiliyorsunuz. Bu durumdan en çok etkilenen ise partneriniz.

23 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

23 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insana ayıracağınız vakti gözünüzde büyütmeyin ve hayalinizde yaşattıklarınızdan sıyrılın. Özel hayatınızdaki gerilimleri yaratan biraz da siz olabilirsiniz.

23 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklığınız veya ilişkinizle ilgili çözülmesi gereken detaylar olabilir. Bugün bunları konuşmak ve çözüme ulaştırmak üzere hareket edebilirsiniz. İlişkinizde detaycı, pimpirikli ve anaç bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu durumun dozunu korumak durumunda olmanız gerekebilir. İlişkinizde detaycı ve sorgulayıcı bir tutum sergilemekten kaçınmalısınız. Genel olarak ise; tüm gün Ay Başak burcunda ilerleyecek. Başak burcu etkilerini hissetmeye devam ettiğimiz bir gündeyiz. İşlerimize odaklanıp yapmamız gerekenleri çalışkan ve verimli bir enerjiyle halletmek için gereken destek gökyüzünde bulunuyor. Sağlık, temizlik ve bakım konularına daha çok eğilebilirsiniz.

23 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı bir kenara atıp tamamen sezgilerle hareket etmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu durumu, sadece işlerinizle kısıtlamalısınız. Özel ilişkilerdeki sezgileriniz, duygularınızdan etkilenecek ve yanlış sonuçlara varmanıza neden olacaklardır.

23 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 43" R
Ay
Başak
05° 50' 01"
Merkür
Koç
17° 41' 21"
Venüs
Koç
17° 11' 00"
Mars
Balık
21° 03' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 06"
Satürn
Balık
15° 31' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 10"
Neptün
Balık
28° 32' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 49"
Lilith
Başak
22° 05' 40"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>