Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

İş yerinizde bazı mevkilerdeki insanların ani ayrılışı, sizin sırtınıza binen yükü bir hayli arttırdı. Sizi bugün ve önümüzdeki günler çok yoğun birtemposu bekliyor.

Son zamanlarda oldukça tutumlu davranmaya başladınız. Evinizin ve kendinizin zorunlu ihtiyaçlarını tespit ettiniz. Bu şekilde davranmaya devam edip, gereksiz harcamalardan kaçınmanız çok olumlu.

Birçok konuda pek fazla düşünmeden kararlar almaya kalkıyorsunuz. İlk zamanlar her şey yolunda gidiyor gibi gözükse de ileri ki zamanlarda bu ani kararlarınızın neden olduğu sorunları yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar, pek de gerekli olmayan bir gizlenme ihtiyacı içindesiniz. Konu edilmek, gündemde olmak istemiyor gibisiniz. Çok duyarlı olduğunuz konulardaki yaşanmış bazı kırgınlıklar etkisini hala sürdürüyor gibi. Önümüzdeki günlerde bir mutluluğa yönelik kalabalıklarda koşuşturmalarınız olabilir. Bunu, iç çelişkilerinizi toparlamak için kullanabilirsiniz.

22 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda gerçekleşecek. Hatırlarsanız,  geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda, bir şeyler bizi zorluyordu, yoruyordu ve biz pek de özgür değildik. Bu nedenle ciddi manada hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, projelerimizi ifade etmek için gayret gösterdik. Kararlar verdik ve belki de uyguladık. İşte bugün, o tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, bunlara bir bakacağız. Son durum nedir, üzerinde düşüneceğiz. Tatmin edici mi, yoksa hala bazı şeyler yerli yerine oturmadı mı? Güne Ay-Boşluk etkisinde adım atıyoruz. İşlerimizi veya planlarımızı uygulamada hırsımız bir hayli yüksek. Ancak boşlukta bazı işler sürüncemede kalabilir veya birileri yüzünden aksaklıklar oluşabilir. Tedbirli olmakta yarar var. Saat 20:20 de Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide karşı tarafın kendi isteklerini dayatması ve iyi niyetimizin suistimal edildiğini düşünmemize neden olabilir. Problem varsa, bunları birlikte çözmek yerine, sürekli sizi eleştiren bir partnerle yaşamak kolay değil. Bu durumda geri çekilmek veya susup katlanmak çözüm değildir. Eğer bir şeyler yanlış gidiyorsa, bunu her iki tarafın da görmesi ve gerçekçi düşünmesi gerekir. Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,  

22 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

22 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta başında, duygularınız yükseliyor. İkili ilişkilerinizin veyabirliklerinizin testten geçtiği günlerdesiniz. İyi giden ilişkiler daha kalıcı adımlar atmak üzere tetiklenirken(nişan, evlilik, ortaklık v.b), zorla devam ettirilen ilişki veyabirliklerinde ise sona gelinebilir. Yeni projeler veya yeni romantik başlangıçlara da açık bir haftadasınız. Karşı karşıya olduğunuz durumlar her neyse, hata yapmamak ve gerçeklere göre hareket edebilmek için araştırmacı olmanızda fayda var. Zira yanıltıcı durumlar olabilir. Hafta ortası civarında, anlaşmazlıklar veya karışıklıklar söz konusu olabilir. Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var. Hafta sonuna doğru, kalıcı sözler vermek veya imzalar atmak için daha uygun görünüyor. O günlerde yapılacak anlaşmalar uzun vadeli olabilir ya da evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda hoş gelişmeler, haberler ya da sürprizler söz konusu olabilir. Hafta sonu, başkalarına yardım etme isteğiniz artabilir, ama yukarıda belirttiğim gibi yanıltıcı durumlar var. Dolayısıyla, daha şüpheci, gerçekçi veya araştırmacı olmakta yarar vardır.

22 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda dalgalanmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. Bazı konularda kararlar almanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde bitişler olabilir. Tartışmalar nedeniyle kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Günün ilerleyen zamanlarında ortaklı konularda sonlanmalar olabilir. Eşinizle ilişkilerinizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz.

22 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Sizin kabullenme süreciniz diğer burçların üyelerinden biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusunu kalbinizde hissediyorsunuz.

22 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

22 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda hassas birtakım kararlar karşınıza gelebilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu süreçte partnerinizin hayatındaki oluşumlar sizi zorlayabilir.

22 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay‘ın sizin için odak noktası ilişkiler ve ortaklıklar olacaktır. Mevcut ilişkinizde olası sevgi alış verişlerindeki niteliği sorgulayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Ortaklıyapıyorsanız ortağınız ile aranızdaki fayda zarar dengesi üzerine kafa yorabilir ve kendisiyle durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Gizli düşmanlıklarınızı bu Dolunay‘da fark edebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay 14:25'te Başak burcuna geçiş yapıyor ve bugün saat 21:19'da 3 derece Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık ve aydınlanma zamanıdır. Hayatınıza ve sağlığınıza odaklanmak, kendinize çeki düzen vermek için uygun bir zamandır. Pratik ve pragmatik bir yaklaşımla işlerinize sarılmakla kendi kendinizle baş başa kalmak arasında ikilem yaşayabilirsiniz. Hizmet etmek, alttan almak zorunda olduğunuz bir duruma karşı hayır diyememe sebeplerinizin üzerinde düşünebilirsiniz.

22 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ortak, temsilci, avukat veya danışman bulmak için uygun bir gün geçireceksiniz. Bu kişier, kendi alanlarıyla ilgili olarak size son derece faydalı olacaklar ve sorunlarınızı çözmenizde veya durumunuzu iyileştirmenizde ciddi destek vereceklerdir.

22 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 09" R
Ay
Başak
13° 22' 31"
Merkür
Koç
17° 22' 30"
Venüs
Koç
17° 58' 17"
Mars
Balık
21° 33' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 51"
Satürn
Balık
15° 35' 14"
Uranüs
Boğa
21° 45' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 04"
Lilith
Başak
22° 09' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>