Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi dinamik hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özgüveninizin pekişebileceği oluşumlara yönelebilirsiniz. Tercihlerinizde bazı kararsızlıklarınız olacak. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekiyor. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, imkanlarınızı çoğaltabilir.

24 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba gününe saat 04:44 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde adım atacağız. Bu enerji, düzgün, seviyeli, sağlıklı ilişkilere verdiğimiz önemin göstergesidir. Bu enerji, yeni birortaklığı veya yeni bir ilişkinin işaretçisi olabilir. Bugün biriyle buluşabiliriz. Titizlikle gözlemleriz. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizin bizimle ilgilenmesi, önemsemesi hoşumuza gider. Saat 10:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişkinin ilerisi adına gelişimi için, her iki kişinin de üstüne düşeni yapması gerekliliğidir. Ilımlı yaklaşımlar, şu anki duruma odaklanarak çözüm bulmak gayet doğrudur. Saat 16:22-25 Şubat saat 00:41 arasında Ay boşluk etkisi altında geçecek. Özellikle ilişkide taraflar olarak birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Bazılarınız fazla anlayışlı davranırken, kimileri olayları büyütebilir. Oysaki sakin olunmalı, içinden çıkamadığımız meseleleri en azından bugün çözmeye kalkışmamalıyız. İçe yönelmekte yarar görüyorum. Arınmak için, meditasyon, yoga, ibadet, zikir çalışmaları, resim, müzik, kitap okumak rahatlatıcı olabilir.  Partnerinizin dengesiz tavırları, çıkışları veya tümüyle ilgisiz yaklaşımları gün boyu canınızı sıkabilir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

24 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerimizi istediğimiz alanda kullanabileceğimizi çevremize ispat etmeliyiz. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket ediyor olmamız, günümüzü iyi kurgulamamıza neden olacak. Toplumsal olaylarda göz dolduracak, davranışlar peşinde olacaksınız. Mesleğinizi kişisel tarzınızla birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

24 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alanlarda şansınızı zorlamak ve daha fazlasını elde etmek isteyebilirsiniz. Gerçekten de, yeniliklere, yeni ilişkiler veyabirliklerine ya da yeni hedefler koymaya açık günlerdesiniz. Ancak, hiçbir şey akışkan sıvılar gibi ilerleyip gitmeyecektir. Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Olayların netleşmesi flu ortamın kalkması sayesinde detaylara daha rahat hakim olunabilecek birkaç günlük süreçteyiz. Zor sorunlara analitik yaklaşımlarda bulunabilir, araştırmalar yapabilir, bazı plan ve projelerimizi mükemmelleştirme şansı elde edebiliriz. Konusunda uzman ve tecrübeli kişilere danışabileceğimiz ya da hayatımızda önemli etkileri olabilecek ilişkiler veyabirlikleri kurabileceğimiz günler. Ekip çalışmaları ve grup aktiviteleri için uygun birkaç gündeyiz. Akşamüstü saatlerine kadar, enerjimiz ve motivasyonumuz yüksek. İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir. Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir. Rüyalarda artış var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Şubat 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ortaklı konularda daha cesur kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde mücadele söz konusu. Sabırlı davranmanız gereken durumlar olabilir. Bazı konularda içinize dönebilirsiniz. Akışta kalın.

24 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınız sizi oldukça huzurlu kılıyor. Zaten eviniz için değişim zamanı gelmişti. Evli olan Balık'lar dünyaya bir bebek getirme fikrine kapılabilirler. Bu fikir bütün aileyi heyecanlandıracak.

24 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Şubat 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki etkili arkadaşlarınızla özel hayatınızın detaylarını konuşabilirsiniz. Partnerinizle çeşitli organizasyonlarda, partilerde veya aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

24 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgiliniz veya partnerinizle ilgili alış veriş dengesinin irdelendiği ve resmiyet gerektiren konuşmaların devam edebileceği bir gün olabilir. Mümkünse bu durumu akşam saatlerine kadar halletmeniz ve iki tarafında menfaatlerine yarar sağlayabilecek şekilde neticelendirmeniz gerekebilir. Akşam ise kendinizi her konuda akışa bırakmanız gerekiyor. Genel olarak ise; Ay bugün 17:23'te boşluk etkisine girecek ve Ay‘ın Başak burcu etkileri devam edecek. Dolayısıyla önemli ve tamamlanması gereken işlerinizi bu boşluk etkisinin başlayacağı saate kadar tamamlamaya bakınız. Daha sonrasında endişeli, kuruntulu ve dikkatinizi toparlayamayacağınız, aklınızın dışsal etkilere daha kolay dağıldığı bir sürece girebilirsiniz. Boşluk etkisini el becerilerinizi geliştirmek, hobilere yönelmek, kafamızı rahatlatmak, düşünceleri dağıtacak konulara yönelerek olumlu kullanabiliriz.

24 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

24 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 39" R
Ay
Yay
12° 17' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
26° 59' 12"
Mars
Balık
27° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 57"
Satürn
Balık
16° 16' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 43"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 26"
Lilith
Başak
22° 58' 35"
True Node
Koç
15° 30' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>