Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz.

İş yaşantınızda aktif ve çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. Kariyeriniz için ev yaşantınızı ve ailenizi ihmal edebilirsiniz. İş birlikleriniz konusunda esnek davranacağınız bugün, eşinizin desteğini almak hoşunuza gidecektir.

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Bugün işyerinizde üstlerinizle çatışma olasılığı yüksek. Her şeyi duymamaya gayret edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir.

26 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:29 Ay-Satürn görünümü,hayatımızla ilgili kazanç ve gelişmelerin,yaptığımız kişilerle olan ilişkilerimizin üzerinde ciddiyetle durulmasını gerektiriyor. Çünkü kimin hangi amaçla, niyetle bize yöneldiğini bilmiyoruz. Bu nedenle tabii ki hesabımızı, durumumuzu bileceğiz. İş görüşmeleri, kredi alımları,kurma, yatırımda bulunma konularında da bize sunulan şartlara bakacağız. Saat 10:39 Ay-Pluto görünümü, hedeflerinizi gerçekleştirmek için birilerine boyun eğmemeniz gerektiğini, isterseniz her türlü işin altından kalkarak güce kavuşacağınızı gösteriyor. Saat 11:38 Ay-Merkür görünümünde başkalarının hayatımızdaki önemini, ilişkilerimizi, ortaklaşa her türlü konuyu yeniden ele alacağız. Saat 13:18 sonrası Ay-boşlukta olacağından, kredi çekmek, borçlanmak, borç vermek, kefil olmaktan kaçınacağız. Durumları derinlemesine gözden geçirmeden, tamam demeyeceğiz. Saat 13:18-27 Şubat saat 13:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Boşluk süresince, tüm ilişkilerinizde dengeyi muhafaza ediniz. Hatta gerektiğinde politik tarzda hareket etmenin yararı büyüktür. Ay-Terazi boşluk günlerinde, uyumlu davranmaya belli bir mesafeyi korumaya çalışan kişiler pek sorun yaşamazlar. Mutlu gülümseyişlerle dolu bir gün diliyorum. Gönülden sevgilerimle,  

26 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

26 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir. Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir. Hamlenizi yapın ve ilgi alanlarınızı ya da önemsediğiniz şeyleri koruyun. Kazanabilmek için, esnek, dürüst, açık ve adil olmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda hareketliyiz. Grup aktiviteleri veya ekip çalışmalarında başarı elde edebiliriz. Merkür'ün olumlu görünümleri,hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor. Mental açıdan hareketli ve kafaların iyi çalıştığı günlerde olacağız. Önemli kararlar, önemli anlaşmalar, hatta bir süredir konuşmaktan kaçınılan kişilerle konuşmalar gündeme gelebilir. Konusunda uzman ve tecrübeli kişilere danışabileceğimiz, raporlamalar, tezler, sınavlar, sözlü ve yazılı ifadeler ve görüşmeler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konularda kendinizi eksik hissedebilirsiniz. Ortak konular sizi sıkıştırabilir. Gündeminizde değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız olaylar sizi yıpratabilir. Zihninizi sakin tutmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz.

26 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız geçiş... Sürekli çatışmalar arasında kendinizi bulabilirsiniz. Her ne kadar siz istemeseniz de bunlar doğal sorunlar. Baş etmeyi de öğrenmeniz sizin için iyi olacak.

26 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

26 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olmalısınız. Sizi manevi olarak destekleyen işlerinizden güzel sonuçlar almanız mümkün.

26 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuzla ilgili beklenmedik bir yatırım düşüncesi aklınıza gelebilir. Şartlar çok uygun gibi gözükse bile herhangi bir hamle yapmanız durumunda parasal dengenizi kaybetmeniz mümkündür. Dolayısıyla bugün mevcut işlerinizi ve tasarılarınızı sonlandırıp herhangi bir karar için yarın akşam saatlerini beklemelisiniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:58'de Ay Terazi burcunda boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak. Bugün Venüs günü olduğu için Terazi burcunun yöneticisi Venüs'ün temsil ettiği ilişkiler ve sosyalleşme, denge yaratma konularında daha hassas ve dikkatli olmakta fayda var. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Karar almakta zorlanabilirsiniz. Çok önemli veya bağlayıcı kararlar almak, sözler vermek, randevu ve programlar için Ay‘ın boşluktan çıkacağı yarın öğleden sonra saatlerini beklemelisiniz.

26 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beş duyunuz, çevreyi doğru şekilde algılamanız konusunda yetersiz kalacaksa da, sezgileriniz imdadınıza yetişecektir. Geleceğe yönelik planlamalar yapmanızı, çok uzakta gibi görünen hedeflere ulaşmak için daha kısa yollar bulmanızı sağlayabilirler.

26 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 57" R
Ay
Akrep
24° 21' 52"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 14' 26"
Mars
Balık
26° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 15"
Satürn
Balık
16° 09' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 33"
Lilith
Başak
22° 49' 09"
True Node
Koç
15° 34' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>