Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici rahatsızlıklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz.

4 Mart 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Saat 14:32  Ay-Güneş  görünümü, önemli plan veya yapılması öncelikli işlerinizi halletmenizde gayet faydalıdır. Saat 19:17 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 21:57 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz. Saat 22:29 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça planlı bir şekilde hareket etmemizi sağlıyor. Özellikle ilişki veortaklıklarında bir hayli titiz düşünebiliriz. İlerisi adına garanti bekleriz. Duygularımız mesafelidir. Sözler değil, icraat bizim için kıymetlidir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Tüm işlerinizde başarılar dileğimle,

4 Mart 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda hiç kimseye hayır diyemiyorsunuz. Sonrasında da kendi ödemelerinizi yapmakta güçlük yaşıyorsunuz. "Hayır" demeyi öğrenmenizin vaktinin geldiğini artık fark etmek zorundasınız.

4 Mart 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sizin için önem teşkil eden, ciddi veya resmi problemlerle ilgili koşuşturmalarınız olabilir, ama ilginç olaylar veya gelişmeler yararınıza durumları ortaya çıkartarak sizi bile şaşırtabilir. Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler. Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli:Akşam saatleri hariç, sezgilerimize güvenebileceğimiz zamanlardayız. Başkalarının duygu ve düşüncelerine karşı hassasız, fedakar ve özveriliyiz, ama hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir. Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var. Gün genelinde, kırıcı cümleler söylemeden durabilirsek sözlü ve yazılı olarak kendimizi doğru ifade edebilir. Akşam saatleri hariç(zira bu saatlerde günlük gergin görünümler mevcut), olumlu görüşmeler ve diyaloglar içine girebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Mart 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili kolay olmayan koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir.

4 Mart 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki iletişim hayranlık uyandırıcı görünüyor. Yalnızlığa bir türlü alışamayan sizler bugün kendinizi sokaklara atabilirsiniz.

4 Mart 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Mart 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda önemli insanlarla bir araya gelebilir, arkadaşlarınızla etkili planlar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda oluşan güzel gelişmeler kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayabilir.

4 Mart 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı ve içinizdeki merhamet hissini paylaşma konusunda ketum olabileceğiniz ve arkadaş ortamınızda bile son derece mantıklı ve akılcı bir tutumda iletişimde bulunabileceğiniz gündesiniz. Bilhassa bu durum öğleden sonra daha da artabilir. Sıra dışı maddi beklentilerinizi işler hale getirebilmeniz için bilinçaltınızda önemli fikirlere sahipsiniz. Genel olarak ise; bugün saat 05:55'te Ay boşlukta kalacak ve 13:00′te Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu saate kadar abartılı tavırlardan, çok hareketlilikten, patavatsızlıktan, kendinize gerçekçi olmayan hedefler koymaktan veya beklentiye girmekten kaçının. Ay Oğlak'a geçtikten sonra daha sağlam ve istikrarlı bir biçimde günlük işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. İş ve para ile ilgili planlarımızı yaparken daha net ve kararlı davranabiliriz. Yapılması gereken işleri daha hızlı ve pratik bir biçimde halletmeye başlayacağız. Disiplin ve organizasyon gerektiren işlerimize ağırlık verebiliriz. Toprak grubundan ayakları yere sağlam basan Oğlak burcunda Ay bizi de daha sağlamcı ve gerçekçi davranmaya yöneltir. Bugün akşam saatlerinde biryemeğinde bulunmak, başarı getirecek bir organizasyon yapmak,arkadaşları veya müşterilerle buluşmak ve gelecek hedeflerinizden konuşmak, kariyerinizi destekleyecek kişilerle bir arada olmak için oldukça uygun bir zaman dilimi. Muhasebe ve bütçe planlaması yapmak, finansal anlamda akıllı adımlar atmak, yatırımları planlamak için faydalı olacaktır. Paranızın kıymetini bileceksiniz. Gereksiz para harcamaktan kaçınabilirsiniz. Cildi nemlendirmek, iskelet ve kemik yapımızı güçlendirecek egzersizler yapmak, kalsiyum ve D vitamini almak, diş bakımı yaptırmak, indirimlerden faydalanmak, banka işlerini veyatırımlarıyla ilgilenmek için uygun bir gündür. Günün bir diğer dikkate değer gökyüzü görünümü ise Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici açı. Arkadaş çevrenizde veya bulunduğunuz gruplarda değişik insanlarla karşılaşmak veya yeni bir enerji ve dinamizm ile yeni aktivitelere başlamak için uygun bir zamandır. Yaratıcı ama sıra dışı bir yaklaşımla günlük planlarınızda bir takım değişiklikler yapmaya yönelebilirsiniz. Her zaman yaptığınız işlere farklı bir yenilik ekleyebilirsiniz.

4 Mart 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bazı atılımlarla birçok şeyi değiştirme potansiyeline sahip bir gün olacaktır. Bu nedenle, son derece cesur, kararlı ve atik olmalısınız. Küçük ama etkin hamleler, size, birçok alanda tahmin bile edemeyeceğiniz başarılar getirebilir.

4 Mart 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 07" R
Ay
Başak
17° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 12' 15"
Venüs
Koç
18° 26' 02"
Mars
Balık
21° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 00"
Satürn
Balık
15° 37' 27"
Uranüs
Boğa
21° 46' 30"
Neptün
Balık
28° 35' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 22"
Lilith
Başak
22° 12' 25"
True Node
Koç
15° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>