Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyle olan ilişkiniz pamuk ipliğine bağlı. İki tarafın da baskı altında olması bu sonucu doğurmuş olabilir. Aslında ciddi bir sorununuz yok. Ufak bir ara ilişkiyi kurtarabilir.

Bugünyerinizde sarfedeceğiniz keskin sözler can yakabilir. İşlerinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz. Herkes aynı enerjiye sahip değil. İnsanlara karşı biraz daha toleranslı olmanız gerekebilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Kafanızdaki planlara gereken sermaye için kapılar açılacak.

Bugün alınganlığınız üzerinizde. Masumca söylenmiş sözleri yanlış anlayabilir, kötüye yorabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak.

1 Mart 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:56 itibariyle fikirlerinizi cesaretli bir şekilde öne sürebileceğiniz Ay-Yay burcu geçişinde, ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getiriniz ve gerekirse itiraz ediniz. Böyle davrandığınızda şaşıranlar olursa hiç geri adım atmayınız. Jüpiter yönetiminde olan Yay burcu geçişleri aslında işinize yarayacaktır. Ne de olsa ikinci yöneticiniz Jüpiterdir. O nedenle bilgilerinize, kendinize güveniniz. Saat 03:07 Venüs-Satürn olumlu görünümü, artık eskisi gibi ilişkilerimizde kısıtlayıcı, bağlayıcı hiçbir şeyden hoşlanmıyoruz.  İş hayatında insanları idare ederken, bir de özel hayatımızda baskı altına girmek istemeyeceğiz. Biz şimdi anlayışa ihtiyaç duyuyoruz. İşimize gelmiyorsa rahatlıkla güle güle diyebiliriz. Saat 20:48 Ay-Neptün zorlayıcı görünümü,  doğru mu, yanlış mı diye bir türlü karar veremediğiniz meseleler üzerinde daha fazla durmanıza, hassas düşünmenize neden olabilir. İyi niyetimizin sınırlarını iyi belirlemeliyiz. Bazen sırf bu yüzden zorlandığımızı düşünürüz.Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

1 Mart 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Bugün, partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

1 Mart 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirsizlikler, karışıklıklar veya kararsızlıklar sizin en büyük düşmanınız aslında. Daha fazla bilgi toplamaya çalışmalı ve istediğinizi almanıza yardım edecek planlar yapmalısınız. Öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz, ama bu durum sizi antipatik birisi gibi gösterebilir, unutmayın. İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren genel anlamda diyaloglara yansıyabilecek istikrarsızlıklar ya da hafif gerilimler veya kafa karışıklıkları, dalgınlıklar veya iniş çıkışlı ruh halleri söz konusu olsa da, Venüs'ün hafta başında yazdığım olumlu açıları özel ilişkilerimizde ya dabirliklerimizde istikrar kalıcılık ve somut adımlara işaret ediyor. Aynı açılar nedeniyle ilişkilerimize daha gerçekçi yaklaşma olasılığımız yüksek veya gerçekçi olmamız gerektiğini fark edebiliriz. Bu açılar maddi başlıklı konularda da somut adımları ya da yapılması gerekenleri uygulama işlemlerini akla getirir. Yaratıcılık gerektiren işlerde kendimizi ortaya koyabilir veya mevcut işlerimizi yaratıcılıkla renklendirebiliriz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Mart 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İlgili olduğunuz alanlarda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden toparlamak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zamanınızı alabilir. Akşam saatlerinde duygusal anlamda mücadeleci hissedebilirsiniz.

1 Mart 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamınızla ilgili olarak memnuniyet duyabilirsiniz. Bu sizi olumlu motive edecektir. Rehavete kapılma eğilimine karşı koymanız da gerekebilir.

1 Mart 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hoşgörülü ve ılımlı tavrınızın yanında, ilişkiler konusunda bazı şeylerin duygusal olarak abartılması ihtimali sözkonusu olduğu için, olaylara tarafsız ve olduğu gibi bakmanız faydalı olacaktır. İkili ilişkilerde iyileştirici, huzurlu paylaşımlar ve eve ait değişiklikler için ideal bir gündesiniz.

1 Mart 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mart ayına geçmiş olaylara daha fazla vaktinizi harcayarak giriş yapacaksınız. İş hayatınızda bazı gizli ilişkilerinizin size fayda sağladığını göreceksiniz. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

1 Mart 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ufkunuzu genişletmek amaçlı ve ölüm temasının etrafında dönen bazı inançsal konularda araştırma yapabilir ve merakınızı giderecek verilere ulaşabilirsiniz. Duygusal olarak biraz baskı altında hissetmeniz doğaldır. Mesleki alanınızdaki otorite figürlerinden beklenmedik başarılara ve haberlere ulaşabileceğiniz doğru destekler ve tavsiyeler alabilirsiniz. Bu transitin akışına kendinizi bırakın. Genel olarak ise; bugün Ay Akrep burcundaki geçişine devam ediyor. Yoğun enerjiler öğleden sonra Ay/Mars kavuşumu ile daha da keskinleşecek. Duygusal çıkışlardan, öfkeli bir tutumdan, aşırı kıskançlık ve sahiplenme duygusundan uzak durmalıyız. Sivri ve kırıcı kelimelerden uzak durmalıyız. Akrep para paylaşımı, kredi, borç, vergi veya sigorta ödemeleri açısından işlerin daha akıcı ilerlediği günleri sembolize eder. İş ve profesyonel içerikli konularda özellikle ciddi, sorumlu, aklı başında, stratejik davranabileceğimiz bir gündeyiz. Bu görünümü destekleyen gökyüzünde Venüs ile Satürn arasında destekleyici bir açı gerçekleşiyor. Yapmanız gereken işleri planlı ve programlı bir biçimde yapabileceğiniz ve görevlerinizi yerine getirmek için çaba göstereceğiniz bir transittir. Zaten bunu siz yapmasanız bile, yapmanız gerekenleri hatırlatan ve size bu işi şu zamana kadar bitirmelisin diyen biri vardır. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde ciddi ve gerçekçi olmak, attığınız adımlarda ayakları sağlam yere basmak ve tutarlı olmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Rasyonel düşünmek ve akılcı çıkarımlar yapmak, hedeflerinize hırsla ve kararlılıkla ulaşmak için gereken motivasyona sahip olabilirsiniz. Yaşı sizden büyük bir akraba veya yakınınız size destek olabilir. Çevrenizle olan ilişkilerde veya sosyal ilişkilerinizde geleneksel değer yargılarına ve kurallara bağlı kalarak hareket etmek gerekebilir. Radikal ve sıra dışı tutum ve davranışlardan uzak durmakta fayda olur. Ay saat 22:55‘te boşluğa girecek.

1 Mart 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

1 Mart 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 29" R
Ay
Başak
07° 48' 09"
Merkür
Koç
17° 36' 16"
Venüs
Koç
17° 23' 20"
Mars
Balık
21° 11' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 23"
Satürn
Balık
15° 32' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 42"
Neptün
Balık
28° 33' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 24"
Lilith
Başak
22° 06' 47"
True Node
Koç
15° 36' 26"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>