Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşılmalar, dedikodular, en yakın çevrenizden çok güvendiğiniz kişilerin arkanızdan konuştuğunu duymanız hayal kırıklıklarına ve o kişilerle aranızda geçecek tatsız konuşmalara sebep olacağından nasıl davranacağınızı bilemez hale gelirsiniz. Sakin kalmaya dikkat etmelisiniz.

29 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar yeni haftamız  Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Saat 04:41 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde bir hayli dikkatlice gözden geçirmede bulunmamızı sağlıyor. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Duygularımız kadar mantığımız da ön planda olacak. Saat 09:29 Ay-Merkür görünümü, fikirlerinizi ifade edebilmek, ortaya koyabilmek yönündeki mücadelenizin işaretçisidir. Bir şeyler sizi engelliyor olabilir. Ancak bu başarısız olduğunuzu göstermez. Sadece zamana ihtiyacınız var. Siz araştırmaya, kendinizi geliştirmeye devam ediniz. Saat 21:54-1 Mart saat 01:56 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bir çok mesele üzerinde derinlikli düşünerek durumumuza bakacağız. Artıları, eksileriyle gün boyu yaşananları tekrar gözden geçireceğiz. Gücümüzü yükselten, kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan, kafamızın içindeki kuşkuları gideren gelişmelere boşluk etkisi altında daha fazla ihtiyaç duyduğumuzu hissedebiliriz. Mutlu haftalar dileğim ve gönülden sevgilerimle,

29 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizden ve çekiciliğinizden emin bir yansıma içindesiniz. Duygularınızdaki derinliği, sevdiğiniz kişi ile aranızdaki iletişime yoğun bir şekilde aktarabilirsiniz. Karşı tarafın güven duygusuna ihtiyacınız var. Olumsuzluklardan kaçınmalı ve düzeninizi kişisel kaprislerinizle bozmamalısınız. Bugün, mantığınızı bir kenara atın.

29 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli endişeleri gidermek adına geliştireceğiniz fikirler işlerin gidişatı üzerinde etkili olabilir ve fark yaratmanızı sağlayabilir. Gerçekçi planlar yapmanız durumunda harekete geçerek fayda sağlayabilirsiniz ve kaydedeceğiniz ilerleme dikkatleri üzerinize çekebilir, ama gerçekçi olma kaydıyla!

29 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İlgili olduğunuz alanlarda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden toparlamak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zamanınızı alabilir. Akşam saatlerinde duygusal anlamda mücadeleci hissedebilirsiniz.

29 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman her yerde ezilen taraf olduğunuzu düşünerek enerjinizi negatif yöne çeviriyorsunuz. Olmadık tepkiler vermeyi adet haline getirmemelisiniz.

29 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

29 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, birçok konuyu süzgeçten geçirecek ve buna göre hareket edeceksiniz. Dış ortamlarda sinirinizi iyi kontrol edin. Parasal konularda kazanç ve fırsatlarınız yüksek olacak.

29 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Endişeleri gidermek için bulacağınız çözümler ya da getirdiğiniz öneriler işlerin gidişatı üzerinde etkili olabilir ve fark yaratmanızı sağlayabilir. Gerçekçi olun ve sadece aklınıza yatan planları uygulamaya koyun. Böylelikle çok kısa bir sürede ilerleme kaydedebilirsiniz.

29 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerin ve detaylarının artarak tüm vaktinizi alması, bazı sözlerinizi tutamamanız veya programlarınızı iptal etmeniz gibi durumlara yol açabilir. Karşılaştığınız zorluklar, gerçekleştirmeye çalıştığınız bir hayali de engelliyor gibi gözükebilirler.

29 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 14' 37" R
Ay
Oğlak
22° 43' 16"
Merkür
Koç
16° 49' 28"
Venüs
Boğa
00° 46' 09"
Mars
Balık
29° 34' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 49"
Satürn
Balık
16° 33' 32"
Uranüs
Boğa
22° 20' 11"
Neptün
Balık
28° 54' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 54"
Lilith
Başak
23° 19' 01"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>