Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok kararsınız. Duygularınızla mantığınız arasında kalmış durumdasınız. Aşk hayatınız konusunda bir çok kez hatalı kararlar aldınız. Yine hatalı bir karar almak üzeresiniz.

İş yaşantınızda bazı beklentiler içindesiniz. Beklediğiniz bazı haberler, anlaşmalar var. Bunlardan çıkacak sonuca göre bir karar alacaksınız.

Parasal konularda ne kadar tutumlu davransanız da bir türlü dilediğiniz rahat kavuşamıyorsunuz. Düzenli ödemelerinizi yaptığınız zaman size para kalmadığını görüyorsunuz.

Sağlığınızla ilgili bir problem bugün sizi bir hayli rahatsız edebilir. Sağlığınıza biraz daha önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor. Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Acillik içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir.

2 Mart 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:11 itibariyle Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün,hayatımız, ailemiz ve bir takım konularda yaptığımız girişimlerin sonuçlarına iyice bakmamızın doğru olacağını gösteriyor. Böylece bir sonuca varabilir, ona göre bir yol çizebiliriz. Saat 09:15 Ay-Satürn kavuşumu, işlerimizi gayet ciddi şekilde ve sorumluluk çerçevesinde ele aldığımız zamandır. İş ortamında belli bir mesafe oluşabilir. Belli kurallara uymamız beklenebilir. Bizden yaşça veya kıdemce üst pozisyonda olan kişilerin daha anlayışlı davranmasını bekleriz. Eğer biz üst pozisyondaysak, tabii ki aynı anlayışı başkalarına göstermek durumundayız. Saat 12:28 Ay-Venüs olumlu görünümü, işine geldiği gibi konuşan, sizi değil de kendini öne almaya çalışan, hatta haklılığından dem vuran bir kişiye karşı ağırlığınızı koymanız anlamına gelir. Hem böyle konuşuyorsun, hem böyle yapıyorsun hem de üste çıkmaya çalışıyorsun diyerek onu uyarırsınız. Aslında uyarıda bulunmanıza neden olan durumlara üzülürsünüz. Yani düzgün olsa da, ben de bunları konuşmasaydım diye içinizden geçirirsiniz. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır.  Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Saat 15:15 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde,veya özel anlamda başkalarıyla aramızda ne gibi bir bağımız var, bunlar üzerinde duracağız. Yararlı olanı istiyoruz. Verimli ve işler olanı tercih edeceğiz. Neden ince eleyip sık dokuyoruz? Çünkü artık aklımız başımızda. Bir şeyin faydası ve zararını ölçüp tartabilecek deneyimimiz var. Saat 18:01 Ay-Chiron görünümü, Hayatın bir seyri alem ve  aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, biraz hüzünlendirebilir sizi.  

2 Mart 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ifade ederken çevrenizi etkileme konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Olayları doğal akışı içinde değerlendirmek ve mantığınızı ortaya koyarak karar vermek isteyeceksiniz Dikkatinizi dağıtmamanız gerekiyor.

2 Mart 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir. Zamanınızı doğru kullanmalı, daha iyi hazırlık yapmalı, bilgi edinmeli ve elinizi güçlendirmelisiniz. Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özel ilişkilerimiz, arkadaşlıklarımız veyabirliklerimiz açısından canlandırıcı türlü hoşluklara ve sürprizlere açık, yeni şeyler deneyebileceğimiz, sevdiğimiz şeylerin kalıcı olmasını sağlayabileceğimiz , yeni ilişkiler kurmayı destekleyen günlerdeyiz. Motivasyonumuz yüksek, yaratıcıyız. Ancak, sabah saatlerinde Ay'ın olumsuz açıları zorluk çıkartarak ilerlemek istediğimiz konularda zorlanmamıza neden olabilir veya ilişkilerde diyaloğu ya da ilerlemeyi zorlaştırabilir. Öğle sonrası saatlerde aşırı harcamalar, abartılı konuşmalar, çok yeme içme v.b aşırılıklara açık zaman dilimindeyiz. Akşam saatlerinde ise, akıcı diyaloglar, sözlü ve yazılı iletişimi akışkanlaştıran etkiler, davetler, teklifler, tavsiye ve haber alışverişleri devrede. Uluslararası ilişkiler veya uluslararası başlıklardaki konularda dikkatli davranmamız gereken, dini, felsefik, turizm, uç veya fanatik fikirler bakımından hassas günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Mart 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Gün içinde yeni planlar yapmanız gerekebilir. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz.

2 Mart 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar.

2 Mart 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Mart 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki duygusal yükleriniz sizi yorabilir. Size yüklenen bazı işleri üstlenmek istemeyebilirsiniz. Bugün, özel yaşantınızdaki gelişmeler işinizden daha fazla ilginizi çekebilir.

2 Mart 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu ilginizi çekebilir. Yabancı kaynaklı işler veya uzak ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Annenizden gelecek bir tavsiyeyle ilgili zihniniz meşgul olabilir. Mesleğinizle ilgili kendinize ait öğreti veya keşiflerle çalıştığınız işe değer katabilir ve taktir toplayabilirsiniz. Genel olarak ise; Ay saat 02:56‘da Yay burcuna geçiyor. Özgürlüğüne düşkün, neşeli, hevesli, idealist, sıcak ve iyimser Yay burcu enerjisini hissedeceğiniz bu günde siz de oldukça hareketli ve dışa dönük davranarak bu enerjiyi ve dinamizmi hayatınıza yansıtabilirsiniz. Ay Yay günlerinde arkadaşlıklar ve sosyal birliktelikler neşeli ve canlı geçer. Kendi istekleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. İnancınızı, doğrularınızı, yaşam görüşünüzü ve felsefenizi öne çıkaran sohbetler yapabilirsiniz. Yolculuk, yabancı diller, üniversite ve akademik işler, kitaplar, belgeseller, basın yayın, magazin dünyası, hukuki, siyasi ve kültürel konulara daha çok ilgi gösterebilirsiniz. Yabancılarla alakalı uzak yolculuklarla ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni yerler, mekanlar keşfetmek ve ufkunuzu genişleten bilgi ve belgelere ulaşmak için fırsatınız var. İçinizde saklı bir çingene ruhu varsa onu ortaya çıkarmanın tam zamanı. Açık, geniş, ferah mekanlara gitmek, rahat ve günlük bir kıyafetle şehirde yeni sokaklar denemek, bir macera için hazır olmak, bohem bir mekanda samimi bir ortam yakalamak için oldukça müsait enerjiler var.

2 Mart 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

2 Mart 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 13" R
Ay
Akrep
19° 05' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 43' 07"
Mars
Balık
25° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 06"
Lilith
Başak
22° 46' 20"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>