Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğlden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz. Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

6 Mart 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 6 Mart saat 04:28-17 Nisan saat 15:14 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars,  hedef  olarak belirlediğiniz konular üzerinde gayretli ve iyimser hareket etmenin işaretçisi gibi dursa da,yeriyle problemi olanların aceleci ve gergin davranmamalarında fayda görüyorum. Çünkü bir yandan kendimizi gösterme hevesimiz yükseliyor. Ancak diğer yandan sorumluluklarımız var. Şartlara, duruma göre hareket etmemiz yerinde olur. Yeni bir iş, girişim veya projemiz varsa, bunların üzerinde bilgilenmeyi, tecrübe sahibi olmayı, başkalarıyla olan ilişkimizi önemsememiz lazım. Riskli işlere kalkışmayalım. Bir anda maceraya atılabilirsiniz. Şu andaki mevcut işinizi risk etmeden kararlarınızı bilinçli gözden geçirmek lazım. İşiniz gereği yolculuklar yapabilirsiniz. Birçok kişiyle tanışabilirsiniz. Maddi konular bu süreçte önemli. Şu andaki mevcut işinizden elde ettiğiniz gelir yeterli mi değil mi buna da bir bakalım. Harcamaların, kazancı aşan tarzda olmaması gerekiyor. İşsizlik problemimiz varsa, bu dönemde özgeçmişimizi, ilgili yerlere sunabiliriz. Saat 08:04 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, bizim kişisel anlamda hayata bakış açımız gereği insanlara karşı ılımlı, şefkatli, anlayışlı davranmaya çalıştığımızı işaret ediyor. Ancak gelin görün ki,hayatında, toplumsal yaşamda,  işverenlerle veya üzerimizde etkisi olan bir takım kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Bu kadar iyi niyetin, özverili davranmanın, pozitif düşünmeye çalışmanın bir işe yaramadığını düşünerek sıkılabiliriz. Üzerimizdeki yük kolay değil. Çevremizdeki insanların bakış açısına bazen tahammül etmek kolay değil. Önümüzdeki birkaç gün boyunca biraz daha dirençli olmalıyız. Saat 22:01 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. Huzur ve esenlik dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Mart 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda derin düşünebilir ve iletişim içinde olacağınız kişileri ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün, olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir. Son günlerde , önünüze gelen her şeyi düşünmeden yiyerek, gereksiz bir kilo artışına neden olabilirsiniz.

6 Mart 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda bazı endişeler veya soru işaretleriniz mevcut. Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz. Bazı aktivitelere veya sosyal ortamlara katılımda bulunmanız belli ilişki veyabirliklerinizi geliştirmenize, güçlendirmenize ve mevcut problemlerin ve zorlukların üstesinden gelmenize yardım edebilir. Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bir süreliğine mantığımızla vedalaşıyoruz. Hayalperest yönümüz ön plana çıkabilir, yaratıcılığımız yükselir veya hayallere dalabiliriz. Ne yöne gideceğimize karar vermekte zorlanabileceğimiz, kararsızlıklar, birbirimizle iletişimde zorluklar ve kafa karışıklıklarına açık günlerde olacağız. Zihnimizi toplamakta zorlanabiliriz. Birkaç günden beri etkili olan, Merkür' ün Mars'la olumsuz etkileşimi ise, tartışmacı taraflarımızı ön plana çıkartabilir. Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir. Düşünmeden konuşmak veya detaylandırılması gereken konularda acele hareket edip yanlışa düşmek riski mevcut. Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir. Karşılıklı olarak birbirimizi kırabileceğimiz günlerdeyiz. Dikkat edelim. Akşam üstü civarında tempo kazanıyoruz, hareketli işler ve aktiviteler kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde ise, zihinsel veya sosyal aktiviteler, hayata aynı yönlü baktığımız kişilerle görüşmeler, fikir alışverişleri ön planda. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Mart 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde planlarınızla olmayan konular ya da gizli kalmış durumlar, söylentiler söz konusu olabilir. Siz de yenilikler ama aynı zamanda sonlanan durumlar içindesiniz.

6 Mart 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizle ilgili meydana gelen gelişmeler sizi rahatsız edebilir ve beklentilerinizin yaratacağı gerilim ile başa çıkmanız pek kolay olmayabilir.

6 Mart 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Mart 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vealanlarınızda enerjiniz öne çıkmaya başlıyor. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Önümüzdeki 2 hafta boyunca kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.

6 Mart 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün fiziksel plandan çok zihinsel ve ruhsal planda yaşayacakmışsınız gibi bir gökyüzü görünümüne sahip olacaksınız. Ay‘ın boşluk etkisi nedeniyle izole olmaya yatkın olacak, Mars ve Merkür arasındaki sert açıyla da kendinize acımasız davranma eğiliminde olacaksınız. Düşünceler ve zihinsel analizleriniz nedeniyle gergin bir gün geçirmeniz olasıdır. Genel olarak ise; bugün saat 19:05'te Ay boşluğa giriyor. Kısa sürecek bir boşluk etkisinden sonra saat 20:00′de Ay Kova burcuna girecek. Ay'ın Satürn'ün burçlarında geçireceği saatler nedeniyle en azından bugün sabahtan akşama kadar daha ciddi,bitirmeye yönelik, yapmamız gereken şeylerin bilincinde, belki biraz karamsar olabilirsiniz. Planlarınıza bağlı kalarak hareket etmenizin daha akıllıca olacağı bir atmosferde geçeceğine işaret ediyor. Günün en önemli gökyüzü görünümü Merkür ile Mars arasındaki zorlayıcı açı. Öfkeli konuşmalardan, düşüncelerinizi muhalefet eder bir tonda belirtmekten kaçınırsanız tartışmalardan uzak durabilirsiniz. Siz veya karşınızdaki bir kişi ukalalık edebilir. Sabit fikirli ve uzlaşmaz bir tavır sergileyebilir. Ticari diyalogda, alışverişte,görüşmelerinde bir yandan da oldukça pazarlıkçı, stratejik ve kurnaz tavırlar sergilenebilir. Kolay kolay verdiğiniz karardan dönmek istemeyerek inatçılık edebilirsiniz. Birisini bir konuda ikna etmek durumunda kalabilirsiniz. Dolayısıyla bu mücadele ve tartışma arzusu yüksek bir transittir. Yol kazalarına, iletişim kazalarına karşı dikkatli olmalı. Düşüncelerinizi ifade ederken karşınızdakinin fikirlerini yok saymamaya gayret gösterin. Ufak tartışmalar saman alevi gibi büyüyebilir.

6 Mart 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizin yolunda gideceği, olumlu bir gün geçireceksiniz. Görevlerinizi sizi sıkmadan veya yormadan, sanki kendi kendilerine yerine geliyormuş gibi görünebilir. Çevreniz, yaptıklarınızı çok beğenebilir ve iltifatları birbiri ardına sıralayabilir.

6 Mart 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 23' 37" R
Ay
Başak
16° 29' 15"
Merkür
Koç
17° 15' 13"
Venüs
Koç
18° 17' 49"
Mars
Balık
21° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 29"
Satürn
Balık
15° 36' 47"
Uranüs
Boğa
21° 46' 08"
Neptün
Balık
28° 34' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 59"
Lilith
Başak
22° 11' 41"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>