Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı izlenimi, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Küçük yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Ama umutlu oluşunuz, çevrenize de bu anlamda kötümserlik yaşatmıyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda birtakım becerilerinizin karşılığını görebileceğiniz bir gün. Verimli yakınlaşmalar ve yeni fırsatlar sizi etkileyebilir. Biraz uç görünen düşüncelere ilgi duyabilirsiniz. İç huzursuzluğu yaşadığınız bir konuya daha kararlı ve moralli yaklaşmanız gerekiyor. Bu morali yakalayabilmeniz için, değişik cepheden bakan fikirleri önemsemek durumundasınız.

7 Mart 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:41 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizi  dirençli kılıyor ve ne yönde ilerlemesi gerektiğini bilmesini sağlıyor. Rüyalarınız eğer bugünlerde fazlasıyla etkiliyse, uyandığınızda kare kare gördüklerinizi hatırlıyorsanız bunları lütfen not ediniz. Ve size tavsiyem ne olursa olsun kendiniz için bir şey dilediğinizde olur mu olmaz mı diye şüpheye düşmeyiniz. Çelişkilerinizin hayallerinize kavuşmanızın önünde engel oluşturmasına izin vermeyin. Saat 10:47-21:09 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu saat diliminde, biraz zorlanırız. Problemlere çözüm bulmak için iç sesiniz rehberdir. Ancak size göre,  sanki yolunuzu kapatan bir şeyler vardır. Bu hissedişlerin tümü veya bir tanesi görülme ihtimali yüksektir. Peki elimiz kolumuz bağlı mıdır? Hayır. Sadece biraz daha dikkatli gözlemde bulunmaya ihtiyaç var. O zaman telaş etmemize veya büyük bir sorun varmış gibi düşünmemize neden yoktur. Saat 21:09  itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, hayal gücü verici, ruhsal çalışmaları teşvik edici, merhamet ve şefkati büyütücü, içsel bütünlüğümüzü sağlayıcıdır. Saat 22:11 Ay-Mars görünümü, iyi niyetliliğimizin, güzelliklere olan tutkunluğumuzun yükselişi anlamında. İç derinliklerimizde,  doyuma ulaşmak için daha hırsla hareket ettiğimizi farkedebiliriz. Tanımak, dokunmak, keşfetmek isteyen ruhumuz her bulduğu güzelliğin tadını çıkarmaktan yana. Belki kolay kolay doymayacağız. Ancak şu var ki, aşkın kıymetini bizim kadar hiç kimsenin bilemeyeceğinin de farkındayız. Yeter ki doğru zamanda, en doğru haliyle yanımızda olsun. Huzurlu, başarılı ve  sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğimle,

7 Mart 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinçaltınızı pozitif bir biçimde etkiliyor. Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyacağınız bir gün. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Bugün ayak sağlığınız önemli.

7 Mart 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haziran ayına kadar,hayatınız veya yapmanız gereken işler açısından oldukça hareketli bir süreç. İş değişiklikleri,koşullarınızda değişiklikler, maddi açıdan farklı alanlara ilgi, maddi anlamda cesur adımlar veya yoğunluğa bağlı ani çıkışlar gündeme gelebilir. Yedek planınız olmadıkça ani tepkilerden kaçınmanız gereken bir dönem. Ancak, yaratıcılığınız yükseliyor. İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz. Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir. Zira, bunu siz yapmazsanız, diğerleri sizi yanlış aksettirmek için ellerinden geleni yapabilirler. Özellikle, 8 Mart civarında doğan Balık'lar bu süreçte olanları uzun süre hatırlayabilirler. Ancak, kötü alışkanlıklar edinmeniz durumunda önümüzdeki süreçte zorluklar sizi bekliyor olacak, bilginize. Ortak kaynak (kredi, vergi, prim, sigorta, nafaka, miras, burs, sponsorluk gibi) kullanımı gerektiren konular açısından ise, zorluklar yaşayabilirsiniz. Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir. İş değişiklikleri gündeme gelebilir. İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir. Sağlığa da dikkat etmeli.

7 Mart 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konulardan dolayı sıkışmalar meydana gelebilir. Bazı konularda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sürtüşmeye girmeyin. Yaşanan değişikliklerden keyfiniz kaçabilir. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

7 Mart 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorun çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

7 Mart 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Mart 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vealanlarınızda enerjiniz öne çıkmaya başlıyor. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Önümüzdeki 2 hafta boyunca kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.

7 Mart 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki sorumluluklarınızı karşılamakta zorlanabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği ancak kariyerinizle ilgili baskıların ve zorlanmaların karşılanmasının zorlaşabileceği bir durumdasınız. Bugünü bilinçaltı çalışmaları ve spiritüel fenomenlerinizi çalıştırmakla geçirebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Kova burcunda kalacak. İletişimi bol ve hareketli bir gün olacak. Sevdiklerinizle arkadaşlarınızla sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, konuşarak sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir pazar günü geçirebilirsiniz. Yine de Güneş ve Satürn arasında zorlayıcı bir kare olacağı için güçlü erkek figürleri, patron, baba veya otoriter kişilerle çatışma, pürüz yaşanabilir. Çoğunlukla yapmaktan hoşlanmadığınız işler veya sorumluluklar sırtınıza biner ve siz yapmamak gibi lükse sahip olmazsınız. Bir işi yaparken sizi engelleyen veya size karşı çıkan bir takım engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir. Bugün eleştirel ve zor beğenen biri ile karşılaşabilirsiniz. Birileri size karışıyor veya kısıtlamalar getiriyor olabilir. Merkür, Balık burcuna geçiyor. Sezgisel yanınızın artacağı, hayal gücünüzün, rüyalarınızın, duygusallık ve romantizmin güçlü olacağı, evrensel bilince, kolektif sevgiye açık, inançların spiritüel ve manevi konuların ön planda olacağı bir süreç olacak. Bu dönemde biraz unutkan ve zihnimiz dağınık olabilir. Sanatçı yetenekleri destekleyen ilham gücü artar. Zayıflara el uzatmak, şefkat göstermek, sıkıntılara çare olmak Merkür/Balık süresince daha kolay gerçekleşecektir. Dans, müzik, sinema, resim gibi sanatın her koluyla ilgilenebilirsiniz, performans gösterebilirsiniz. Görsel sanatlar, fotoğrafçılık, moda, dekorasyon, şiir, şarkı sözü, beste, güfte yapmak için idealdir. Romantik duygular ve hassasiyette artış olur. İnsanların kalbi kolay kırılabilir. Alıngan olabilirler, kolaylıkla moralleri bozulabilir. Kaba ve şiddete dayalı tavırlar çok göze batar. İç dünyanıza dönebilir, yoga, meditasyon yapabilir, manevi yanınızı besleyebilirsiniz.

7 Mart 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Oldukça tatmin olacaksınız.

7 Mart 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 21' 17" R
Ay
Akrep
04° 59' 16" R
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
23° 18' 22"
Mars
Balık
24° 54' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 29"
Satürn
Balık
16° 00' 18"
Uranüs
Boğa
21° 59' 38"
Neptün
Balık
28° 42' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 08"
Lilith
Başak
22° 38' 43"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>