Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İş Hayatındaki Başarıyı Özel Hayatında Gösteremiyor Olabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda pratik konulara odaklanmanız gerekebilir. Belki de siz ve sevgilinizin bütçenizin üzerinden bir geçmeniz gerek. Son zamanlarda harcamalarınız biraz kontrolden çıkmış olabilir. Neyin değişmesi gerektiği konusunda dürüst olmaya çalışın. İkiniz güçlerinizi birleştirirseniz, yakında finansal durumunuz daha iyi olabilir. Belki birikmiş bir borcunuzu ödemek isteyebilirsiniz böylece yükünüz hafifler.

Bugün güçlü bir konuşma yapmak için ilham alabilirsiniz. Bugün önünüzde kelimelerle bezeli büyülü bir yolunuz var. Birsunumu yapıyorsanız, insanları görüşünüz konusunda ikna edebileceksiniz. Siyasi konularda ilerlemeniz için harika bir gün olabilir. Bugün el sıkışmaktan ve networkünüzü genişletmekten korkmayın. Keskin zekânız ve keskin sözleriniz kalıcı bir izlenim bırakabilir.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Hiç şüphe yok ki uzun zamandır bu anın gelmesi bekleniyordu. Fakat bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz o değişim nihayet vuku bulacak. Değişimin muazzamlığı belirgin olmayabilir, en azından ilk bakışta. Fakat zamanla, bugün olanlara dönüp bakacak ve ne denli önemli olduklarını göreceksiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın ve size ilginç gelen her fırsatı değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin kadar yetenekli olmayan insanlara karşı daha sabırlı olmaya çalışın. Bazen çok fazla övünebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz kendini beğenmişin teki olup çıkabilirsiniz! Ve böylesi bir davranış son derece itici olabilir. Kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili daha ketum olmak isteyeceksiniz. Daha mütevazi ve yardımsever olmaya çalışın. Bilin ki siz de bir zamanlar bu kadar deneyimli değildiniz!

1 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaklaşan bir aile sohbeti hakkında endişeleniyor musunuz? Kendinizi germeyin. Bunlar her zaman içinizde en iyisini gören (ya da en azından deneyen) insanlardır. Onların beklentilerini karşılayıp karşılamayacağınız konusunda endişelenmenize gerek yok. Durumun içinde mikroskop altındaymış gibi hissederseniz, gergin olacaksınız. Rahatlayın ve bu insanların deneyimlerine güvenin. Onlar seni seviyor! Bunu göreceksiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hızlı bir başlangıç yapabilirsin. İlkgününde aklındaki bazı planları uygulamaya koymak haftanın geri kalanını programlamak açısından sana çok fayda sağlıyor. Programını aksatacak sorunlara pratik çözümler üretiyorsun. Özel yaşantındaki sorunlarda bu kadar pratik olamayabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sıkıntılı günler geçirebilirsin. Kardeşin ile bu konuyu akşamüzeri konuşmak dertleşmek istiyorsun.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün harcamalarınıza dikkat etmeli, finansal durumunuzu kontrol edebilme gücünü kendinizde bulabilmelisiniz. Unutmayın; plan yapmak, organize etmek ve buna sahip çıkmak sizin işiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Önemli kakarlar almamaya özen gösterin. Uğraştığınız işlerde aksaklıklar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gereğinden fazla çalışmaya yönelerek kendinizi gereğinden fazla yorma eğilimi içerisinde olabilirsiniz. Kendiniz için daha verimli bir sonuca inanın, sakin kalın.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda hareketli bir gün geçirirken sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Cömert yanlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Keyif için harcamalar söz konusu olabilir.

1 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç haftadır işiniz dolayısıyla fazla yorulmuştunuz. Şimdi ise evinizde zaman geçirmek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor olmalı.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Bugün odağınızda gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır.Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerde gerginliklere işaret ediyor. Bu hafta karşılaştığınız krizlerde yıkıcı değil yapıcı olmaya özen gösterin.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şans bugün sizi desteklemese de pes etmeyin. Şansa bağımlı olmanız gerekmeyen alanlarda bir şeyler yapmaya çalışın. Kalbiniz bugün size rehberlik edecek. Herhangi bir durumla başa çıkmanıza yardımcı olacakları için sezgilerinizi dinleyin. Neşeli ve kutlama havasında olacaksınız.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, neşeli ve dışa dönük bir performans sergiliyorsunuz. Duygusal konularda yeni başlangıçlara hazırsınız. İş ortamında pes etmekten hiç hoşlanmıyorsunuz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olduğunu unutmayın.

1 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 35" R
Ay
Kova
04° 12' 11"
Merkür
Koç
17° 09' 18"
Venüs
Boğa
01° 48' 16"
Mars
Koç
00° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 35"
Satürn
Balık
16° 37' 58"
Uranüs
Boğa
22° 23' 04"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 44"
Lilith
Başak
23° 24' 37"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>