Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Toksinlerden Arınıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Bugün senin için güçlü bir gün olacağa benziyor. Büyük zorluklara göğüs gerebileceksin. Bir miktar süper kahraman gibi bile hissedeceksin; güven ve enerjiyle dolu olacaksın! Bu gücü bilgece kullan. Bugün bazı çözümler üretmek ve hayatını daha pozitif bir yöne sevk etmek için uygun bir gün. Değişikliğe açık ve isteklisin, yeni maceralar arıyorsun.Sizin kadar yetenekli olmayan insanlara karşı daha sabırlı olmaya çalışın. Bazen çok fazla övünebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz kendini beğenmişin teki olup çıkabilirsiniz! Ve böylesi bir davranış son derece itici olabilir. Kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili daha ketum olmak isteyeceksiniz. Daha mütevazi ve yardımsever olmaya çalışın. Bilin ki siz de bir zamanlar bu kadar deneyimli değildiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok bencil insanlarla tanışır ya da karşılaşırsanız şaşırmayın. Genel olarak egoist ve diğerlerine katılmayan insanları anlamak size zor anlar yaşatıyor olabilir. Bugün onlara sanki size bir şeyler öğretebileceklermiş gibi bakmayı deneyin: kendiniz için daha çok, başkaları için daha az yaşamak gibi mesela.

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapacağınız şeylerin karışımına biraz eğlence katmak için gereken marifetiniz var, bunu yapın. Yönergeleri gevşetin. Herkesi biraz daha işin eğlence kısmına dahil edin. Kendinizi tam olarak ifade etmenizi engelleyecek olumsuz güçlere teslim olmayın. İzlemeye karar verdiğiniz yolda başarılı olmak için gerekenlere sahip olduğunuzdan emin olun.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun bir haftanın ardından hem ruhsal hem fiziksel olarak yorulduğunu fark ediyorsun. Bu yorgunluğu üzerinden atmak için sevdiğin hobilerin ile vakit geçirebilirsin. Gözden kaçırdığın maillerin olup olmadığını kontrol edebilirsin. Fazla kilolarından şikayetçi bir Başak burcuysan günün büyük bir bölümünü spor yapmakla geçirip toksinleri atabilirsin. Akşam için sebze ağırlıklı beslenmeyi planlıyorsun.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız konuşmalarda karşı tarafı eleştirmeden önce kendi hatalarınızdan söz ederek başlayın. Doğru bir üslup ya da doğru bir yaklaşım bugün tüm işlerinizi çözüme götürecektir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha canlı ve hareketlisiniz. Kişisel konularda dikkat çekici adımlar atabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimse ile çıkar ilişkisine girmediğinize emin olun. Sosyal ilişkileriniz genişlerken gerek siz, gerekse etrafınızdaki insanlar bu ilişkileri çıkara dökmek isteyebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, etkinlikler, düğün, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, geleceğe dair proje ve çalışmalarınıza hız kazandırabilir, arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insanlarla keyifli ortamlarda yer alabilir, mutlu bir gün geçirebilirsiniz ancak akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha anlayışlı ve ılımlı olmaya ihtiyacınız olacak.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşınızın önemli konularda yanlış kararlar aldığını gözlemliyorsunuz. Ona şu anda müdahale etmemelisiniz. Ancakçığırından çıkarsa sizin de konuya dahil olmanız gerekebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Detay ve analiz gerektiren işleriniz için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Terazi burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Akşam saatlerini gelir gider hesabı ve bütçe planlaması yaparak değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar uzun süreli bir ilişkiniz varsa, bugün evlilik ve çocuklar gibi daha ciddi konuları tartıştığınız gün olabilir. Sizi terfi etmekten alıkoyan tek şey çok fazla mükemmeliyetçi olmanızdır. Kendinizi biraz kontrol altına alın.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde sosyal açıdan çok daha aktif olabilir, dostlarınızla iletişimi hızlandırabilirsiniz. Yenilikçi fikir ve düşüncelerinizi paylaşmakta zorlanmayabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 37' 04"
Ay
Kova
12° 09' 57"
Merkür
Koç
17° 24' 39"
Venüs
Boğa
02° 30' 47"
Mars
Koç
00° 40' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 38"
Satürn
Balık
16° 40' 59"
Uranüs
Boğa
22° 25' 03"
Neptün
Balık
28° 56' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 41"
Lilith
Başak
23° 28' 26"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:28

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>