Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlerlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 20%

Aşk tanrısı bugün sizi kalbinizden vurdu, bu yüzden istediğiniz şeye sıkı sıkıya sarılın. Kendinizi her zamankinden daha duygusal ve romantik hissedeceksiniz. Gurme yiyecekler ve kaliteli şaraplar bu akşamki yemek masasında size eşlik edecek. Bu konularda çalışılması gereken bir kısıtlayıcı unsuru olabileceğini unutmayın, ancak bunun sizi iyi vakit geçirmekten alıkoymasına da izin vermeyin.

Yakın gelecekte, yaşamınızda dramatik değişiklikler yaratabilecek büyük şeyler var. Rahatlayın. Her şey yoluna girecek. Perde arkasında lehinize olacak çok fazla şey var. Bunu fark etseniz de etmeseniz de, birçok kişi, ortak bir hedef için tüm işlerinizde size büyük ölçüde yardımcı olacak. Yol boyunca köprüleri yakmadığınızdan emin olun. Yardım, en beklemediğiniz kaynaklardan gelecek.

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Küçük bir çiziktirmeden bile bir şeyler üretmeye karar verebilirsin. Örneğin kitap rafları ya da kitaplık yaratmak istiyor olabilirsin. Ya da peyzajla ilgili bir projen mevcut olabilir. Bir web sayfası bile aklında olabilir. Kolları sıvayıp yoğun bir projeye gireceksin. Yaratıcı ve tutkulu bir moddasın.Bugün çok bencil insanlarla tanışır ya da karşılaşırsanız şaşırmayın. Genel olarak egoist ve diğerlerine katılmayan insanları anlamak size zor anlar yaşatıyor olabilir. Bugün onlara sanki size bir şeyler öğretebileceklermiş gibi bakmayı deneyin: kendiniz için daha çok, başkaları için daha az yaşamak gibi mesela.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tembellik yapma hakkını kullanabilirsin. Eğer gerçekten bir şey yapmak istemiyorsan yapma. Başka insanları da harekete geçirmek zor olabilir. İstediğin kadar onları kışkırtabilirsin fakat eğer gitmek istemiyorlarsa gitmeyeceklerdir. Esnek yapın sınanabilir. Muhtemelen, diğerlerinin durumuna uyum sağlamak zorunda olduğunu göreceksin; tersini değil.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşlerin seni rahatsız etmesine izin verme. Doğru yolda olduğunuzdan emin olun. Güçlü iraden, işlerin akın ettiği ve kararsızlığın bol olduğu bu günde oldukça etkili olacaktır. Diğer insanların ne yaptıklarıyla ilgilenmeyin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlerleme kaydetmek istediğin bir gündesin. Ailen aklındaki planları gerçekleştirmen konusunda sana beklediğin desteği vermeyebilir. Ailenle ters düşmeyi ne kadar istemesen de buna mecbur olabilirsin. Kendini iyi hissetmek adına sevdiğin hobilerini yapabilirsin. Uzun zamandır okumak istediğin bir kitabı sonunda okuma fırsatı bulabilirsin. İkili ilişkilerde temkinlisin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizin daha kolay ilerlemesi için en önemli faktörlerden biri motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve negatif durumlara saplanıp kalmamanız olacaktır. Eğer sizler kendinizi bu yönde motive ederseniz partnerinizde doğru bir yaklaşım sergileyecektir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendi istekleriniz yönünde ilerlemeniz zor değil. Ancak ailevi konular da daha sık gündeme gelebilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda önceden planladığınız bazı durumlar meyvesini vermeye başlayabilir. Kendinizi diğer insanlarla beraber oldukça verimli hissedebilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde sosyal açıdan çok daha aktif olabilir, dostlarınızla iletişimi hızlandırabilirsiniz. Yenilikçi fikir ve düşüncelerinizi paylaşmakta zorlanmayabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşınızın önemli konularda yanlış kararlar aldığını gözlemliyorsunuz. Ona şu anda müdahale etmemelisiniz. Ancakçığırından çıkarsa sizin de konuya dahil olmanız gerekebilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Kendinizle ilgilenmekten keyif alacağınız bugünü hayatınızı düzene sokmak için değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Mars ile karşıtlığı ikili ilişkilerde gerginliklere işaret ediyor. Sevdiklerinize karşı kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar sadece siz ve eşiniz için zaman ayırın. Parayı dağıtmak yerine ya bir kenara koyun ya da bir sonraki seyahatinizi planlayın. Daha önce hiç gitmediğiniz ama her zaman gitmek istediğiniz bir yere gitmeyi düşünün.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize odaklanmak istediğiniz bir gün. Dış görünüşünüz, sağlık, spor alanında yenilenmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde partnerinize biraz kızabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 37' 09"
Ay
Kova
12° 11' 07"
Merkür
Koç
17° 24' 42"
Venüs
Boğa
02° 30' 53"
Mars
Koç
00° 40' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 39"
Satürn
Balık
16° 40' 59"
Uranüs
Boğa
22° 25' 03"
Neptün
Balık
28° 56' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 41"
Lilith
Başak
23° 28' 27"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>