Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Planlama Yapıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün hiç beklemediğin bir yerde aşkla karşılaşabilirsin. Yeni bir insan ile tanışabilir veya bir süredir tanıdığın bir insan ile yakınlaşabilirsin. Bu beklenmedik gelişme, kalbinin hızlı atmasını sağlayacak.

Çalışma ortamınızda birtakım ilişkilerde hatalı değerlendirmeler içindesiniz. Ama bu, size yönelik olumlu ilgiyi azaltmıyor. Girişimcisiniz. Çabalarınızı ilgiyle izleyenler var.

Şuanda uğraştığın konularve özel hayatın arasındaki dengeyi kurmanı zorlaştırıyor olabilir. Bu konuda adım atmalı ve daha rahat edebileceğin bir düzen kurmalısın kendine. Bugün maddi konularda düzeni yeniden yapman gerekebilir.

Rüyalarına dikkat etmen gereken bir gün. Bazen bilinç altında biriken şeyler kendini rüya olarak gösterebilir. Sana stres ve sıkıntı veren konuları anlamanda rüyaların sana destek olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha önceden yaşadığın konular ile alakalı bazı şeyler düşünebilirsin. Biraz melankoli, biraz da nostalji seni sarabilir. Ancak gün içerisinde enerjini yüksek tutmalı ve farklı konulara odaklanabilmelisin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün sezginiz bugün muhtemelen çok yüksek bir seviyede çalışıyor olacak. Bu yüzden diğer insanların sorunlarıyla ilgilenmek için iyi bir zamanlama değil! Ertelemiş olabileceğiniz eski projeleri bitirmek için iyi bir gün. Sezgileriniz ve yaratıcılığınız, ihtiyacınız olan motivasyonu size her zamankinden daha fazla verecektir. Harekete geçin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacakların ve borçlar arasında kendini kaybetmeden önce bir planlama yapman gerektiğinin bilincindesin. Müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, gün içerisinde bazı anlaşmazlıklar ve iptaller canını sıkabilir. İş hayatındaki başarıyı özel hayatında da göstermek ve her iki alanda da dengeyi korumak isteyebilirsin. İş ve kişisel hayat arasında planlamalar yaparak zamanını daha verimli kullanabilir ve stresi azaltabilirsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yetip yetmediğiniz konusunda net bir fikriniz varsa buradan ilerlemek sizin için daha kolay olacaktır. Yaralarınızı ve eksiklerinizi bilmek kendinize yardımcı olmanın öncelikli koşuludur. Gururunuzun aklınızın ve hislerinizin önünde değil yanında olmasına özen gösterin. 

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Biten işleri tekrardan düzenlemek ve değiştirmek yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizdeki farklı olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde alınan kararlar, ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Bu bakımdan ticari görüşmelerde net kararlar almak doğru olmayabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin beğenmediğiniz yönlerini söylerken kırıcı olmamanızda fayda var. Yalnız olan Koç’lar aşk için seçici bir tutum sergileyerek en doğru adayı bulabilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok yoğun bir gün geçirebilirsin bugün. Neyi nasıl yapman konusunda karar vermeni bile etkileyebilir bu yoğunluk. Bazı durumlarda içgüdülerine güvenip aklına gelen ilk tercihi uygulaman gerekebilir. Kendine güvenmen en iyisi.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, son başarıların ödüllerinin tadını çıkarmak ve yeni hedefler belirlemek için ideal bir zaman. Son zamanlarda yaşadıklarınız ihtiyaçlarınızı tanımanıza yardımcı oldu ancak artık ruh halinizin insafına kalmaktan ziyade onu kontrol altına almayı başarıyorsunuz. Duygusal olarak biraz daha sakin ama yine de oldukça eylem odaklı hissedebilirsiniz. Bu geçişte istikrar ve rahatlık ihtiyaçlarınız güçlü olsa da bunları kararlı bir şekilde takip etmeye hazırsınız. Kendinizi merkeze almak ve hayatınızı basitleştirmek her zamankinden daha kolay ve pratik zihniyetinizi düzeltmeniz ve düzene sokmanız gereken her şeye uygulamak iyi bir fikir olacaktır.

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı duygularınız sizi zorluyor. Hem sevdiğinizle, hem de kendinizle mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün potansiyelinizi düşürmeyin. Özellikle, duygularınızı kimse ile paylaşmamak gibi bir probleminiz var.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Tartışmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Sakin olmayı deneyin.

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 07" R
Ay
Yay
06° 42' 20"
Merkür
Koç
16° 01' 40"
Venüs
Koç
26° 26' 51"
Mars
Balık
26° 52' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 52"
Satürn
Balık
16° 14' 33"
Uranüs
Boğa
22° 08' 14"
Neptün
Balık
28° 47' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 56"
Lilith
Başak
22° 55' 40"
True Node
Koç
15° 31' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>