Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sınava Tabi Oluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün uzak bir ülkeye kaçma gibi bir eğiliminiz olabilir. Bunu yapmak için harika bir gün. Kalbinizin, başka bir gezegende uçmasına izin verin. Ancak, kendinizi çok kaptırmayın. Bu kaçma hissi, sizi sağlıksız ve yıkıcı davranışlara yöneltebilir. Bu sıralar, çok miktarda alkol ve yatıştırıcı almaktan kaçının.

Bugün ayrıntılara takıntılı olabilirsiniz. Dosyaları düzenliyor ve evrak işlerini gündeme getiriyor olabilirsiniz. Ya da kendi bütçenize bakıyor olabilir ve tüm paralarınızın nereye gittiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün her şeyi analiz edip, zihninizde her şeyi netleştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınızın farklı kısımlarının nasıl çalıştığını fark etmek her zaman hoşunuza gider. Bay Başak doğuştan bir sistem analisti!

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Gayretli ve enerji dolu hissediyorsun. Bir hava grubu mensubu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için pek olağan olmayabilir; ama yine de sürekli oturduğunda huzursuz ve kıpır kıpır hissedersin. Eğer sıkılmaya başladığını düşünüyorsan bugün üzerinde olan o ekstra enerjiden faydalan ve git bir şeyler yap. Adeta enerjin kendi kendinden beslenecek.Bugün başkalarının sizin hakkınızdaki düşünceleriyle fazlaca ilgilenebilirsiniz. Daha fazla takdir ve dikkat bekliyorsunuz. Zeki ve etkili bir insansınız ve bazen insanlar yeteneklerinizi hafife alıyor. Başardığınız işlerin ne kadar zor olduğunun farkında değiller. Hissettiğiniz baskıları güvendiğiniz biriyle konuşabilirsiniz. Diğerleri stresinizi daha iyi anlarsa, size daha çok destek olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızdaki kişilerin yaşamında önemli gelişmeler, değişimler olabilir. Aile içi ilişkiler ve partnerle ilişki öne çıkabilir. Geleceğe dair yeni kararlar alınabilir,veya özel hayatınızda bir seçim yapabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık konularında aldığın önlemler yetersiz kalıyor. Hırslarına söz geçirmekle mücadele edeceğin bir gündesin. Çok sevdiğin iki kişinin arasında çıkan tartışmada, objektifliğini korumakta güçlük çekebilirsin. Vergi, banka borçlanması, kredi ödemeleri gibi konularda aksaklıklarını düzene sokmak için yardım alabilirsin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğuntemposu ve titiz davranışlarınız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir, stres kaynaklı bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak stres yükünden kurtulabilirsiniz. Kadın figürleriyle sorun yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Polemiklere girmek yerine kendi işinize odaklanmalısınız. İletişim konusunda ses tonunuza dikkat ederek söyleşilerde bulunmak olayları yatıştıracaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yenilikler getireceğiniz zamanlar olabilir. Güçlü iletişiminiz sayesinde üstlerinizin beğenisini kazanacaksınız. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemekte fayda var. İlerleyen saatlerde işlerde yavaşlama olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle de vücudunuza gereken özeni göstermeniz çok önemli olacaktır. İş ve diğer her konuyu 2. plana atıp sağlığınızı önemsemelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Felaket bir baş ağrısıyla uyanmış olmalısınız. Ya da vücudunuzun herhangi bir başka yerinde sancı olmalı. Bunu geçirmek için hafif bir şekilde spor yapmalı ve kaslarınızı hareket ettirmelisinizç

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariye İkizler burcundaki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Arkadaşlarınızla kurduğunuz duygusal bağların önem kazandığı bir gün olacaktır. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerde imzalı işlerden mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek için kendinizi hazır hissediyorsunuz. İş yerinizde hoşlandığınız bir kişi var, fakat ona açılabilmek için cesaretinizi toplamanız gerekiyor. Özel hayatınız ile ilgili sırlarınızı, sadece güvendiğiniz insanlara anlatın.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kötü niyetli kişilerin dedikoduları sevgilinizle aranıza bozacak. Oysa bu tatsız dedikoduların asıl nedeni de sizi birbirinizden ayırmak. Her ikinizde uyanık olup bu sözlere kulak tıkamalısınız. İş hayatınızdaki problemleri abartıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 43' 45" R
Ay
Başak
08° 27' 31"
Merkür
Koç
17° 34' 36"
Venüs
Koç
17° 27' 27"
Mars
Balık
21° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 09"
Satürn
Balık
15° 32' 45"
Uranüs
Boğa
21° 43' 53"
Neptün
Balık
28° 33' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 36"
Lilith
Başak
22° 07' 09"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>