Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rakiplerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 60%

Hayatınızda aşkın yokluğu bugün hissedilebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, etrafta eğlenebileceğiniz hiç kimse olmayabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle görüşemiyor olabilirsiniz. Bunun için endişelenmekle vakit kaybetmeyin ve başka planlar yapın.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Bir gün gelecek ve şu anki gibi hızlı olamayacaksın ve bedenin de şimdiki kadar sağlıklı olmayacak. Hayatın boyunca gurur duyabileceğin tek şey söylediğin sözler olacaktır. Verdiğin fakat henüz gerçekleştiremediğin sözleri düşünmek için biraz vakit ayır. İnsanlara sözünün eri olduğunu göster; böylece saygılarını kazanmış olursun.Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak bir şeyler içinizi kemiriyormuş gibi bir duyguya kapılabilirsiniz. Kendiniz için güvenli ve korunaklı bir ortam yaratma çabalarınız içinde hareket kabiliyetinizi ve özgürlüğünüzü kısıtlamış olabilirsiniz. Kendinizi gittikçe daha sıkı bağlamışsınız ve şimdi de dilediğiniz zaman kalkıp gitmekte zorlanıyorsunuz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticilerle, ortaklarla görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni finansal anlaşmalar gündeme gelebilir. Devlet kanallı işler öne çıkabilir. Akşam üzeri civarında sorun çözmeye, koşulları iyileştirmeye odaklanabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilere karşı koruma iç güdün artıyor. Mücadele gezegeni Mars Retrosu 8. evinde aktif olurken, daha egolu hissettiğin bir gün olacak. Rakiplerine karşı eski anlayışını kaybedebilirsin. Eski sevgilinden gelen bir arama, unuttuğunu düşündüğün anıları canlandırabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Terfi haberiyle güne başlayabilirsiniz. Başarılarınızın meyvesini nihayet topluyorsunuz. Bugün bütün gözleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Hayatınıza yeni biri girebilir veya geçmiş ilişkiniz ile yeniden başlama kararı alabilirsiniz. Eski defterleri açmadan, hatalardan ders alarak adım atmalısınız. Hukuki bir davanız var ise lehinize sonuçlanabilir ve beklediğiniz maddi alacağınızı tahsil edebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Toplum önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Davranışlarınızda abartıdan kaçınmalısınız. Gün içinde hareketli zamanlar olabilir. Yoğunluğunuz içinde annenizle ilgili konuları kaçırabilirsiniz. Sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz hat safhada. Sürekli umudunuzu yeniliyor ve olayları sevgiyle karşılıyorsunuz. Bu pozitif haliniz dostlarınızın dikkattini çeliyorsunuz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular dikkat çekici olurken başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir, üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle ve yaşlı olgun kimselerle ilişkilerinize dikkat.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çekicilik kavramı insandan insana farklılık göstermektedir. Bu yüzden herkesin aynı kişiyi aynı şekilde beğenmesini beklemek mantık dışıdır. Bunu göz önünde bulundurmalısınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahative kariyer konularını ön plana taşıyor.Kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilir,plan ve stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş yükünüz ve sorumluluklarınız artacaktır. Önemligörüşmeleri yapmak için uygun bir gün olacaktır.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün gökyüzü konumlanmaları yaratıcı etkinliklerinize yeni bir persfektiften bakmanızı gerektiriyor. Dahil olduğunuz herhangi bir yaratıcı aktivite biraz daha düzenli bir biçimde planlanmış olmayı gerektiriyor. Yaratıcı özellikleriniz muhteşem, fakat bu özelliklerin çeşitli alanlara kanalize edilmesi gerekiyor. Bazı yanılsamalarınızdan kurtulmanız ve gerçekliğe biraz daha tutunmanız gerekiyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, uzun zamandır yakın dostunuz olan birinden hoşlanmaya başlamanız olabilir. Ona karşı hislerinizi ilk fark ettiğinizde suçluluk duyabilir ve bu hisler yüzünden arkadaşlığınızı mahvedeceğini düşünebilirsiniz. Ancak, bu suçluluk duygusu bile, ona karşı olan hislerinizi değiştirmeyecek. İş yerinde endişelere kapılmadan, herkes açısından doğru yolu bulmaya çalışmalısınız. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 38' 18" R
Ay
Boğa
27° 01' 14" R
Merkür
Koç
22° 28' 37"
Venüs
Boğa
11° 26' 08"
Mars
Koç
06° 14' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 38"
Satürn
Balık
17° 16' 55"
Uranüs
Boğa
22° 50' 07"
Neptün
Balık
29° 09' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 36"
Lilith
Başak
24° 16' 38"
True Node
Koç
15° 18' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>