Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yalnızlığın İyi Geleceğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bir şeylere dahil olacaksınız. Bu döngünün sonucuna bayılacaksınız çünkü bu size çok yakışıyor. Büyük bir kalbiniz var ve oraya herkesi almaya hazır olacaksınız. Bu, sizin evrensel sevgiyi yerine getirme görevinizin bir sembolü. Tüm gezegenler bugün size güveniyor!

Bugün evde kalmak ve kimseyle konuşmamak isteyebilirsiniz. Eğer gerçekten dışarı çıkmaya karar verirseniz, kafanızı çevirdiğiniz her yerde karşıtlıklar ve engellerle karşılaşmaya hazırsınız demektir. Bunu olumsuz bir şey olarak görmek yerine, başarmak istediğiniz şeyde daha fazla çalışmak için teşvik olarak kullanın. Sizi dolduruşa getiren güçler var, bu yüzden güvenle ve cesurca hareket edin. Duygularınızı açığa çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde bu duygular içinizde çürüyecek ve size iyilikten çok zarar verecektir.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Bir uzmana danışmayı yararlı bulabilirsin. Keşfetmek istediğin bir konu mevcut ve bu konuda sana destek olacak birileri arıyorsun. Konuyla alakalı deneyim yaşamış birine açılabilirsin. Ya da yazılı kaynaklardan faydalanarak okumalar yapabilirsin. Bilgi edindikçe daha iyi hissedeceksin. Kısa süre içinde, sana destek olacak bilgi birikimleriyle donanmış olacaksın!Nihayet senin günün geldi! Kendine has bir hayat görüşün var ve bunu diğer insanlarla paylaşmak istiyorsun. Bir mesih olduğunu düşünmekten çok uzaksın ancak kendinden genç çocuklar ve insanlarla hayat görüşün hakkında konuşma gerekliliği hissediyorsun. Bugün, görüşlerini ciddiye alacak ve dinleyecek insanlarla iletişim halinde olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birden evinizin görünümünü güzelleştirme isteği duyabilirsiniz. Redekorasyon,peyzaj, mobilya yenileme ya da çatıdan kilere bir temizlik planlasanız da planlamasanız da bu işe kafayı takıp bundan başka hiçbir şeyle ilgilenmeyeceksiniz. Sonuçlar kendini gösterecek. Fakat aile bireylerinin size yardım etmesini sağlayın. Başardıklarınızın keyfini süremeyecek kadar yorgun olmak istemezsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gününüzün çoğu toplantıda geçebilir. Küçük bir arkadaş grubuna katılmak isteyebilirsiniz. Bu, işle ilgili olabilir veya bağlı olduğunuz bir grubu içerebilir. Bununla birlikte, şu ya da bu şekilde aydınlatıcı bir deneyim kazanabilirsiniz. Daveti kabul edin ve planlarınızı yapmaya başlayın!

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirli bir süredir belli başlı iletişim sorunları yaşadığını bugün daha güçlü bir şekilde düşünüyorsun. Hem seni anlamakta zorluk çeken insanlar hem de kendini anlatmak için yoğun bir çabaya girmiş olman, seni derin düşüncelere itebiliyor. İş yerinde sorun yaşayabileceğin insanlar olabilir. Bankayla belli işler yapmak istiyorsan, gerek kredi çekme gerek hesap açma gibi. Bu işler için aceleci olmamalısın. Ailenden ve çevrenden uzak kalmak, kendini dinlemek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, ilişkilerden uzak durmak isteyebilirsin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde hayal kırıklıkları ve yalanlara karşı dikkatli olmalısınız. Olaylara yaklaşım tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir daha mantıklı ve soğukkanlı bir yapıya bürünmelisiniz.       

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetinizin fazla olduğu konularda çevresel değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Hareketli bir gündeminiz var. İmaj değişikliği yapmak için cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde ilerleme kaydetmek isteyeceğiniz zamanlar var. Enerjinizi olumlu yönde kullanın.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmeliyetçi haliniz aslında iyi niyetli olsa da partneriniz kendisini yetersiz hissedebilir ve ilişki içerisinde birtakım problemler yaşanabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gözler üzerinizde ve ışığınızla dikkat çekici olabilirsiniz. Sözlerinizle karşınızdaki kişileri etkileyebilir, büyüleyebilirsiniz. Lider yönleriniz ortaya çıkıyor.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanları mutlu etmeye çalışmaktan ve onların istediklerini yapmaktan kendiniz nasıl mutlu olacağınızı unuttunuz. Bu aralar önceliği kendinize vermelisiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün Aslan burcunda meydana gelen Dolunay'ın ardından, Ay bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor.Bugün kendinizi ve çevrenizi eleştirmeye daha yatkın olacaksınız. Kendinizi ifade etmek, duygularınızı ortaya koymak istersiniz. Ay ile Merkür karşıtlığını ilişkilerinizdeki iletişimsel problemleri çözmek için değerlendirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreniz sizi bir övgü bombardımanına tutsa da, siz hayal dünyasına dalmamayı başaracak ve bu övgüleri birer motivasyon olarak kullanarak işlerinize daha da sıkı sarılabileceksiniz. Yoğunlaşan enerjiniz de, ele aldığınız herşeyi azim ve başarı ile halletmenize son derece yardımcı olacaktır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize acımaktan veya kendinize üzülmekten vazgeçin. Çok güzel insanlarsınız. Sorunlar insanlar için. Yıpranmış da olsanız, düştüğünüz yerden kalkmalısınız. Kalkmalısınız çünkü sizi çok güzel günler bekliyor. Kalkmalısınız çünkü hayatınızda çok güzel şeyler olacak. Onları kucaklamak için güç kazanmanız gerekiyor.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir. İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize de yol açabiliyor.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 36" R
Ay
Oğlak
02° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 22' 03"
Venüs
Koç
28° 55' 46"
Mars
Balık
28° 25' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 56"
Satürn
Balık
16° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 15' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 05"
True Node
Koç
15° 25' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>