Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dikkatler Üzerinde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Şu anda biraz spor yapmaya ve fiziksel aktiviteler içinde olmaya hazır olabilirsin. Muhtemelen bugün çok fazla enerjiniz var. Yoğun bir egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Vücudunuza iyi bakarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Biraz ter atın ve bu sinir bozucu hayal kırıklıklarının bir kısmını serbest bırakın!

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Teste tabi tutuluyor gibi hissediyorsun. Sanki mahkemedesin ve kendini sonuna kadar savunman gerekiyor; hem de inandıkların ve eylediklerin üzerinden. İlk başta, bu tarz bir his rahatsızlık verici olabilir ama kısa süre sonra bu hissin güçlendirici olduğunu düşüneceksin. Davranış örüntülerini sorgulamak sağlıklıdır; o halde daha önce olmadığı şekilde kendini aç!Çevrenizdeki insanların "önce ben" diyen ve size pek de doğru gelmeyen bir tavır içinde olduğunu görebilirsiniz. Belki de gidip kapılarını çalıp onları uyandırdıktan sonra "Diğerleri ne olacak peki" diye sormalısınız. Bu mesajı iletirken sızlanmamaya çalışın. Umutsuz bir şikayet size hiçbir şey kazandırmaz. Arkadaşça ve sevecen bir yaklaşımla fikrinizi belirseniz dünya ayaklarınızın altına serilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizden geçen düşüncelerle savaşmaya çalışmamalısınız! Hiç onları akla uygun bir hale getirmeye bile çalışmayın! Bu düşünceler ve duygular muhtemelen sizin çocukluğunuza kadar dayanan şeyler. Onlardan kaçınmalı ve analiz etmeye bile çalışmamalısınız. Hayatınızda sizinle beraber iyileşecek bir çok karışıklık olacaktır. Bu yüzden birinin kollarında huzur ve sessizlik bulmaya çalışmalısınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı fikirlerden bazılarını işe koymanız için iyi bir gün. Resim yapın ya da sevdiğiniz hobilere vakit ayırın.Ç ocuklarınız varsa, onları etkinliklere dahil etmeyi düşünün. Kendi çocuklarınızın hiç düşünmediğiniz inanılmaz fikirleri ve yenilikçi düşünceleri sizi şaşırtabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında daha titiz ve özverili davrandığın bir gündesin. Kendini bugün daha güçlü ve mücadeleci hissedebilirsin. Gireceğin ortamlarda söylediklerin sandığından daha fazla dikkat çekebilir. Bugün arkadaşların ile tartışmaktan uzak olmak senin için her açıdan iyi olabilir. Ailenden destek görmek seni daha mutlu edecek. Maddi anlamda kontrollü olmak istesen de arkadaşlarınla belli ortamlara girdiğinden dolayı beklenmedik harcamalar yapabilirsin. Telefonuna gelen bir mesaj gününü ilginç bir hale getirebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar sizleri geçmişteki hatalarınızla yargılayabilir ve siz bu duruma biraz takılabilirsiniz. Motivasyonunuzu düşürmeyin, herkes herkesi anlamayabilir. Zamanla her şey açıklığa kavuşur.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Geleceğinizle ilgili beklentiler gününüzü etkileyebilir. Düşünce açısından heyecanlı ve yararlı bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Dağınık enerjiler içinde duygusal karışıklık yaşayabilirsiniz. Dernekte yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun zamanlar var.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatında daha titiz ve özverili davrandığın bir gündesin. Kendini bugün daha güçlü ve mücadeleci hissedebilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cömert olmakla kendinizden ödün vermek arasındaki farkı anlamalısınız. Kendinizi zora sokacak şekilde insanlara yardım etmekten vazgeçmelisiniz. Önceliği kendinize sonrasında ise sevdiklerinize verin.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sosyal çevre evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bugünü dışarıda zaman geçirerek değerlendirebilirsiniz.Çocuklarınızla veya flörtlerinizle ilgili sorumluluklarınızın hayat hedeflerinize ulaşmanıza engel olduğunu hissedebilirsiniz. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konuların daha ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürprizlere hazırlıklı olun. Neyin ne zaman nasıl olacağını bilemiyoruz. Evrendeki her şeyi boşuna kontrol etmeye çalışmayın. Sizin otoritenizin veya düzenlemelerinizin dışında olaylar olması da gayet normaldir. Önemli olan karşılama şekliniz. Açık olun. Fırsatlara açık olun. Her gelen teklifi kestirip atmayın. İş hayatınız ve günlük rutinlerinizde başarılı olacaksınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızın desteğiyle kendinizi çok daha iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Parlak ve yenilikçi düşüncelerinizi onlara açabilirsiniz. Vizyoner yönünüz onlara da yol gösterebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; gelecekle ilgili kaygılar içinde olabilir, sevdiklerine karşı hissettiğin sorumluluklardan dolayı duygularını baskı altına alabilirsin. Bugün başladığın işlerde bazı engellerle karşılaşabilirsin. Ancak önümüzdeki günlerde finansal konular ve ortak olduğun gelirlerde şansın artabilir.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>