Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tam Anlamda Odaklanmışsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün kendinizi seçilmiş insan gibi hissedebilirsiniz. Yaptıklarınız en ince detayına kadar inceleniyor ve bu konuda rahatsızlık duyuyorsunuz. Ayrıca bugün, ana faaliyetiniz dışındaki durumlarla ilgili bazı rahatsızlıkların oluşmasını bekleyebilirsiniz. Yani, her şeye maydonoz olan insanlar, güvenilmezarkadaşları, gecikmiş emirler. Kendinizi disiplinli bir şekilde yönetmeyi seiyorsunuz ve bu küçük kusurlar sizi öfkelendiriyor!

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir 'sonraki adımı' atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Gruplarla olan etkileşimlerinin ön plana çıkacağı bir gün. Bir parti veya aile toplantısı daveti gelebilir; katılıp katılmamak ise sana kalmış. Bu sırada, aile üyelerin de sosyal bir modda olacak ve fikirlerine açık olacaklar. Aynı zamanda görüşlerini bir komitede paylaşmak veya bir kitle önünde sunum yapmak için de iyi bir gün.Bugün içinizden geçen düşüncelerle savaşmaya çalışmamalısınız! Hiç onları akla uygun bir hale getirmeye bile çalışmayın! Bu düşünceler ve duygular muhtemelen sizin çocukluğunuza kadar dayanan şeyler. Onlardan kaçınmalı ve analiz etmeye bile çalışmamalısınız. Hayatınızda sizinle beraber iyileşecek bir çok karışıklık olacaktır. Bu yüzden birinin kollarında huzur ve sessizlik bulmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç şüphe yok ki uzun zamandır bu anın gelmesi bekleniyordu. Fakat bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz o değişim nihayet vuku bulacak. Değişimin muazzamlığı belirgin olmayabilir, en azından ilk bakışta. Fakat zamanla, bugün olanlara dönüp bakacak ve ne denli önemli olduklarını göreceksiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın ve size ilginç gelen her fırsatı değerlendirin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Felsefi konulara bugün bir hayli ilgi duyacaksınız. Bununla birlikte bugün bir arkadaşınız sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve sizi arayabilir. Yönetici gezegenin Merkür'ün Ay ile destekleyici açısı ikili ilişkilerle ilgili konularda mantıklı ve sağduyulu çözümler getirmenizi kolaylaştırıyor.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaşacağın yeni durumlar ve girişeceğin yeni atılımlar gününü daha hareketli bir hale getirebilir. Bugün önünü daha net görme açısından belli kararlar gündeminde? Aile içerisindeki aşırı sorumluluk alma baskısı seni onlardan uzaklaştırabilir. Eğitim hayatına devam eden ve akademik kariyer üzerine çalışmalarını devam ettiren bir Başak burcuysan bugün senin için çok verimli geçebilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan, bugün araştırmalarının sonucunu alabilirsin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Başak burcuysan, yersiz kıskançlar ilişkinizi farklı bir boyuta sokabilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel anlamda kendi gücünüzün farkına varacağınız önemli bir gün. Kalbinizin sesine kulak verin o sizi doğru bir yöne götürecektir. Aradığınız güç sizsiniz. Kendinizin farkında olun ve harekete geçin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. Akşama doğru yapacağınız planlarda değişiklikler olabilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden özür dilemek içinizden geçerse ya da sezgileriniz bunu size söylerse yapın zira sezgisel olarak gelişeceğiniz günlerdesiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun elementi olan toprakla oldukça uyum içinde olduğunuz bugünde bu uyumu başkalarına da hissettirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli buluşmalar yapabilir, iştah açan sofralarda buluşabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tavsiye almak isteyen arkadaşlarınızın bugün çalacağı ilk kapı sizinki olacak. Onlara yardımcı olurken hayatlarına çok fazla müdahale etmediğinizden de emin olmalısınız.

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Sosyalleşmekten keyif alacağınız bugünü arkadaşlarınıza vakit ayırarak, kalabalıklara karışarak değerlendirebilirsiniz.Ay ile Jüpiter arasındaki karşıt açı arkadaş çevrenizden biriyle flört etme durumu getirebilir. Kendinize yeni, idealist hedefler koyabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve bunların detayları, tüm vaktinizi alabilir. Zaman zaman sıkılsanız da, işleri erteleme veya ağırdan alma eğilimi göstermemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gücünüz ve konsantrasyonunuzu azalacağından, yapmanız gereken işler son derece can sıkıcı hale gelebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşılaşacağın durumlar ve girişeceğin atılımlar gününü hareketli bir hale getirebilir. Bugün belli kararlar gündeminde…

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün yakın ilişki de olduğun kişilerin desteğini alarak anlaşmalara varabilir, kendini ifade edebileceğin fırsatlar yakalayabilirsin. Geleceğini ilgilendiren kararlar alarak girişimlerde bulunabilirsin. Dost meclislerinde ya da yakın arkadaşlarının yanında duyarlı davranışların herkesin çevrende toplanmasına neden olabilir.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 32" R
Ay
Balık
24° 43' 18"
Merkür
Koç
19° 06' 03"
Venüs
Boğa
06° 11' 04"
Mars
Koç
02° 57' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 56' 12"
Uranüs
Boğa
22° 35' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 38"
Lilith
Başak
23° 48' 16"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>